Како извући јаилбреак Фире ТВ Стицк из 2019. године (најбржи метод без глупости)

Како извући јаилбреак Фире ТВ Стицк из 2019. године (најбржи метод без глупости)

Аутор: Мицхаел Смолски, 2019-04-11 12:33:30 у водичу


Овде сте зато што желите да знате како се затворити Фире ТВ Стицк у 2019. години, али сваки водич који видите на њему се заувек повлачи пре него што дође до тога? Онда је овај водич за вас. То је најбржи метод без глупости који не тера да прођете компликоване методе које могу или не функционишу у зависности од тога када је прочитате. Ова метода ће радити сваки пут без обзира да ли палите Фире ТВ Стицк или Цубе.

То је тачно како се затварате у ватру ТВ палицом на најбржи начин без глупости

 1. Укључите Фире ТВ Стицк
 2. Иди на Подешавања.
 3. притисните на Мој Фире ТВ.
 4. Док је тамо, идите на Опције за програмере.
 5. Укључити Апликације из непознатих извора упоредо са Отклањање грешака АДБ-а.
 6. Пре него што затворите Фире ТВ Стицк, од вас ће се тражити да потврдите свој избор.

Само у одређеном смислу је како можете затворити Фире ТВ Стицк. Сада ћемо истражити како инсталирати Коди, како преузети апликације и како у потпуности затворити свој уређај тако да можете користити и апликације које желите да користите.

Способност да преузмете било коју апликацију коју желите није потпуни затворски затвор

Овде сте зато што сте желели да знате како да затворите Фире ТВ Стицк најбржим методом без глупости, али док већина водича спомиње како инсталирати апликације, оно што они не спомињу је да ваша локација је често веће ограничење, зависно од тога где живите.

Имати ДАЗН на Фире ТВ Стицк-у је сјајно док га не можете гледати јер сте у погрешној земљи.

И ту долази ВПН.

ВПН је виртуелна приватна мрежа која вас чува на интернету и омогућава вам да виртуелно промените локацију.

Већина водича спомиње ВПН услуге само из угла да остану сигурни када се илегалном садржају приступа шифровањем. Са ПриватеВПН бит ћете сигурни колико добијате и са 2048-битном енкрипцијом с АЕС-256, а највиши ниво шифрирања доступан на тржишту. Али такође због функција као што је Киллсвитцх који ће убити ваш Интернет ако ВПН престане да ради или ИПв6 заштита од цурења која ће спречити цурење ИП адресе, али зато у овом водичу не спомињемо ВПН..

Откривамо да пуно људи иде на илегални метод гледања садржаја јер не постоји законски метод да они прво гледају одређени садржај. Локација је велико питање. И ту игра главну улогу ВПН.

Помоћу ВПН-а можете прилично деблокирати све услуге које су блокиране на вашој локацији, чак и у Кини са цензуром, ако користите праву ВПН услугу. Кориштење ВПН-а је на много начина много бољи начин за бјекство од Фире ТВ Стицк-а него ако сте само успјели преузети било коју апликацију.

Која је права ВПН услуга што се тиче забаве? То је онај са серверима који раде са услугама, а не онај који има највише сервера. ПриватеВПН не нуди највише сервера на тржишту, али некако функционише са већином Нетфлик региона на тржишту. Такође ради са услугама попут ДАЗН и Хулу, без обзира где се налазите. Такође долази са Стеалтх ВПН-ом за избегавање цензуре, а доступан је и за преузимање директно у Амазон Аппсторе-у.

С тим речима знамо да неки људи желе да имају и Коди на својим уређајима, а ми ћемо вас провести како да одмах инсталирате Коди.

Како инсталирати Коди након што затворите затворску ТВ палицу

Све започиње претрагом апликације која се зове Довнлоадер на вашем Фире ТВ Стицк-у. Довнлоадер је алат који вам омогућава да преузмете са Фире ТВ Стицк-а, а у вашем случају је то начин да преузмете апликације.

Ово је најбржа метода без глупости, па ћемо одмах споменути проблем са другим водичима. Често се не повезују са директним извором, што често резултира неважећим везама.

Најбржи начин да се затвори Фире ТВ Стицк све до Кодија?

 1. Иди на коди.тв.
 2. Притисните Преузимање.
 3. Изаберите Андроид пошто Фире ТВ ради на модификованој верзији Андроида.
 4. Копирајте везу у АРМВ7А (32БИТ.)
 5. Отвори Довнлоадер и залепите везу. То ће преузети најновију верзију Кодија.
 6. И на крају, инсталирајте га.

Ако желите да затворите Фире ТВ Стицк колико иде Коди, то је то. То је тако једноставно.

Како инсталирати било које друге апликације на Јаилброкен Фире ТВ Стицк

Да бисте инсталирали било коју Андроид апликацију на Фире ТВ Стицк, требате бити у могућности да је преузмете.

То радите тако што ћете прво пронаћи АПК верзију, копирати везу до ње, залепити је у Довнлоадер и инсталирати је

Имајте на уму да неће све апликације које инсталирате радити добро на Фире ТВ Стицк-у, јер нису све оптимизоване за њега. Такође, будите сигурни да су извори које преузимате безбедни.

Да ли је бјекство из затвора Фире ТВ Стицк легално?

Нема ничег илегалног у томе. Врхунски Андроид је слобода да радите како желите и метода која се користи у овом је методу коју програмери користе за тестирање својих апликација пре него што су јавно доступне. Ништа незаконито у вези с тим.

Оно што је незаконито јесте да приступате садржају који није доступан бесплатно, без плаћања. Иако законитост тога зависи од ваше локације.

Да ли заиста требате затворити затворску ТВ ватру у 2019. години?

Ти не.

Фире ТВ стицк је фантастична платформа која нуди много више слободе него конкуренција. ВПН је оно што је често потребно далеко више ако желите приступити свим услугама које желите, било да је то ДАЗН за стриминг фудбала или амерички Нетфлик.

А ако то желите, на нашем блогу имамо пуно водича како да деблокирамо услуге!

Обавезно их погледајте.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me