Најбољи ВПН за Нетфлик, Хулу, Амазон Приме и ДАЗН за 2019. годину

Најбољи ВПН за Нетфлик, Хулу, Амазон Приме и ДАЗН за 2019. годину

Аутор: Мицхаел Смолски, 2019-01-10 18:12:51 ин Ентертаинмент


Да ли желите да гледате Нетфлик, Хулу, Амазон Приме, ДАЗН, а можда чак и ББЦ иПлаиер у 2019. години, без обзира на локацију? У томе ће вам помоћи ВПН. Осим, ако желите да приступите више од ових или свих ових, већина ВПН услуга ће вам недостајати јер раде с неким сервисима, али не са свим. Али који је најбољи ВПН за Нетфлик, Хулу, Амазон Приме и ДАЗН за 2019. годину?

Најбољи ВПН за Нетфлик не може једноставно имати сервере у САД-у

Ова веб локација под називом Цомпаритецх урадила је преко 5000 ручних тестова на 59 ВПН услуга како би тестирала који је ВПН најбољи за Нетфлик у погледу уређаја са којима је радио као и локацијама. ПриватеВПН је добио 21 радне Нетфлик регије у тесту, разбијајући конкуренцију као једину са преко 20 радних регија.

Можда се питате зашто су вам потребне 21 радне регије ако амерички Нетфлик има највише садржаја. И то је сјајно питање. Амерички Нетфлик заиста има највише садржаја и ради на 43 од 59 тестираних ВПН услуга, али на којим ћете платформама гледати?

Нису сви сервиси подржани амерички Нетфлик и не подржавају све платформе што значи да, иако одређени сервис може радити у САД-у, на примјер на Андроид уређајима можда неће радити у САД-у, што се тиче Нетфлика.

ПриватеВПН подржава већину региона, али доследно и највише платформе у свим овим тестовима.

Ох, а односи се на 21 подржана региона. САД можда имају највише садржаја, али немају га сви. Сваки регион има јединствени садржај који друге локације немају. И због тога је важно имати сервис који највише подржава.

А ако прочитате тест, видјет ћете да су ти тестови рађени на начин да ако нека услуга не осигура сталне брзине, неће рачунати значење да ако не желите чекати да се садржај пуни, такођер ћемо јеси ли се покрио? И добро, знали смо и писали о томе пре него што су ти тестови откривени.

На крају крајева купујемо свој интернет капацитет од добављача ИП транзита.

Али овде сте за најбољи ВПН за Нетфлик, Хулу, Амазон Приме и ДАЗН за 2019. годину.

Најбољи ВПН за Хулу за 2019. годину

Ако тражите најбољи ВПН за Хулу, потребан вам је само сервис који подржава америчке сервере јер Хулу ради само у САД-у и добро, у Јапану, али то је само за јапанске емисије.

Много је сложеније поставити Хулу него поставити Нетфлик. Стога имамо водиче о томе, али ако тражите најбољи ВПН за Хулу, две су ствари важне. Брзина и радни сервер.

ПриватеВПН нуди неколико радних сервера за Хулу, али потребан вам је само један. Што се брзине тиче, баш као и код Нетфлик-а, он је доследан због тога што купујемо од добављача ИП транзита, а не само са хостинг места.

Наравно, ако вам интернет сиса, било који начин сте сјебани.

Не можемо вам рећи да смо једини сјајан сервис за Хулу, али ако желите и да гледате Нетфлик, који има најбоље Нетфлик искуство плус Хулу, то има смисла у 2019. години.

Најбољи ВПН за Амазон Приме за 2019. годину

Сјајна ствар Амазона Приме је та што Амазон проширује садржај широм света. Свакодневно је доступно више емисија и филмова за масе.

Ипак, недостатак једнакости садржаја и даље постоји. А ПриватеВПН је један од најпопуларнијих ВПН сервиса за Амазон Приме.

А то значи да увек можете очекивати да имате радни сервер. Амазон Приме, Нетфлик и Хулу? Одлична комбинација.

Ох, а када говоримо о Амазону, ПриватеВПН има Амазон Фире ТВ Стицк / Цубе апликацију што значи да све ове услуге можете користити тамо уз помоћ наших водича..

Најбољи ВПН за ДАЗН за 2019. годину

Ако тражите најбољи ВПН за Нетфлик, Хулу, Амазон Приме и ДАЗН, волите забаву и желите да приступите свим оним што се нуди.

Али прве 3 платформе које смо поменули углавном не нуде садржај уживо. ДАЗН. ДАЗН је сервис за стриминг спортова са заплетом, јер он у потпуности не ради у САД-у и не ради у Великој Британији иако је основан у Великој Британији. Не без правог ВПН-а.

Када гледате садржај уживо, квалитет интернета је јако битан. А то је можда једна од највећих предности ПриватеВПН-а. Не обећавамо да ћемо вам убрзати интернет. Само нећемо спорије, што није увек случај са ВПН услугама.

Најбољи ВПН за Нетфлик, Хулу, Амазон Приме и ДАЗН за 2019. годину

Да ли сте спремни да приступите више садржаја него икад раније? Сјајно. Али највероватније ће вам требати помоћ. Обратите се нашој корисничкој подршци или погледајте наш блог у међувремену, јер ове платформе предузимају кораке како би спречили људе из земаља које нису подржане да користе ове платформе.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me