Можете ли употријебити Путлоцкер за гледање филмова легално и сигурно?

Можете ли користити Путлоцкер за гледање филмова легално и сигурно?

Аутор: Мицхаел Смолски, 2018-01-04 09:09:18 у Ентертаинмент
Путлоцкер је познат по томе што пружа скоро сваки филм и ТВ емисију на планети. Али је ли легално користити Путлоцкер за гледање филмова легално јер је доступан бесплатно? Поготово што то милиони људи раде свакодневно?


Која је разлика између Путлокера и сличних Нетфлика или Хулуа?

На Нетфлику плаћате месечну накнаду. На Хулуу плаћате месечну накнаду. Ове накнаде помажу у финансирању права на ове филмове. Филмски студији поседују лиценце за филмове. Једном када им се свиђа Нетфлик плати филмски студио, они добијају право на филм. Затим можете гледати одређени филм легално јер веб локација која га преноси има право да га емитује. А пошто плаћате претплату, имате право да је гледате.

Путлоцкер и остале услуге стриминга као што је то? Они то не раде. Не плаћају лиценце. Они немају право на стриминг. Ионако то раде. Ако неко то уради са вашом сликом на друштвеним медијима, можете то пријавити и може се оборити. Није тако једноставно као са садржајем на Путлоцкер-у, јер је много теже ослободити се садржаја на независним веб локацијама.

На основу тога претпоставили бисте да ако желите да употребите Путлоцкер за легално гледање филмова, то не можете учинити. Али то није тако једноставно.

Путлоцкер можете користити за гледање филмова легално али....

Заправо зависи од ваше локације. Можете да користите Путлоцкер да бисте легално гледали филмове ако сте на пример у Канади, али не и у ЕУ. ЕУ је раније изјавила да привремени приступ илегалном садржају не крши закон, већ ову промену 2017. године када је суд пресудио да је стримовање филма у основи толико лоше колико и преузимање.
Можете ли употријебити Путлоцкер за гледање филмова легално и сигурно?

Како знате да ли можете употријебити Путлоцкер да бисте гледали филмове легално?

Најједноставнији начин да откријете да ли можете да употребите Путлоцкер за легално гледање филмова тако што ћете једноставно претражити Гоогле. На пример, „да ли је законито пребацивање пиратских филмова у к“, а „к“ стоји за вашу земљу.

Да ли је сигурно емитирати филмове на програму Путлоцкер?

Овај пост написан је у образовне сврхе да вас обавестите да ли можете да користите Путлоцкер за гледање филмова легално и сигурно. ПриватеВПН ни на који начин не промовише или не подржава било какву илегалну активност и саветује вас да проверите закон у вашој земљи.

Легално је користити Путлоцкер да бисте легално гледали филмове у одређеним земљама. Питање је како остати сигуран када то чините, јер никад нећете бити сигурни. Стреаминг је веома сложена тема.

Иако се многе веб странице које пружају илегални садржај често уклањају, цео овај проблем нечега што је илегално веома је компликован. Компликовани често могу довести до проблема.

Скоро да се свака земља слаже да је илегално преузимање пиратског садржаја и његово гостовање, није то једноставно са стримингом садржаја. Дакле, ако се одлучите за тај пут, морате предузети неке мере предострожности.

На пример, у ЕУ, иако је то нелегално, нећете имати проблема са законом или било какве невоље, осим ако власник права не одлучи да вас тужи. То је само закон у ЕУ. Може се потпуно разликовати ондје гдје се налазите. Обавезно га истражите.

Како бити сигуран на Путлоцкеру ако нисте сигурни у закон

Пошто је закон тако сложен, боље је бити сигуран него зао.

Прво, треба вам антивирус. Вероватно већ имате, али увек постоји неко ко то нема. Разлог за то? Иначе сте изложени огласима који су тешки за вирусе на тим врстама веб локација.
Можете ли употријебити Путлоцкер за гледање филмова легално и сигурно?
Али да бисте се заиста заштитили, морате да користите ВПН. ВПН је виртуелна приватна мрежа. То је приватно и виртуално. То значи да можете бити готово где год желите да будете, под условом да компанија коју користите има сервере, чак и Канаду. ПриватеВПН нуди исту врсту шифрирања коју користи америчка влада. Пошто сте шифровани, то такође значи да нико не може видети шта радите. То ће вас заштитити од било каквих могућих проблема.

Ово се такође односи на Нетфлик, Хулу, Амазон Приме и скоро на сваки сервер који има географска ограничења.

Али да ли ће ваш Интернет радити спорије када користите ВПН?

Је могла. Зависно од услуге коју одлучите да користите. Неки ВПН сервиси купују интернет капацитет од хостинг компанија. ПриватеВПН то чини и до одређеног тренутка, али купујемо и директно од добављача ИП транзита. Добијамо интернетски капацитет високе квалитете који резултира нижим кашњењем и већим брзинама, што значи да ћете без одлагања моћи струјати било који садржај на било којој платформи коју користите.
Имате 30 дана да бисте добили пуни поврат за нашу услугу, зато слободно испробајте. Недавно смо добили награду за најбољу ВПН услугу, тако да знате да тамо добијате најбољу вредност.

Како подесити ПриватеВПН

То је процес од 60 секунди.

  • Идите на ПриватеВПН.цом.
  • Притисните дугме Купи.
  • Регистровати.
  • Преузмите апликацију тако што ћете отићи у одељак за преузимање на дну странице.
  • Повежи се.

То је тако једноставно.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me