Како сазнати је ли филм на Нетфлику и како га гледати

Како сазнати је ли филм на Нетфлику и како га гледати

Аутор: Мицхаел Смолски, 2018-03-01 13:27:06 у Ентертаинмент


Заиста желите да гледате филм или ТВ емисију у високом квалитету? Велике су шансе да је на Нетфлику, али ако желите да откријете да ли је филм на Нетфлику, потребно је да га исправно потражите. И већину људи људи погрешно претражују. Кретање кроз категорије или претраживање у пољу за претрагу није довољно. Ове две методе морате избегавати.

Како сазнати је ли филм на Нетфлику

Ако заиста желите да откријете да ли је филм на Нетфлику, изађите из Нетфлика и уђите у свој веб прегледач. У идеалном случају једно са Гооглеом.

Укуцај "Нетфлик"У пољу за претрагу, а затим филм или ТВ емисија коју желите да гледате. Ако је на Нетфлику, видећете да први резултат и можда још неко други долазе од Нетфлика.

Сјајно. Ваш филм или Схов по избору је на Нетфлику. Али то не значи да је на Нетфлику у вашој земљи.

Видите, САД имају 1157 ТВ емисија и 4593 филмова на Нетфлику. Ирска? Само је 544 ТВ емисије и 2419 филмова. То је пуно, али то је ипак значајна разлика. Земља са другом највећом ТВ емисијом и филмовима када је у питању Нетфлик? Америчка Самоа. Са популацијом нешто мање од 56.000. Смешно најмање.

Ако нисте у Сједињеним Америчким Државама или на територијама САД-а, недостаје вам много потенцијалних филмова и ТВ емисија. Чак и ако сте у САД-у, још увек вам недостаје јер САД немају сваки филм или ТВ емисију коју би неке друге земље могле имати чак и са мањим бројем наслова.

Све се своди на лиценце. Нетфлик можда има дозволу за гледање филма у Великој Британији, али можда у Пољској. И можда ћете пропустити због тога.

Лако је сазнати да ли је филм на Нетфлику. Гледајући то, није нужно тако лако да се лиценца за тај филм или ТВ не прошири на вашу земљу. Али постоји начин да се тај проблем уклони.

Како гледати нешто што се налази на Нетфлику, али није у вашој земљи

Када тражите онај филм или ТВ емисију који желите да гледате на Гооглеу, ако је на Нетфлику, видећете два слова након „Нетфлик.цом/", А та два слова представљају земљу у којој је доступан одређени филм или ТВ емисија. Ако та два слова не постоје, онда то вероватно значи да је наслов доступан широм света.

Једном када знате у којој се земљи налазе два слова за која лако можете сазнати путем претраживача, потребно је да користите ВПН.

Сада, ВПН који је виртуална приватна мрежа може вас виртуално ставити било гдје на овој планети. Под условом да компанија има сервере тамо. Да бисте могли да гледате филм или емисију коју желите да гледате, потребно је да се повежете на сервер у држави у којој је тај филм или емисија доступан.

Имамо потпуни водич о Нетфлик-у, али само знате да није сваки сервер ради са Нетфликом, јер Нетфлик обавља тежак посао покушавајући да спречи рад виртуелних приватних мрежа.

Ево листе ПриватеВПН сервера који раде са Нетфликом:

САД - Буфало, Њујорк Сити 1, Лос Анђелес
Канада - Торонто
УК - Лондон 1, Лондон 2
Француска - Париз
Јапан - Токио
Данска - Копенхаген
Финска - Хелсинки
Немачка - Франкфурт 1
Норвешка - Осло
Шведска - Киста, Стокхолм
Швајцарска - Цирих
Холандија - Амстердам 1
Италија - Милан
Шпанија - Мадрид
Аустралија - Сиднеј
Бразил - Сао Пауло
Колумбија - Богота
Аргентина - Буенос Аирес
Јужна Кореја - Сеул

Ако су филм или ТВ емисија коју покушавате да погледате доступни у било којој од ових земаља, имате среће и ако користите ВПН функционише.

Па како користите ПриватеВПН?

  • Прављење ПриватеВПН налога захтева мање времена него што вам је требало да дођете до овог дела овог блога. Кликнете на дугме Купи у горњем десном углу екрана и прођете кроз једноставан поступак регистрације у 3 корака.

  • Затим одлазите на дну наше странице и кликните на Преузми да бисте пронашли праву верзију ПриватеВПН-а за вас. Ако користите паметни телефон, можете потражити ПриватеВПН у локалној продавници апликација.
  • Након што добијете ПриватеВПН, наведите податке о вашем налогу и повежите се са сервером на који морате да се повежете.
  • И на крају, поново покрените Нетфлик и потражите филм или емисију који сте стварно желели да гледате.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me