Како хакирати Нетфлик за деблокирање свих Нетфлик садржаја

Како хакирати Нетфлик за деблокирање свих Нетфлик садржаја

Аутор: Мицхаел Смолски, 2019-04-11 13:58:20 ин Ентертаинмент


Нетфлик је сјајна платформа која лако може заменити потребу за ТВ претплатом, али колико сјајно у потпуности зависи од тога где живите. На пример, Естонија има само око 15% Нетфлик садржаја. И док тих 15% садржаја и даље нуди прилично велики број филмова и емисија, шта ако емисија коју желите није доступна у вашој земљи? У Естонији постоји 75% шансе за то. И исто важи у многим другим земљама као што су Саудијска Арабија, Кина, а то је само навести неколико.

Зашто требате тражити како хакирати Нетфлик да бисте деблокирали сав Нетфлик садржај? Зашто не можете одмах гледати све на Нетфлику?

Како нема права да приказује тај садржај.

Свака земља има своје ТВ канале, а ти ТВ канали конкуришу за садржај често купујући ексклузивна права за приказивање одређеног програма или филма у некој земљи. А са тим се Нетфлик такмичи у свакој земљи. Како мислите нешто показати ако компанија већ има ексклузивна права на то? То је један од главних разлога зашто је тако велика неједнакост садржаја и зашто тражите како хаковати Нетфлик да бисте деблокирали сав Нетфлик садржај.

Ово је како хакирати Нетфлик за деблокирање свих Нетфлик садржаја

Све се своди на промену локације вашег Нетфлик налога. То је једино што вас ограничава у гледању целокупног Нетфликовог садржаја ваша локација. Нема потребе за америчким картицама, као што је то случај са Хулуом, нема потребе за променом локације ваше продавнице апликација, то је само један корак.

А ово ће вам помоћи без обзира где се налазите. Чак ни САД немају сав садржај доступан на Нетфлику.

Како хакирати Нетфлик да бисте деблокирали сав Нетфлик садржај? Коришћењем ВПН-а.

ВПН је виртуелна приватна мрежа и да, употреба ВПН-а је у потпуности легална и сигурна, осим ако нисте у земљи са цензуром. Слично Кини учинило је коришћење таквих услуга илегалним. ВПН услуге милиони људи широм света користе како би били сигурни на Интернету, али у вашем случају такође вам омогућавају да хакујете Нетфлик или било коју другу услугу, тако што промените локацију да будете на другом месту.

Али постоји само један начин да се хакира Нетфлик и деблокира сав Нетфлик садржај.

Морате да користите ПриватеВПН. И то не кажемо само зато што желимо да употребљавате нашу услугу, већ као што приватни ВПН подржава већину Нетфлик региона на тржишту уз подршку 21 различитих региона на тржишту. Ако тражите само амерички Нетфлик, нисмо једино решење. Ако тражите највише могућег садржаја, ми смо једино решење.

Постоје сервиси који имају далеко већи број сервера вани, али ми бринемо о квалитету наших сервера а не о количини. Стотине сервера који не раде са услугама које желите да користите уопште немају никакву вредност, а проблем са жељом да хакује Нетфлик да деблокира сав Нетфлик садржај је тај што Нетфлик мора да предузме мере против ВПН услуга због притиска компанија које имају права на садржај.

На крају крајева, зашто би неко плаћао претплату за ТВ да би гледао одређену емисију ако је могу јефтиније добити с Нетфликом?

Али квалитет не значи само послуживање послужитеља, већ посједовање сервера који вам омогућавају да гледате у високом квалитету. Ево шта Ларс каже о нама:

На којим уређајима можете да хакујете Нетфлик?

Ако желите да хакирате Нетфлик да бисте деблокирали сав Нетфлик садржај, ВПН је оно што вам треба. Али на каквим ће уређајима та метода радити?

Сви десктоп уређаји, иПхоне уређаји и Андроид уређаји без обзира да ли је то ваш телефон или личност Фире ТВ Стицк-а.

Нажалост, Цхромецаст и Аппле ТВ воле ове методе не подржавају чињеницу да не подржавају ВПН услуге.

То је како хакирати Нетфлик за деблокирање читавог Нетфлик садржаја

Желите да хакујете друге платформе осим Нетфлика? Да ли желите да научите како гледати ББЦ иПлаиер у иностранству? Можда желите да гледате Хулу или ДАЗН? На нашем блогу имамо пуно корисног садржаја, а иако се поменуте платформе теже деблокирају, ПриватеВПН ради са свима њима.

Спремни сте да нас испробате како бисте могли да уживате у што већем могућем садржају и да своју ТВ претплату можете оставити за собом?

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me