Како приступити блокираним локацијама на аеродромима у Кини и зашто не можете на првом месту

Како приступити блокираним локацијама на аеродромима у Кини и зашто не можете на првом месту

Аутор: Мицхаел Смолски, 2018-12-13 13:06:58 у Травел


Ако прочитате било коју критику на аеродрому у Кини, знат ћете да су кашњења веома честа због кинеске војске која контролира кинески зрачни простор. Још већа жалба? Веб локације су блокиране у Кини. Кашњења, плус немогућност приступа већини интернета није ситуација у коју сигурно желите. Поготово ако пуно летите кроз Кину. Дакле, постоји начин да се приступ блокираним локацијама на аеродромима у Кини? А зашто су блокиране??

Кинески интернет цензурише кинеска влада

Јесте ли икад чули за Велики кинески ватрозид? Можда и није, али сигурно сте чули за Кинески зид. За заштиту кинеске империје од Монгола изграђен је Велики кинески зид. Да ли је то служило сврси? Не баш. Монголи су свеједно освојили Кину. Већина нас такође има неки монголски ДНК.

Велики кинески зид требао је заштитити Кину од освајача, као што је "Кинески велики фиревалл" намењен заштити кинеског народа од злих интернет платформи, попут свега што је америчко, па чак и европско.

Заборавите на било који алат који користите било за забаву или за посао, било да сте у Кини или на аеродромима у Кини.

Кинески велики зид није спречио Монголе да освоје. Заштитни зид? Ради пуно бољи посао, али још увек постоји начин да се то заобиђе, а ако то учините, моћи ћете приступити блокираним местима на аеродромима у Кини.

Како заобићи Велики фиревалл за приступ блокираним локацијама на аеродромима у Кини

Да ли желите да заобиђете Велики фиревалл? То није тако лако. Ако нека држава запосли 2 милиона људи као "интернетска полиција", знајте да то неће бити лако.

Ипак, постоји начин да се то заобиђе!

Зове се виртуална приватна мрежа. Дозвољава или боље дозвољава да преварите Кину да мислите да сте изван Кине.

Видите, ако се повежете на виртуелну приватну мрежу познату и као ВПН, у теорији можете бити било где у свету. Ако користите праву услугу, чак можете да гледате личности америчког Нетфлик-а и изван САД-а.

Ако сте повезани на ВПН и повезани сте на сервер изван Кине, у теорији, то би вам требало омогућити да заобиђете сјајни фиревалл за приступ блокираним локацијама на аеродромима у Кини и изван њих.

Нажалост, Кина је око 2011. почела да се брине о ВПН услугама. Под тим мислимо на то у 2018. години веома је тешко добити ВПН који ће радити у Кини.

Тешко је пронаћи ВПН локацију у Кини, још је теже инсталирати ВПН, а ако можете све то управљати, набавити ВПН који заправо функционише у Кини, то је тешко.

Потребан је Стеалтх ВПН.

Стеалтх ВПН је систем који вам омогућава да заварате Кину. Како то функционише? То није тако једноставно објаснити. Овде сте да приступите блокираним локацијама на аеродромима у Кини, не да бисте схватили сву науку која стоји иза ње, већ просто речено, шта год је Кина у стању схватити о стандардном ВПН-у који води ка спречавању рада ВПН-а, не може када повезани сте са Стеалтх ВПН-ом.

ПриватеВПН има Стеалтх ВПН режим, који ће вам омогућити приступ блокираним локацијама на аеродромима у Кини. Тренутно је ван рачунара и иПхоне-а, а Андроид верзија се врло брзо покреће. Можда је чак и вани док ово читате.

Ризици који настају при покушају приступа блокираним локацијама на аеродромима у Кини

Пошто смо поменули интернетску полицију, мислили смо да би било добро споменути ризике.

Под условом да нисте власник ВПН компаније и нисте Кинези, вероватно нећете ићи у затвор.

Ако било која врста службеника хода око вас и види вас како користите ВПН, уређај ће вам можда бити конфискован. Такође би вам могао бити забрањен улаз у земљу у будућности.

Зашто свијет није нешто учинио по том питању?

Када се заједница окупља, могу се догодити промене, тачно?

Па, не када нека држава контролише нас. А и Кина.

Већина производа се производи у Кини. Замислите да се управо престало. То би имало катастрофалне последице по економију широм планете. Нигде, ваши лаптопи, телефони, телевизори и ватрени ТВ уређаји направљени у Кини не би дошли до вас, као што их чини Кина. За то би било потребно изградити милионе фабрика, и наравно, то би надувало цене сваког појединог производа због већих плата које би добили радници.

Ако се питате зашто не можете приступити блокираним локацијама на аеродромима у Кини. Зато.

Погледајте Аппле. Кина је наредила да се све кинеске ВПН услуге скину из кинеске продавнице апликација, и то су учинили. Нису имали избора.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me