Како заобићи УК порно филтар (на свим уређајима)

Како заобићи УК порно филтар (на свим уређајима)

Аутор: Мицхаел Смолски, 07.05.2019 15:12:12 у Ентертаинмент


Да, дан је дошао. Ви тражите како заобићи британски порно филтер. ДОБРО! Алтернатива је предавање података како би се потврдило да имате 18 година. Да ли се сећате да подаци пропуштају или радије пропуштају Фацебоок? Да ли ћете веровати порнографским локацијама које већ имају обиље огласа који су вируси за чување података и за сигурно чување? Једини начин на који су ваши подаци и приватност заиста сигурни је ако нико на првом месту нема ваше податке, а овај ће вам пост помоћи да заобиђете британски порно филтер на начин на који га нема нико други, на свим уређајима без обзира да ли су на вашем уређају паметни телефон или лаптоп.

Ево зашто је потребно да тражите како заобићи британски филтар порнографије и зашто је решење влада катастрофа

Разлог зашто ћете од 15. јула 2019. године морати да проверите да ли имате више од 18 година да бисте приступили порно сајту је тај што је влада Велике Британије применила забрану порнографије која је донета у последњих неколико година, али је кашњења која су се очекивала с обзиром на то колико су промашена правила и јесу.

Шта је покренуло порно филтер / забрану да буде? Студије о тинејџерима / деци која гледају порниће који су на више начина били мањкави, али који су их делили медији због своје „сензационалне“ природе.

Идеја би се у почетку могла чинити једноставном и можда не би изазвала забринутост све док не схватите да влада сама не примењује ове порно филтере који ће блокирати порниће у Великој Британији. Свака компанија мора то учинити самостално, без обзира да ли је креирала свој систем или користи систем треће стране.

МиндГеек је један од тих система. Иза ње су неке од најпопуларнијих порно локација на планети. И зато је коначно решење владе катастрофа. У свету у којем компаније добијају новчане казне због кршења приватности, а сви су толико забринути за приватност, влада Велике Британије пушта људе који праве порниће који блокирају порнографију и на други начин прикупљају податке у обиму да друге компаније велике компаније које већ имају кажњене не ' немате чак ни приступ. Једна је ствар пријавити се на сајту, а друга је провјерити ко сте, одакле долазите и највјероватније гдје живите. Те информације ће се налазити тамо у бази података заједно са садржајем који гледате, колико дуго их гледате и колико често их гледате.

У прошлости су порно веб локације попут осталих сајтова могле да прикупљају податке, али нико није знао ко сте. Сад знају. И ти подаци се сада могу користити или чак продати. Ово је такође велики проблем за неке мање порно сајтове, јер они неће моћи да креирају сопствене системе, и мораће се ослонити на треће стране и њихова правила, јер неће имати друге опције.

Највећа опасност је ипак цурење. Једини начин да их заиста спречите је не чување података у првом реду. Овај пост ће вам омогућити да заобиђете британски порно филтар без потребе за давањем било каквих података.

Како заобићи британски порно филм у 2019. години

То ће се применити и 2020. и тако даље, осим ако Велика Британија не исправи овај смешни план, али процес је невероватно једноставан, због чега ће систем бити изузетно погрешан.

Све што требате је да користите ВПН који ће вам омогућити да се повежете са регионом ван Велике Британије.

То је то.

ВПН услуге су виртуелне приватне мреже које вам омогућавају да промените локацију без померања.

Будући да ниједна друга држава без веће цензуре није забранила порнић, прилично ћете се моћи повезати с било којим сервером ван Велике Британије и моћи ћете заобићи британски порно филтер.

Ако користите ПриватеВПН као свој ВПН, моћи ћете и да деблокирате многе сервисе који не раде у Великој Британији, попут ДАЗН и Хулу. Или чак амерички Нетфлик.

Тако се заобилази УК Порно филтер (на свим уређајима)

Било да сматрате да је порно у реду или не, није у реду давање података или стварање могућности давања таквих осетљивих података. Ако желите заобићи британски порно филтар на свим уређајима, користите ВПН. На било којем уређају на којем је подржано ВПН можете заобићи британски порно филтер.

Невероватно је лако, али може вам донети проблеме у будућности јер ће пре или касније доћи до цурења.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me