Како набавити ББЦ иПлаиер у САД-у 2019. године

Како набавити ББЦ иПлаиер у САД-у 2019. године

Аутор: Мицхаел Смолски, 2019-02-09 12:20:05 ин Ентертаинмент


Будући да сте у САД-у омогућава вам приступ неким од најпопуларнијих сервиса на планети, али ББЦ је створио неке од најпознатијих светских емисија, попут Доцтор Вхо или Топ Геар, којима вероватно тренутно не можете приступити, зато тражите како набавити ББЦ иПлаиер у САД-у 2019. године.

Разлог зашто не можете набавити ББЦ иПлаиер у САД-у 2019. године само уласком на страницу ББЦ иПлаиер

Службени разлог је тај што не плаћате накнаду за ТВ лиценцу у Великој Британији. И док би то имало смисла с обзиром на то да се ББЦ увелико финансира од лиценци, шта ако стварно платите накнаду за ТВ лиценцу у Великој Британији?

Прави разлог? Тај ББЦ нема дозволу за приказивање неког садржаја ван Велике Британије. Теоретски би могло радити, ако то желе, али будући да су њихови власници ТВ лиценци углавном у Великој Британији, не коштају новац. Значи да остатак становништва не може гледати ББЦ. Укључујући вас због чега тражите како набавити ББЦ иПлаиер у САД-у 2019. године.

Срећом, постоји начин да се овај проблем заобиђе тако да 2019. године у САД-у можете набавити ББЦ иПлаиер.

Шта треба да се догоди да бисте 2019. гледали ББЦ иПлаиер у САД-у?

Једини разлог што 2019. не можете да набавите ББЦ иПлаиер у САД-у је тај што ББЦ зна да сте у САД-у, а не у Великој Британији..

Да бисте добили ББЦ у САД, морате натерати ББЦ да мисли да сте у Великој Британији.

Знамо како то учинити.

Прилично је лако када знате шта да радите.

Ако желите да набавите ББЦ иПлаиер у САД 2019. године, морате виртуелно да промените локацију. А ви то радите са ВПН-ом.

ВПН је виртуелна приватна мрежа која вам омогућава да промените локацију да будете негде другде. Људи у Великој Британији често користе ВПН попут ПриватеВПН за приступ америчким Нетфлик-у, Хулу и Амазон Приме.

Проблем је што се ББЦ и Нетфлик воле увек бавити ВПН услугама како би спречили људе да приступе садржајима који нису доступни на њиховој локацији. То значи да пуно ВПН услуга не ради са ББЦ-ом.

Услуга која ће вам омогућити да набавите ББЦ иПлаиер у САД-у 2019. године? ПриватеВПН. ПриватеВПН има локације у Великој Британији које се састоје од сервера који раде са ББЦ иПлаиером што значи да ако сте повезани, моћи ћете да користите ББЦ иПлаиер под условом да сте пријављени на веб локацији ББЦ.

Је ли то? Вероватно не као што највероватније желите да набавите ББЦ иПлаиер у САД-у 2019. године на телефон, а за то ће вам требати ББЦ иПлаиер апликација која није толико једноставна за преузимање као што можда изгледа..

Како набавити ББЦ иПлаиер у САД-у 2019. године на Аппле уређајима

На Аппле уређајима морате да се одјавите са свог иЦлоуд налога, након чега ћете направити нови са вашом локацијом у Великој Британији.

Тако једноставна.

Након што преузмете ББЦ иПлаиер, можете се поново пријавити у свој стари.

Ако одлучите да промените локацију на свом тренутном налогу, изгубит ћете све.

Како набавити ББЦ иПлаиер у САД-у 2019. на Андроид уређајима

 • Иди на плаћања.гоогле.цом на вашем веб прегледачу.
 • Кликните на Подешавања а затим слиједи Земља картицу.
 • Изаберите Велику Британију као своју локацију.
 • Уђите на Андроид уређај Подешавања затим Аппс.
 • Кликните на Гоогле Плаи продавница.
 • Притисните Присилно зауставити.
 • Иди на Складиште затим Гоогле Плаи продавница и притисните ЈАСНИ ПОДАЦИ.

Ово би вам требало омогућити да преузмете ББЦ иПлаиер у САД-у 2019. Поновите силу заустављања и брисања података ако и даље не можете.

Како набавити ББЦ иПлаиер у САД-у 2019. године на Амазон уређајима

 • Да бисте преузели ББЦ иПлаиер на Амазон Фире ТВ Стицк, прво идите на амазон.цом и кликните на Рачуни & Листе.
 • притисните на Садржај и уређаји.
 • Промените регион да бисте били у Великој Британији.
 • Идите на свој Амазон уређај на који морате да одете Подешавања затим Мој налог и на крају, одјавити се свој налог и поново се пријавите.

Ово ће вам омогућити да преузмете ББЦ иПлаиер. У ретким случајевима, ваш начин плаћања може бити у сукобу с вашим рачуном, а можда ћете морати да доставите и британску картицу или банку. Само ти виртуални за то.

Тако је набавити ББЦ иПлаиер у САД-у 2019. године

Морате преварити ББЦ да мисли да сте у Великој Британији, а апликација вам треба ако планирате да гледате на мобилним уређајима.

Није тешко. Потребно је само знати исправне кораке и прави алат који је ПриватеВПН.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me