Како отворити блокиране странице у Уједињеним Арапским Емиратима 2019. године

Како отворити блокиране странице у Уједињеним Арапским Емиратима 2019. године

Од ПриватеВПН, 2019-01-14 17:54:59 у Травел


Влада Уједињених Арапских Емирата захтева да интернетски провајдери блокирају странице за које сматра да су неприкладне у 2019. години и раније. Не познајемо земљу која није блокирала неке веб локације, али ако приступите погрешној локацији у УАЕ 2019. године, можда ћете се суочити са затворском казном до 6 месеци. Зато ако читате како приступити блокираним веб локацијама у Уједињеним Арапским Емиратима, од пресудне је важности и да знате како то исправно радити како бисте били у потпуности сигурни.

И у томе ћемо вам помоћи. Али прво...

Који су главни разлози за блокирање веб локација у Уједињеним Арапским Емиратима 2019. године?

Ако веб локација садржи садржај за одрасле, садржај који можда шири негативне информације о влади, је ВОИП платформа или било шта друго за што се сматра да није у моралном закону Уједињених Арапских Емирата, тада ће локација бити блокирана. Све што помаже разбијању блокова такође није дозвољено.

Па како отворити блокиране странице у Уједињеним Арапским Емиратима 2019. године?

Или напуштате земљу или је практично остављате.

Ваш Интернет провајдер блокира садржај јер покушавате приступити блокираним веб локацијама у Уједињеним Арапским Емиратима. Али шта ако веб локације којима покушавате да приступите не буду блокиране јер им не приступате из Уједињених Арапских Емирата, чак и када сте тамо.


Ако можете практично да одете у другу земљу у којој не постоји цензура садржаја, бићете у могућности да отворите блокиране сајтове у Уједињеним Арапским Емиратима 2019. године.

Како то радиш? Са ВПН-ом. Осим, стандардни ВПН није довољан да вас заштити и да функционише.

Зашто употреба ВПН-а није довољна за отварање блокираних веб локација у Уједињеним Арапским Емиратима 2019. године

Уједињени Арапски Емирати уопште не желе да отварате блокиране сајтове у УАЕ. И зато постављају мере предострожности како бисте помислили да их можете заварати да приступају блокираним локацијама у Уједињеним Арапским Емиратима.

Када тражите ВПН услугу за борбу против цензуре, Стеалтх ВПН је битан. Стеалтх је режим у ВПН услузи који вам омогућава да будете неоткривени. Помислите на стандардни ВПН као да је неко носио хаубу у ЦЦТВ камери. Можда је неко свестан његовог или њеног присуства, али они су неоткривени. Једном када УАЕ сазна да неко користи ВПН, сајтови који су блокирани ионако неће радити за њих.

И ту Стеалтх ВПН има праву предност. Мијеша се са нормалним саобраћајем што значи да нико не може да открије да користите ВПН. А то је кључно за отварање блокираних сајтова у Уједињеним Арапским Емиратима 2019. године.

ПриватеВПН нуди Стеалтх ВПН на Амазон Фире, Андроид, Аппле и десктоп уређајима. Али то је и најбољи ВПН за Нетфлик како је утврдио Цомпаритецх након 5.000 ручних тестова ВПН услуга који нуде најшири спектар подржаних сервера. Такође нуди радне сервере за најпопуларније сервисе тамо. Зашто би вам требале такве функције? Иако је Нетфлик у одређеном региону можда доступан, различити региони имају различиту количину садржаја. Можда ћете пропустити.

Ако желите да гледате Нетфлик у Уједињеним Арапским Емиратима, то би могло бити вредно погледати.

То није све што би требало да пазите. Одређене безбедносне карактеристике су важне да ли желите да отворите блокиране локације у Уједињеним Арапским Емиратима 2019. године без да ризикујете своју безбедност.

Безбедносне карактеристике које ВПН треба да има како би отворио блокиране локације у Уједињеним Арапским Емиратима 2019. године

Проблеми са ВПН услугама су у томе што су они у Уједињеним Арапским Емиратима илегални када људима дозвољавају приступ садржајима који су забрањени пошто је приступ забрањеном садржају злочин. Хоћете ли у затвор? Највероватније не. Али ако икад упаднете у невољу због нечег другог, у обзир ће се узети.

Боље је бити безбедан него жао, па ако желите да отворите блокиране сајтове у Уједињеним Арапским Емиратима, погледајте следеће:

  1. Да ли је укључена ИПв6 заштита од цурења. ИПв6 је важан део ВПН-а и сигурности, али може процурити што значи да може с времена на време разоткрити ваш ИП који би вас изложио влади Уједињених Арапских Емирата. ПриватеВПН нуди ИПв6 заштиту од пропуштања да то спречи.
  2. Исто је и са ДНС заштитом од цурења. Постоји много већи ризик да будете изложени цуренцима ДНС-а, као и ИПв6 цурења, и ви можете бити изложени. ПриватеВПН нуди и ДНС заштиту од пропуштања.
  3. Укључите Килл Свитцх. Ако из било којих разлога престанемо радити чак и уз наше 99,98% продуженог времена, ваш Интернет ће бити искључен тако да ваши подаци не могу бити изложени, јер нисте повезани на ВПН. Ово се такође односи на било које друге разлоге због којих нисте повезани.
  4. Користите Апплицатион Гуард да бисте искључили апликације. Ако приступате апликацији којој приступате само када користите ВПН, а желите да се та апликација одмах искључи ако ВПН не ради, та функција ће то учинити.

Тако се отварају блокиране веб локације у Уједињеним Арапским Емиратима 2019. године

Ако желите да отворите блокиране сајтове у Уједињеним Арапским Емиратима, није тешко. Потребан вам је само алат са правом заштитом.

ВПН услуге се користе широм планете, и то не само да би се заобишла цензура, већ и због приватности и приступа потпуној забави која се због географских блокова не може понудити нигде на планети. А то је оно што ПриватеВПН заиста помаже.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me