Најбољи ВПН за играње (а да ли вам стварно треба?)

Најбољи ВПН за играње (а да ли вам стварно треба?)

Аутор: Мицхаел Смолски, 26.08.2019 13:57:52 ин Ентертаинмент


Ако сте икада тражили водич о најбољем ВПН-у за играње, наћи ћете садржај који нема смисла, али који је написан у потпуности са СЕО-ом у виду. ВПН који је „мултиплатформ“ заправо није разлог да вам треба ВПН за играње. У овом водичу говоримо о томе зашто вам је за играње можда потребан најбољи ВПН (или било који ВПН по том питању) јер га на првом месту не требају сви, а потом како да га поставите на сваку платформу.

Већини људи који траже најбољи ВПН за играње потребно је јер тренутно не могу играти већину игара

Било да Кина не дозвољава одређене америчке платформе које захтевају одређене игре. Или да ли су САД увеле санкције Ирану, што доводи до тога да америчка продукција није доступна у Ирану, најбољи ВПН за играње моћи ће да реши то питање.

Иако би, теоретски, већина ВПН услуга требало да буде у стању да реши проблем, зависно од нивоа цензуре у земљи у којој игра коју желите да игра не функционише.. Нажалост, санкције и цензура долазе у паровима.

Ако је земља у којој су се поставиле само санкције:

Блокове због санкција врло је лако заобићи. То су проблеми за које често није потребан најбољи ВПН за играње и могу се решити са готово било којим ВПН услугама тамо.

Зашто? Како компаније за игре желе да играте игре. За њих је од суштинског значаја. Али они такође морају да следе закон како не би имали проблема. Због тога постављају гео-блокове који вам спречавају играње игара, али то је такође лако проходно, под условом да ВПН услуга има сервере у регионима у којима игра није блокирана.

Ако је ово Хулу, требало би да прочитате читав водич о томе. Међутим, није. Због тога вам није потребан најбољи ВПН за играње да бисте заобишли ову врсту гео-блока.

Ако земља у којој се налазите има или санкције + / или цензуру:

Цензура често значи да и ваша земља има забрану ВПН услуга. Ефикасност такве забране? Зависи од земље. Кина је изузетно добра у томе, на пример, јер је тамо немогуће покренути стандардни ВПН.

Најбољи ВПН за играње у земљама попут Кине? То је ВПН који покреће Стеалтх ВПН и то је за све, било да је играње или не. Нешто са чиме долази ПриватеВПН.

Видите, ВПН услуге се лако могу препознати као ВПН услуге јер се њихов саобраћај не уклапа у редован саобраћај. Нешто што Стеалтх ВПН поправља. Ако ваш ВПН има такву опцију, то је најбољи ВПН за играње за вас, јер ће моћи да заобиђе владу као и све санкције.

Да ли вам је заиста потребан најбољи ВПН за играње или било који ВПН за играње ако ваше игре нису геоблокиране?

Јесте ли се икад запитали како то да плаћате премијску цијену за свој интернет, а на папиру имате добру везу, али када се све своди на то, ваша игра док је у једном тренутку можда потпуно у реду, у другом постане потпуно неизводљив?

Зове се претицање Интернета и без обзира да ли сте чули за то или не, ако играте игре или уопште користите интернет, на њега вас је највише утицало више него једном у прошлости.

Интернет дрољање је нешто што добављачи раде „минимализује загушења"Са иронијом ствара загушење, за вас као појединца коме интернет највише треба.

Већина пружатеља услуга је у стању да то учини јер већини земаља недостају исправни закони да то спрече, и ако сте се икада питали како то да игра која одједном изврсно функционира, није могућа за играње у току неколико минута, у већини случајева то нису сервери игре већ ваш Интернет провајдер који користе интернет пребацивање.

Ако улажете у супер скуп рутер, проблем можете заправо заобићи јер неки рутери попут АмплиФИ-ја могу прелазити између трака пропусне ширине и заобићи проблем, али да ли је вредно потрошити преко 300 УСД због тога, када ВПН може заобићи баратање глупостима превише заваравањем ваш Интернет провајдер?

Можда покушајте и сами са ПриватеВПН. Без ризика. Регистрација траје само неколико секунди, а ми чак и не тражимо ваше име.

Шта долази са најбољим ВПН-ом за играње?

Долази са разним серверима, али и с правом равнотежом квалитета.

И зато бесплатне ВПН услуге нису опција ако вам је потребан ВПН за играње игара. Бесплатна ВПН услуга неће убрзати ваше играње, иако може помоћи при пребацивању Интернета, сервери из услуге неће моћи да обезбеде брзину коју желите, и на крају крајева, бесплатни су, тако да не можете имате очекивања.

ПриватеВПН? Није бесплатно, али нуди већ споменуто 7-дневно суђење без ризика које је вероватно најједноставније 7-дневно суђење са којим ћете се икада бавити. И након тога? Људи воле вредност коју ми пружамо.

Шта је важније када су у питању ВПН сервиси за игре? Квалитет или количина? Мало и једно и друго, са већом потребом за квалитетом.

На крају, ако сервис има само 3 или више локација сервера, не вреди га имати јер нећете моћи да се повежете на сервер који вам је најближи, што ће резултирати тиме да ваше игре неће бити највеће брзине.

У исто време, потребно је имати 3.000 сервера ако нису сви конзистентног квалитета.

Многи провајдери купују интернетске капацитете од хостинг компанија, а не директно од добављача ИП транзита. То је сигурно много јефтиније и омогућава више сервера, али повећава кашњење и смањује брзину преузимања.

Најбољи ВПН за играње? То је онај који има довољно сервера да нико не буде предалеко од сервера до тачке, а истовремено долази са интернетским капацитетом директно од добављача ИП транзита. Ако вам недостаје један од ових, ВПН који користите није најбољи ВПН за играње и неће вам понудити све предности ВПН-а када је у питању интернет пребацивање јер ћете морати да се бавите нечим другим успоравањем ти ионако доле.

ПриватеВПН? Нуди равнотежу свега. Немате хиљаде сервера, али добијате сервере који се фокусирају на квалитет како би били сигурни да је кашњење што ниже са аспекта квалитета сервера и удаљености до вас.

Како поставити ВПН на све своје играчке платформе

Ако сте већ проверили нашу веб локацију, приметили сте да имамо Андроид и иОС апликацију. Такође сте приметили да радимо са Виндовс, мацОС, па чак и Линук уређајима. Оно што вероватно нисте приметили су никакве информације о томе како да поставите ВПН на свој ПС4, Ксбок или чак Нинтендо Свитцх.

А то је зато што ВПН услуге не раде с овим платформама. Не раде ВПН услуге.

То бисмо волели да урадимо на ПриватеВПН-у с обзиром на то колико људи користи ове платформе, али тренутно то није могуће.

Шта можете учинити уместо тога да употребите ВПН за играње уопште? Инсталирајте ВПН на рутер. Ми покривамо поступак на тој веб страници коју препоручујемо да проверите. Помоћи ће вам да ВПН сервиси раде на платформама које не омогућавају ВПН услуге директно.

Најбољи ВПН за игре?

Најбољи ВПН за игре, ипак? Није та која омогућава "мултиплатформне" везе. Можете да користите ПриватеВПН са 6 различитих уређаја у било ком тренутку и то неће имати проблема. На нашим блоговима не разговарамо о томе превише јер не верујемо да је то одлика. То је нешто што сваки ВПН провајдер треба да пружи с обзиром на то колико уређаја користимо ових дана.

За људе са цензуром, најбољи ВПН за играње је онај који долази са Стеалтх ВПН-ом. За оне без њега, било који ВПН ће учинити. А за све остале који желе да играју игрице без пребацивања путем интернета? Мешавина квалитета и количине је важна.

Али тражите ли само ВПН за играње или желите приступити и забави? Ако такође желите да гледате Хулу, ДАЗН, Хотстар или неку другу платформу која тренутно не функционише у вашој земљи, вероватно ћемо на нашем блогу имати водич за то који објашњава како деблокирати ове платформе корак по корак.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me