Најбољи ВПН за Фире ТВ Стицк у 2018. години

Најбољи ВПН за Фире ТВ Стицк у 2018. години

Од ПриватеВПН, 2018-09-16 11:09:52 у Ентертаинмент


Најбољи ВПН за Фире ТВ стицк у 2018. години није нужно оно што је био најбољи ВПН за Фире ТВ стицк у 2017. У ствари, најбољи ВПН за Фире ТВ стицк за вас можда није најбољи за некога другог. У овом посту објашњавамо које су вам функције ВПН-а потребне за уживање у Фире ТВ стилу 2018. године до свог пуног потенцијала..

Подржане земље

Људи често траже где ВПН услуга има сервере када је у питању најбољи ВПН за Фире ТВ Стицк. То је грозан приступ јер нису сви сервери створени једнако.

Компанија може имати сервере на сваком месту на планети и можда ћете платити премијску цену само за оне додатне сервере, али што се тиче Фире ТВ стицк-а, важно је само неколико земаља.

И након тога су важни само сервери који раде с одређеним сервисима. На пример, сервер који не ради са Нетфлик-ом, само је сервер на папиру колико иде Фире ТВ Стицк.

Разлог је важан само неколико земаља?.

Како Амазон Фире ТВ Стицк делује у већини земаља широм света, али га свугде не подржава у потпуности. Ако желите да употребите Фире ТВ Стицк до свог пуног потенцијала, морате да будете у некој од подржаних земаља. ПриватеВПН нуди сервере у свим земљама које подржавају у потпуности.

Како преузети апликације које су доступне само на одређеним локацијама

Без обзира где се налазите, одређена апликација неће бити доступна за преузимање. Чак и ако живите у Сједињеним Државама или Великој Британији. Зашто? Обоје имају ексклузивне апликације доступне само на том тржишту.

Најбољи ВПН за Фире ТВ Стицк у 2018. години треба да подржи све услуге, али такође морате бити у могућности да их преузмете.

Да бисте преузели апликације које нису доступне на вашој локацији, морате да се пребаците у продавницу земље у којој су доступни, сваки пут када желите да преузмете апликацију која није подржана у вашој земљи.

Да бисте то учинили, идите на Управљање садржајем и уређајима на вашем Амазон налогу и кликните на Подешавања, Подешавања земље, и онда Промена.

Тада ћете добити прилику да промените своју адресу.

Потражите генератор адреса за одређену државу из које покушавате да набавите апликацију и на крају, поново укључите свој рачун у свој Фире ТВ Стицк након што га укључите. Једноставно.

Тако преузимате апликације које су географски ограничене на одређену локацију.

Након тога, све је у томе да се налазите у правим земљама за услуге које су доступне широм света. На пример, Нетфлик има ексклузивни садржај у Шведској који бисте можда желели да погледате. Због тога ћете можда моћи да се повежете на шведски сервер. С друге стране, људи у Шведској можда желе приступити садржају који је доступан у другим земљама, на пример у САД или Великој Британији.

ПриватеВПН не нуди само сервере за Нетфлик у Великој Британији и САД-у. Обавезно погледајте наш пуни водич за Нетфлик ако сте овде само због тога.

У потрази за најбољим ВПН-ом за Фире ТВ Стицк у 2018. години такођер морате узети у обзир брзину

Брзина је важнија више него икад.

Некада смо бринули о томе да датотеке смањимо, али у данашњем свету смо прихватили да су веће. И само ће постати већи. 4К постаје стандард а 8К је већ стигао! А за то је потребна брзина.

Коначно, ваш Интернет провајдер је одговоран за вашу брзину, па чак ни најбољи ВПН за Фире ТВ Стицк неће бити од користи када дође до тога, али сјајна ВПН услуга ће задржати вашу брзину. И то је важно као да можете гледати нешто сјајно када сте повезани на ВПН, али ако ваш интернет због тога ради много спорије, како ћете онда гледати или приступити ономе што желите да гледате?

Прекидати сваких неколико минута није баш начин да на крају нешто посматрате.

Ох, а неки интернет провајдери у одређеним земљама успоравају одређене садржаје. ВПН може помоћи да се избегне овај проблем тако што веб локација или апликација којој приступате нису видљиви вашем провајдеру, што значи да не могу да је успоре.

ПриватеВПН избегава коришћење веб локација за куповину Интернет капацитета што нам омогућава да прескочимо посреднике у виду хостинг компанија. Веб локације за хостинг постављају ограничења у погледу онога што можете да пружите у погледу брзине којом се бавимо куповином директно од добављача ИП транзита.

Сигурност и приватност су битни када је у питању најбољи Впн за Фире ТВ телевизор у 2018. години

Оно што је „легално“ у једној земљи можда није легално у другој. Можда нећете бити легално у могућности да користите неке услуге које нуди Фире ТВ Стицк у вашој земљи. Неки људи такође желе да користе неке апликације или платформе које нису легалне за стриминг садржаја. Ми је не охрабрујемо или промовишемо, али то је у неким земљама легално, док у другим није тако. Фире ТВ Стицк има обиље могућности свих врста, и без обзира на то шта радите, приватност и сигурност су од виталног значаја.

Повезивање с ПриватеВПН-ом не помаже само када је реч о њима, већ вам осигурава да их имате. Како? Преко шифровања. Осим ВПН шифровања није неуобичајено. Ово је стандардна функција са ВПН услугама. Оно што је заједничко је да ВПН сервиси чувају неке ваше податке што значи да, ако неко жели много да му приступи, то може. Ово је нарочито уобичајено код бесплатних сервиса попут ХидеМиАсс-а који је некога некога убацио у затвор не држећи се онога што услуга треба да ради.

ПриватеВПН? Долази са 256-битним шифровањем шифре највишег нивоа са 2048-битним ДХ кључем који нико не може да приушти да пробије. Неке ниже нивое шифрирања је лакше пробити, али овај их чини смешно тешким.

То не би вриједило апсолутно ништа ако похранимо неке информације о вама, чак и ако су малене, али ми немамо, и не кажемо само да не. Не можемо Нисмо из Велике Британије. Такође нисмо Американци. Ми смо Шведска, наша држава има строге законе који нас спречавају у томе, чак и да су лажљивци.

Ох, а ми чак ни не тражимо ваше име, адресу или слично приликом регистрације. Ако желите, можете чак и да платите Битцоин-ом.

Најбољи ВПН за Фире ТВ Стицк у 2018. години

Треба ти брзина. Треба вам сигурност. Оно што је најважније, потребан вам је приступ. То је оно што треба најбољем ВПН-у за Фире ТВ Стицк у 2018. години. Желимо да приступимо свему. „Већина“ није довољна.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me