Најбољи ВПН за Фире ТВ Стицк у 2019. години

Најбољи ВПН за Фире ТВ Стицк у 2019. години

Аутор: Мицхаел Смолски, 2019-01-29 12:33:59 у Ентертаинмент


Постоји пуно сјајних ВПН услуга тамо док не почнете тражити најбољи ВПН за Фире ТВ Стицк у 2019. Прво, велики број ВПН услуга нема апликације за Амазон Фире ТВ Стицк што значи да без обзира на то колико сервера Услуга има, никад нећете бити у потпуности задовољни јер нећете моћи да гледате садржај који желите да гледате на телевизору.

Али од свих ВПН услуга које раде на Фире ТВ Стицк-у, који им је потребан? Да га назовемо најбољим ВПН-ом за Фире ТВ Стицк у 2019. години?

Искрено, „најбољи ВПН за Фире ТВ Стицк у 2019. години“ зависи искључиво од тога шта желите од ВПН услуге. Чињеница да тражите онај за Фире ТВ Стицк значи да највјероватније не тражите нешто што на најбољи начин омогућава шифрирање на свијету, на примјер, на рачунару или телефону.

И зато ћемо ускоро покрити аспекте које бисте уместо тога могли да тражите када тражите најбољу ВПН услугу за Фире ТВ Стицк у 2019. години.

Најбољи ВПН за Фире ТВ Стицк у 2019. години мора подржати све услуге које има Фире ТВ Стицк

Истина је рећи да на Фире ТВ Стицк-у постоји много различитих сервиса, тако да је рећи да ли неки сервис ради или не ради један је тежак задатак.

Али, уобичајени проблем који људи праве је тај што претпостављају да ако сервис има највише сервера, да ће највећи број сервера радити највише услуга тамо. Није истина.

Много услуга је лако добити сервере у маркетиншке сврхе. Да би могли рећи да нуде пуно сервера, наравно, сви волимо бројеве. Када видите услуге са 100 сервера насупрот 400 сервера, аутоматски ћете погледати ону са 400. Али колико тих 400 сервера ради са забавним услугама којима желите да приступите?

ПриватеВПН неће нудити највише сервера, али нуди најрадије Нетфлик сервере колико регије иду. И то није нешто што смо управо измислили. Био је то тест који је Цомпаритецх урадио упоређујући ВПН услуге за Нетфлик.

ДАЗН. Хулу. Нетфлик. Амазон Приме. ББЦ. АБЦ. Само неки од најпопуларнијих сервиса са којима ради ПриватеВПН. Не тражите сервере. Потражите са чиме послужују сервери.

Шта ако живите у (или посећујете) земљу са цензуром у којој ВПН услуге не раде?

Шта ако одете у Кину или друге земље са забранама ВПН-а? Већина ВПН услуга тада престаје са радом.


Кина зна када неко користи ВПН. То чине и све остале земље које су то блокирале.

Једини начин да се то спречи је стеалтх ВПН. Стеалтх ВПН је функција унутар ВПН-а која вам омогућава да се сједините са уобичајеним интернет саобраћајем који спречава земље попут Кине да открију да користите ВПН..

Има смисла да желите да донесете свој Фире ТВ Стицк у Кину ако идете тамо неко време, како бисте били у контакту са својим омиљеним емисијама. Стеалтх ВПН је начин на који то радите, а ПриватеВПН га има на Фире ТВ Стицк-у.

Најбољи ВПН за Фире ТВ Стицк у 2019. години мора имати довољно брзог интернета

Имати сервер за Нетфлик у САД-у је сјајно ако можете гледати Нетфлик.

Ко жели да има услугу ако треба да сачекате неколико минута да се емисија препусти или још горе ако желите да гледате нешто уживо, а неће се учитати или репродуковати у резолуцији која је чини недостижном?

Због тога је брзина такође битна. И ово се опет своди на сервере. Услуга може имати пуно сервера, али колико су брзи? И брзо се помињемо колико ће спорије бити ВПН услуга која ће бити стихови када се не користе јер ВПН услуге не могу тачно да убрзају ваш интернет, осим ако неко не успори нешто наменски за вас.

ПриватеВПН већину свог интернетског капацитета купује директно од добављача ИП транзита, а не од услуга хостинга. То омогућава много бољи квалитет сервера са истим или сличним брзинама до ваше тренутне брзине, што значи да ћете моћи да гледате са истим тачним нивоом уживања као и сада, или, са истим болом као и сада, у зависности од тога колико је тренутно добра или лоша ваша интернет веза.

Најбољи ВПН за Фире ТВ Стицк у 2019. години

Постоји много других ствари које су важне када су у питању ВПН услуге, али када тражите најбољи ВПН искључиво за Фире ТВ Стицк у 2019. години, ове карактеристике су важне.

Ако тражите нешто за свој Виндовс 10 уређај, ту почињу да се рачунају и неки други фактори. Чимбеници попут шифрирања, на примјер, који су важни и на Фире ТВ Стицк-у, али не би било толико потребе као на телефону или лаптопу колико не бисте похранили толико података на свој Фире ТВ Стицк.

Али ако желите бити сигурни, ПриватеВПН долази и са ИПв6 заштитом од цурења, ДНС заштитом од цурења, функцијом Киллсвитцх и 2048-битном енкрипцијом с АЕС-256 како би били сигурни да сте увијек заштићени.

Погледајте наш пост о најбољем ВПН-у за Виндовс 10 ако тражите такву заштиту.

Било како било, најбољи ВПН за Фире ТВ Стицк у 2019. години? Радни сервери. Стеалтх ВПН. Доследне брзине које сте већ постигли без ВПН-а. И наравно, бити у могућности да радите са Фире ТВ Стицк-ом у свету у којем пуно ВПН услуга само по себи није сјајна функција!

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me