Како подесити ДАЗН апликацију у земљама које нису подржане

Како подесити ДАЗН апликацију у земљама које нису подржане

Аутор: Мицхаел Смолски, 2019-06-25 22:12:44 у водичи


ДАЗН је сјајан. Не само да чини стреаминг спорта на захтев, далеко је лакши него икад, већ га чини и јефтинијим него икад у зависности од тога где се налазите. Већина земаља, укључујући Велику Британију где је основана ДАЗН, тренутно није подржана. У овом водичу се бавимо како поставити ДАЗН апликацију у земљама које не подржавају.

Кораци које морате предузети за подешавање ДАЗН апликације у земљама које нису подржане

Пре него што уопће набавите апликацију, ДАЗН морате преварити да мисле да сте у подржаној земљи. У супротном се нећете моћи регистровати. А кад се говори о регистрацији, морате да користите картицу из једне од подржаних земаља.

Забавно? Не. Али уштеда од ДАЗН-а годишње може достићи и преко 700 УСД. За многе је то пуно новца.

Ако желите да поставите ДАЗН апликацију у земљама које нису подржане, ово неће бити најлакши водич који ћете икада прочитати, али на крају ће то бити вредно, а ми ћемо се потрудити да то објаснимо на једноставан начин могуће.

Заваравање ДАЗН-а за подешавање ДАЗН апликације у земљама које нису подржане

Уз овај водич, у време када је овај ДАЗН водич објављен, ова метода ће радити само са америчким, италијанским, канадским ДАЗН-ом. То су ионако 2 ДАЗН локације више него у било којем другом водичу, али радимо на томе да све ДАЗН локације функционишу јер свака локација има нешто јединствено било да је у питању додатни спорт или лига / федерација као што је УФЦ или НБА.

Кључ? ВПН.

Ако сте икад прочитали било који други наш водич, онда знате да се он углавном своди на ВПН услугу коју користите. ВПН услуге омогућавају вам да промените локацију без померања. А то је кључни елемент ако желите да поставите ДАЗН апликацију у неподржаним земљама.

ПриватеВПН је једна од ретких ВПН услуга која подржава ДАЗН. На нашој апликацији, која је доступна и на Андроид-у, Аппле-у, десктоп и Амазон Фире ТВ уређајима, видећете картицу са серверима који подржавају ДАЗН. Повежите се с једним од њих и ДАЗН ће се заварати.

То је први корак ако желите да поставите ДАЗН апликацију у неподржаним земљама.

КОРИСНИ САВЕТ: Када буде доступно више ДАЗН локација, оне ће бити додане на картицу ДАЗН, што значи да ћете имати приступ још више ДАЗН локација.

Стварање ДАЗН налога за подешавање ДАЗН апликације у земљама које нису подржане

Ово је најтежи део овог водича.

Ако желите да поставите ДАЗН апликацију у земљама које не подржавају, за регистрацију вам је потребна картица подржане земље.

Било да је то из САД-а, Канаде или Италије.

Добра вест је да бар имате избора. Када је у питању постављање Хулу-а, ради само америчка карта.

Наш савет за добијање картице из једног од ових региона?

  1. Питајте некога ко га има. Питајте да ли ће вам дозволити да га користите. У супротном, понудите да их платите или да делите услугу.
  2. Набавите виртуалну припејд картицу издата у једном од наведених региона.
  3. Набавите унапријед плаћену картицу издата у једном од наведених региона.

Друга опција би могла бити најбржа јер можете наћи виртуалне припејд картице које раде са услугама, прилично лако на Интернету. Кључно је имати средства на таквом рачуну. Ако то не учините, нећете се моћи пријавити и на тај начин нећете моћи поставити ДАЗН апликацију у неподржаним регијама.

Имати ДАЗН налог + приступ ПриватеВПН? То би вам требало омогућити да гледате ДАЗН у свом веб претраживачу, али на уређајима иПхоне или Амазон Фире ТВ Стицк морате да поставите ДАЗН апликацију. И сада ћемо ући у то.

Како подесити ДАЗН апликацију у неподржаним земљама када се односи на Аппле уређаје

Ако желите да поставите ДАЗН апликацију у земљама које нису подржане, на Аппле уређајима се прво морате одјавити са свог иЦлоуд налога на тренутном уређају.

Након што то учините, направите нову на основу било које од претходно наведених локација.

То ће вам омогућити да подесите ДАЗН апликацију у неподржаним земљама.

Обавезно не мењајте локацију на свом тренутном налогу. Због тога ћете изгубити све!

Како подесити ДАЗН апликацију у земљама које нису подржане када се стигну до Андроид уређаја

Када је реч о Андроид уређајима, Гоогле је направио једноставан водич о промени локације ваше Гоогле Плаи продавнице.

Међутим, на Андроид уређајима је прилично једноставно гледати ДАЗН из свог веб прегледача. Једноставно изаберите Десктоп Сите у свом прегледачу.

Како подесити ДАЗН апликацију у земљама које нису подржане када је у питању Амазон Фире ТВ Стицк уређаји

  • Да бисте преузели ДАЗН на свој Фире ТВ Стицк, идите на свој тренутни Амазон налог у веб прегледачу.
  • Изаберите Рачуни & Листе, затим Управљајте својим налогом и садржајем.
  • Промените регион да бисте били у САД.
  • На уређају Амазон Фире ТВ изаберите Подешавања затим Мој налог.
  • Поништи регистрацију и пријавите се поново на свој налог.

Повремено неки људи имају проблема са преузимањем апликације након што промене своје регионе. Нешто што би могло да реши проблем је уклањање вашег тренутног начина плаћања. Ако то не успије, можда ћете требати додати нови начин плаћања, било да се ради о виртуалној или физичкој картици. Издаје се у САД. (Нећете платити. Амазон то ради у сврху верификације.)

Тако можете подесити ДАЗН апликацију у земљама које нису подржане

Људи имају тенденцију да користе бесплатне веб странице за стриминг на Интернету зато што је њихова земља ограничена покривеност или зато што не могу да приуште / оправдају свој ТВ пакет. ДАЗН решује ове проблеме са изузетно повољном верзијом од 9,99 УСД месечно.

И најбоља ствар? Помоћу овог водича о томе како подесити ДАЗН апликацију у земљама које нису подржане, такође сте открили како да промените своје регионе на ДАЗН. А то значи да можете гледати више ДАЗН-а него сви остали.

Ако вам је овај водич користан, тада ћете сазнати и водиче о приступу више Нетфлик садржајима или кориштењу Хулу занимљиво, са многим другим сјајним водичима на нашем блогу.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me