Најбољи уређај за стриминг телевизора за 2020. годину (Топ 4)

Најбољи уређај за стриминг телевизора за 2020. годину (Топ 4)

Аутор: Мицхаел Смолски, 2019-12-22 09:54:20 у водичи


Ваш паметни телевизор? То је бескорисно. Ако желите најбоље искуство стреаминга, потребан вам је телевизор са довољно доброг софтвера и то је у коначници најбољи уређај за стриминг телевизора. Уређај је с најбољим софтвером.

Најбољи уређај за стриминг телевизора за 2020. годину? Постоје четири кандидата. Аппле ТВ, Амазон Фире ТВ, Року и Цхромецаст. Сви имају неке предности и недостатке.

Четврти најбољи уређај за стриминг телевизора - Аппле ТВ 4К

Сваки Апплеов корисник ће без сумње уживати у функцијама Аппле ТВ-а, попут АирПлаи-а, који омогућава бежично стриминг између уређаја, али је зато овај уређај само на месту број 4.

Аппле ТВ је врло Аппле-ово корисничко упутство, али само Аппле. Зато нећете користити ИоуТубе у 4К на њему. А то није довољно добро када је у питању гледање телевизије. Поготово јер 4К верзија Аппле ТВ-а почиње од 179 УСД и 199 € у Европи.

На Аппле ТВ-у добићете приступ свим најновијим стреаминг платформама, укључујући Аппле-ову Аппле ТВ Плус која изненађујуће цени прилично ниско, бар за Аппле, али прилично је ограничена што се сад садржаја тиче, али ипак долази бесплатно током годину дана када купујете Аппле ТВ.

Међутим, то неће радити на Андроид уређајима...

Коме вреди Аппле ТВ 4К? Љубитељи Аппле-овог еко система.

Осим тога, нема разлога да то добијете. Поготово јер 3 уређаја наведена доле можете комбиновати за нижу цену од 4К Аппле ТВ-а.

3. најбољи уређај за струјање? Гоогле Цхромецаст

Гоогле Цхромецаст је налик АирПлаи-у за оне који немају само Аппле уређаје.

Можете је синхронизовати са телефоном, таблетом или рачунаром са Гоогле Цхроме-ом у секунди.

Главна разлика између Цхромеаст-а и Аппле ТВ-а је у томе што вам је потребан уређај за покретање Цхромецаста. Било да се ради само о укључењу Нетфлик-а на вашем телефону и клику на икону која искочи, а некима ће то можда бити неугодно.

Лично нам је угодније користити свој телефон да прво укључимо оно што желимо да гледамо на свом телефону, али било би сјајно и имати даљинац.

Теоретски, на Цхромецаст-у добијате облик АирПлаи-а и приступате стреаму свих услуга са свог телефона, минус Аппле ТВ +, па је питање зашто је ово боље?

Па, као што можете и за само 69 ​​долара & 64 € за верзију 4К и 35 УСД & 29 € за стандардну верзију.

Његово највеће ограничење је да увек требате да се повежете на неки уређај и да на уређају нема стварних апликација које можете једноставно да укључите, чинећи ово само заиста стреаминг уређајем.

Друго место припада Року Стреаминг Стицк-у+

Року је врло близу ономе како би требали изгледати уређаји за стреаминг телевизора за 2020. годину, и то је најповољнији 4К ХДР стреаминг уређај, тренутно са само 44 УСД или 33 € на попусту у Европи и 29 УСД за Року Премиере, који такође подржава 4К.

Року уређаји су комбинација онога што победник овог најбољег уређаја за стриминг за ТВ пост нуди, Амазон Фире ТВ Стицк и Аппле ТВ.

Искрено, то је платформа која иновативно делује већ дуже време, подржавајући 4К и ХДР 10 много пре него што је Аппле урадио на свом Аппле ТВ-у.

Међутим, не емитује се у Долби Висион-у, мада је то једино важно ако на првом месту имате одличан звук.

1. место - Амазон Фире ТВ Стицк

Најбољи уређај. Најбоље Особине. И да, изненађујуће, уопштено, најбоља цена за оно што добијете.

Можете набавити Амазон Фире ТВ Стицк у 4К за само 49,99 УСД или мање ако вам не треба 4К.

4К. ХДР 10. Долби Висион. Мање од 1/3 цене Аппле ТВ-а.

За уштеду новца можете добити 10 месеци Хулу, ЕСПН + и Диснеи +, пакетом Диснеи Плус пакета.

За разлику од Апплеа, Амазон је заузео приступ отворености. На овај уређај можете да инсталирате практично било шта, чак и ако није у Амазон Аппсторе-у.

И док апликације неће осећати Аппле јер су све Андроид апликације, имате слободу за инсталирање Андроид апликација које нису чак ни у Амазон Аппсторе-у, што је ово најотворенији уређај за стриминг телевизора тамо. Да, чак можете инсталирати Коди на Фире ТВ Стицк.

Цијене и отвореност већ стављају овај уређај на врх у односу на остале уређаје за стриминг, осим што га Амазон још више повећава.

Такође нуди званичну подршку за ВПН услуге попут ПриватеВПН, што је од виталног значаја за најбоље могућности забаве, посебно ако живите ван САД-а..

Без ВПН-а, изван САД-а, нећете моћи да гледате Диснеи +, Хулу, ЕСПН +, Америцан Амазон Приме, ДАЗН и многе друге. ВПН услуга вам омогућава да виртуелно промените локацију, што значи да нећете имати проблема са приступом свим забавама које желите.

...Иако то такође зависи од ВПН услуге коју користите. Све ове платформе спомињале су како мјере против ВПН услуга значе, да их не могу све услуге деблокирати.

Зато је важно пазити на квалитет над квантитетом. И суочимо се с тим, сви понекад падамо на количину.

ПриватеВПН се фокусира на квалитету преко количине, због чега, док други сервиси имају хиљаде сервера, ПриватеВПН не подржава, уместо да подржава сталне брзине сервисима које желите да користите..

Нудимо 7-дневно пробно време за које није потребна кредитна картица да бисте га могли испробати сами.

Ово су најбољи уређаји за стреаминг телевизора за 2020. годину

Стреаминг уређаји? Ако живите изван САД-а и желите да приступите било којој услузи стриминга која није доступна изван САД-а, уређаји Амазон су вам једина опција јер подржавају ВПН услуге.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me