Како гледати ИТВ Хуб у Ирској

Како гледати ИТВ Хуб у Ирској

Аутор: Мицхаел Смолски, 2019-04-08 14:53:13 у Ентертаинмент


Није да је РТЕ лош, једноставно не нуди пуно садржаја који воле ИТВ Хуб. Проблем је што ИТВ Хуб не ради у Ирској. И зато сте овде. Желите знати како гледати ИТВ Хуб у Ирској.

Искрено, то није најтежи задатак, а ако прочитате наш водич о томе како гледати ББЦ иПлаиер у Ирској, онда знате да је релативно лако, а прилично је иста метода овде.

Шта је разлог зашто не можете гледати ИТВ чвор у Ирској и шта треба учинити??

Када је реч о забави, она се углавном своди на права на садржај. Када ИТВ купује права на садржај, купује права за приказивање тог садржаја у Великој Британији. Куповина права за приказивање нечега у свету једноставно нема смисла за ИТВ. ИТВ није Нетфлик. На крају дана, све је у новцу, а да би ИТВ показао садржај у Ирској то би их коштало, а новац се не би вратио.

Ако не допринесете плаћањем месечне претплате. А теоретски то можете. Али имамо много боље решење које ће вам омогућити да тај новац много боље потрошите.

Ако желите да гледате ИТВ Хуб у Ирској, једноставно морате натерати ИТВ да мисли да сте у Великој Британији. То је све што би требало да урадите под условом да желите да гледате само на свом лаптопу. Нагледаћемо се на мобилним уређајима на крају овог поста.

Како заваравате ИТВ да мисли да сте у Великој Британији? Променом локације, практично.

Како мењате локацију да бисте гледали ИТВ Хуб у Ирској?

Коришћењем ВПН-а. ВПН је виртуелна приватна мрежа. Замислите то као филтер. Када филтрирате воду код куће, тврда вода улази у филтер, Филтер уклања ту тврдоћу и обезбеђује меку воду. ВПН узима интернет и чини га бољим.

У вашем случају вам омогућава гледање ИТВ Хуб-а у Ирској. ВПН такође може да вам омогући да гледате ББЦ иПлаиер у Ирској или Америцан Нетфлик у Ирској. Прилике су бескрајне ако користите правог ВПН провајдера.

И ту долази ПриватеВПН.

ПриватеВПН ради са ИТВ Хуб-ом, ради и са ББЦ иПлаиер-ом, а такође подржава и највише Нетфлик региона на свету. Желите ли гледати Гаме оф Тхронес изван САД-а? Подржавамо ХБО САДА. ДАЗН, Хулу, Амазон Приме, ти то име.

Наравно, можете користити било коју другу услугу која ради са ИТВ Хуб-ом. Пре него што се пријавите, проверите да ли ради са ИТВ-ом. Воли ИТВ да уложи напоре да спречи ВПН услуге да раде са својим платформама.

ПриватеВПН можда нема већину сервера у свету, али сервери које он има, раде са услугама којима желите да приступате, а не да су само бесмислене. И то је важно. Након што прочитате ово, почет ће се приказивати огласи о ВПН услугама и видећете да сервиси оглашавају огромну количину сервера. Оно што вам неће рећи је колико тих сервера раде са услугама које вас занимају.

Можете или одабрати да платите ту ИТВ претплату или можете одабрати ПриватеВПН и имати ВПН који вам омогућава гледање више Нетфлика него икад, а то такође ради са ББЦ-ом и чува вас на интернету са 256-битном енкрипцијом и јаком Шведски закони који нас спречавају да чувамо записнике око ваше употребе. То је ваш позив.

Али и даље постоји проблем гледања на мобилним уређајима уколико то одлучите, у било ком случају, јер ИТВ није доступан у продавницама изван подржаног региона.

Гледајте ИТВ Хуб у Ирској на својим Аппле уређајима

Морате се одјавити са свог иЦлоуд рачуна.

Након што то учините, само направите нови, са детаљима у Великој Британији.

То ће вам омогућити да преузмете ИТВ и било коју другу апликацију која је доступна само у Великој Британији.

Можете се вратити у своју тренутну продавницу након што преузмете ИТВ Хуб.

Само пазите да не промените локацију свог тренутног рачуна. Ако то учините, изгубит ћете све.

Гледајте ИТВ Хуб у Ирској на својим Андроид уређајима

На Андроид уређајима морате да промените локацију на свом тренутном налогу.

Гоогле вас води кроз то, па смо додали везу. Обавезно промените регион да бисте били у Великој Британији.

То ће вам омогућити да преузмете ИТВ Хуб у Ирској.

Тако треба гледати ИТВ Хуб у Ирској

У гледању ИТВ чворишта у Ирској нема ништа тешко. Потребно је само знати прави алат и како преузети апликацију.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me