Како гледати спорт у Великој Британији без ТВ претплате у 2019. години

Како гледати спорт у Великој Британији без ТВ претплате у 2019. години

Аутор: Мицхаел Смолски, 25.01.2019 15:59:56 у Ентертаинмент


Лига шампиона. Премијер лига. Серија А. Бундеслига. Лигуе 1. Лига Европе. НБА. НХЛ. НФЛ. Да ли желите да гледате спорт уживо у Великој Британији без ТВ претплате 2019. године? Све ово можете гледати. Легално. У ХД резолуцији Без бриге да ли ће ток којем приступате престати да ради. Без обзира где се налазите у свету, да ли сте у Великој Британији, на одмору у Јужној Кореји или у Кини са великом цензусом. Много јефтиније од претплате на ТВ, на захтев, било где, тако да увек можете приступити ономе што желите да вам се приступи..

Изгледа као сан. Јел тако? О каквој превари причамо? Добро...

Никада нисте чули ову услугу, јер она није доступна у Великој Британији

Можете питати како се мисли на приступ услузи која не ради у Великој Британији, али то је оно што радимо на овом блогу. Помажемо људима да приступе услузи на локацијама за које нису подржани. На пример, помажемо људима да приступе америчком Нетфлику у Великој Британији, јер има много више садржаја. Ако сте чули за Хулу, ми такође помажемо у томе.

Али ако желите да у 2019. години приступите спортовима уживо у Великој Британији без претплате, услуга која вам је потребна зове се ДАЗН. Никад нисте чули за то јер то није доступно у Великој Британији. Иако је ДАЗН компанија основана у Великој Британији.

ДАЗН је попут Нетфлика или Хулу-а за спортове уживо. Све лиге које смо поменули на почетку, доступни су на ДАЗН-у. И још много тога. За много мање од ТВ претплате. У ствари, можете прилично да финансирате годину дана ДАЗН-а и потребног алата да то учини у року од два месеца од плаћања ТВ претплате. Толико ћете уштедјети!

Како гледати спорт у Великој Британији без ТВ претплате у 2019. години

  1. Морате натерати ДАЗН да мисли да сте изван Велике Британије и у подржаном региону.
  2. Морате да направите рачун са важећом картицом за тај регион.
  3. Апликацију требате преузети на одређеним уређајима.

То се мора догодити.

Како натерати ДАЗН да мислите да сте изван Велике Британије да бисте гледали спорт у Великој Британији без ТВ претплате у 2019. години

Ако одмах покушате да приступите веб локацији ДАЗН, рећи ће вам да сте у погрешној земљи. ДАЗН је једна од најтежих услуга за деблокаду, али постоји начин. ВПН, наравно. ВПН услуге деблокирају лајкове Нетфлика омогућавајући вам да практично будете у другој земљи. Проблем је у томе што су ове услуге добро упознате са употребом ВПН-а и улажу напоре како би спречиле њихов рад. И ДАЗН се у томе добро сналази.

Зато је тешко добити ВПН који ради са ДАЗН-ом. ПриватеВПН? То јесте. Такође је најбољи ВПН за Нетфлик заснован на тестовима Цомпаритецх-а ако желите да надоградите свој Нетфлик на путу.

Ако се повежете на прави канадски сервер и зависно од тога када га читате, италијански сервер, ДАЗН ће вам дозволити приступ нека вам дозволи да уђете.

Уплата ДАЗН налога за гледање спорта уживо у Великој Британији без ТВ претплате 2019. године

Када имате ПриватеВПН, можете приступити ДАЗН локацији. Али да бисте направили рачун, потребна вам је и исправна платна картица у тој земљи у којој сте стварно.

Ево шта можете да урадите:

  • Затражите некога да дели ДАЗН рачун у замену за приступ некој другој услузи.
  • Затражите од пријатеља из подржане регије да вам достави њихову картицу или да изврши рачун за вас.
  • Набавите виртуалну картицу.
  • Набавите унапријед плаћену картицу.

Виртуелне картице могу бити најбржи начин, али не раде увек. У сваком случају, морат ћете имати новац на картици на коју се пријавите. Једном када се пријавите, плаћање би требало да буде много лакше.

Инсталирање ДАЗН-а на уређаје за гледање спорта уживо у Великој Британији без ТВ претплате 2019. године

То се разликује у различитим уређајима и само је обавезно на мобилним уређајима и Фире ТВ Стицк / Цубе-у да би корисницима извен подржаних региона било теже приступити ДАЗН-у. Ако је гледате из веб прегледача, биће вам добро. Ако не можете, погледајте наш пост о томе како приступити ДАЗН-у у Великој Британији и зашто не можете у почетку.

Тако је гледати спорт у Великој Британији без ТВ претплате 2019. године

У Великој Британији није тешко гледати спорт уживо без ТВ претплате 2019. године. Требали сте да знате праве алате. ДАЗН је прави алат. Само што многи људи о томе не причају. Они једноставно не знају за ДАЗН јер он није доступан у Великој Британији.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me