Најбољи ВПН за Амазон Фире ТВ Стицк за забаву

Најбољи ВПН за Амазон Фире ТВ Стицк за забаву

Аутор: Мицхаел Смолски, 2018-12-23 09:59:20 ин Ентертаинмент


Постоје неколико сјајних ВПН услуга када су у питању мобилни уређаји и преносни рачунари, али Амазон Фире ТВ Стицк је уређај за забаву и ту је ВПН најкориснији за већину људи. Осим, тамо нема толико сјајних ВПН услуга за Амазон Фире ТВ Стицк. И на крају дана, само желимо да гледамо сав могући садржај. Али питање је који је најбољи ВПН за Амазон Фире ТВ Стицк који нам омогућава гледање свега могућег?

Нешто „довољно добро“ неће бити довољно јер ће вам једном требати она друга платформа која није доступна на том ВПН-у, то јест када вам ВПН неће успети. Зато вам треба најбоље. Али шта најбоље захтева?

Приступ Нетфлику је важан, али већина пружа само основни приступ

Скоро свако о коме има приступ интернету зна за Нетфлик. Највјероватније га такође користите и имате приступ њему. Али шта можете гледати? Ако сте у САД-у, добићете највише доступних Нетфлик садржаја. Сјајно. Осим, још увек не добијате сав садржај на Нетфлику, јер чак и земље које немају све, имају нешто ексклузивно, што воле САД, зато што неко већ има права на њега.

Ако желите најбољи ВПН за Амазон Фире ТВ Стицк што се тиче приступа свим доступним Нетфлик садржајима, ПриватеВПН је ваш најбољи снимак. Не подржавају сви сервиси Нетфлик са својим америчким серверима, али кад то учине, то је често то. Ипак, није све у вези са САД-ом. Најбољи ВПН за Амазон Фире ТВ Стицк не треба да подржава само америчке сервере. А ПриватеВПН не. Без обзира да ли желите да приступите тајландском, корејском, шведском, британском, шпанском или америчком Нетфлику, само да их набројите, са ПриватеВПН, можете.

Али највероватније не добијате ВПН само за Нетфлик.

Најбољи ВПН за Амазон Фире ТВ Стицк такође мора да подржи Хулу

Нетфлик је одличан, а оригиналне ТВ емисије које има заиста су изванредне. Чак и гледање увода често је фасцинантно, на примјер, Даредевил-ом, али Хулу је испред Нетфлик-а што се тиче ТВ емисија које не производи Нетфлик.

Већину ТВ емисија које можете емитовати на ТВ-у можете гледати дан након емитирања. А неки то воле много више од Нетфлика. Али приступ већини Хулу проблем је за већину људи. Сада имамо неколико блогова о Хулу, па се обавезно провјерите јер то није тако једноставно као ВПН ако сте изван САД-а, али ПриватеВПН, па, ради и са Хулуом.

А за многе људе, ако имају приступ свим Нетфлик садржајима и Хулу садржајима, то би био најбољи ВПН за Амазон Фире ТВ Стицк.

Ако волите спорт, ДАЗН је платформа за вас, али већина ВПН услуга то не подржава...

ДАЗН је компанија са седиштем у Великој Британији која иронично не ради у Великој Британији, али ради на локацијама у Канади и рецимо да је то као Нетфлик, али уживо и за спорт. Месечно плаћате мало, а можете гледати већину лига из већине спортова. Ово укључује Лигу шампиона за фудбал и НФЛ.

Проблем са ДАЗН-ом је у томе што је то још теже поставити него Хулу, али имамо и неколико постова посвећених томе, па их само проверите.

ДАЗН је, међутим, чак и мање подржан од Хулу-а, јер га већина људи још није свесна и због чињенице да друге компаније са ексклузивним правима за пренос утакмица често могу изгубити много више новца, ако га људи могу гледати на ДАЗН у земљи у којој ДАЗН није доступан.

ПриватеВПН, међутим, има делујући ДАЗН сервер, али то је само део проблема о којима можете читати о томе како да се решите на нашем блогу.

Амазон Приме такође има неке везе с неким

Ово је платформа која посебно добија на значају у последњих годину дана. Велики је конкурент Нетфлику и добро, то је из компаније са огромним, огромним ресурсима.

Много је лакши приступ него Хулу и ДАЗН, али истовремено, неки садржај је ексклузиван за САД, а за то имамо и Амазон Приме сервере.

А ако вас брига за ББЦ и ИТВ, схватили смо да сте превише!

Најбољи ВПН за Амазон Фире ТВ Стицк за забаву не треба стотине сервера. Потребни су сервери који подржавају сваку платформу коју желите и ПриватеВПН, подржава већину расположивих забавних платформи.

Баш као ББЦ и ИТВ.

Најбољи ВПН за Амазон Фире ТВ Стицк

ПриватеВПН? Да ли би то требао бити твој избор?

То зависи од вас, али ако вам је заиста стало да што више добијете забаву из свог Фире ТВ Стицк-а, можда ће вам бити најбоље да сними то.

А имате 30-дневну гаранцију поврата новца, па провјерите, а затим одаберите.

П.С. ПриватеВПН није одговоран за гледање превише садржаја због приступа који пружамо нашим серверима.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me