Како гледати Хулу на Амазон Фире ТВ Стицк-у изван САД-а

Како гледати Хулу на Амазон Фире ТВ Стицк-у изван САД-а

Од ПриватеВПН, 2018-05-03 15:55:08 у Ентертаинмент


Амазон Фире Тв Стицк је један од ретких преносних уређаја који подржава Хулу. Али ако сте овде, вероватно то већ знате. Оно што тражите је како гледати Хулу на Амазон Фире ТВ Стицк-у изван САД-а. То је велико питање, зар не? И има смисла да желите гледати или користити Хулу. Ниједан други сервис се не успоређује са Хулуом када је у питању брзина којом се на њему емитују ТВ емисије.

Да бисте гледали Хулу на Амазон Фире ТВ Стицк-у, морате направити 3 витална корака.

Прво, морате навести Амазон Аппсторе да мисли да сте у САД-у, тако да вам приказује апликације које су у Америци доступне као Хулу апликација доступна само у САД-у.

Друго, морате да трик Хулу у процесу регистрације тако да он мисли да живите у САД-у, у супротном, нећете моћи да користите услугу.

Треће, морате натерати Хулу да мисли да сте у САД-у сваке секунде да користите њихову услугу.

Након тога моћи ћете гледати Хулу на Амазон Фире ТВ Стицк-у изван САД-а.

Нека Амазон Аппсторе мисли да сте у САД-у

Ако не можете успети у овом кораку, нећете моћи да инсталирате Хулу апликацију.

Када купујете на Амазону, ако сте у Великој Британији, купујете из верзије у Великој Британији. Ако сте у САД-у, купујете од америчке верзије. То исто ради и са Амазон Фире ТВ Стицк-ом. Ако нисте у САД-у, нећете користити амерички налог. А то аутоматски елиминише вашу способност инсталирања Хулу-а.

Да бисте инсталирали Хулу, морате да имате амерички Амазон Аппсторе, а да бисте имали америчку апликацију Амазон Аппсторе, морате да кликнете на везу Манаге Иоур Цонтент анд Девицес који смо управо пружили. Тада морате кликнути на Подешавања а затим притисните Подешавања земље затим Промена. И на крају, морате навести америчку адресу заједно са важећим поштанским бројем. За то је најбоље једноставно претражити генератор адреса на Гоогле-у. Након што то обезбедите, кликните на ажурирање, и од вас ће се тражити да поново региструјете свој рачун на свом Фире ТВ Стицк-у.

Пре него што инсталирате Хулу, морате такође учинити да ваш уређај мисли да се налазите у САД-у. Ово се такође односи и на то да Хулу помисли да сте у САД-у. И будући да физички не можете бити у САД-у ако не живите тамо, морате бити тамо практички.

Нека Амазон и Хулу мисле да се налазите у САД-у

Ово је најважнији корак ако желите гледати Хулу на Амазон Фире ТВ Стицк-у изван САД-а. Није најтеже, али најважније.

Да бисте практично били у САД-у, требате користити ВПН који је виртуална приватна мрежа. ПриватеВПН тренутно нуди два радна америчка сервера када је у питању Хулу. Потребан вам је само један од њих да би Хулу радио. Наравно, нудимо и многе друге сервере за друге ствари, попут Нетфлика.

Да бисте активирали ПриватеВПН, прво вам је потребан налог. Да ли видите оно дугме Купи у горњем десном углу екрана? Кликните на њега и прођите кроз наш поступак регистрације у 3 корака. Да. То је брзо И не брини, за разлику од Фацебоока, када кажемо да нам је стало до приватности, то заправо и мислимо. Чак и да нисмо, ми се налазимо у Шведској, а Шведска има сјајне законе о приватности.

Ох, а имате и 30 дана да затражите поврат новца уколико утврдите да наша услуга не ради.

Било како било, након што се пријавите, требате потражити нашу апликацију у Амазон Аппсторе-у. Требали бисте знати како то учинити. Можете то учинити гласом притиском на дугме микрофона на даљинском управљачу или можете потражити нашу апликацију преко траке за претрагу.

Након што га преузмете, унесите податке о вашем налогу и повежите се са једним од наших Хулу сервера.

Треба рећи Хулу када дођете до одсека с америчким серверима.

Када сте повезани, идите на апликацију Амазон Аппсторе и преузмите Хулу. А ако га желите користити, у сваком тренутку морате имати ПриватеВПН. У супротном, услуга може престати да ради.

Део за регистрацију

Ако желите гледати Хулу на Амазон Фире ТВ Стицк-у изван САД-а, ово није најважнији део, али је најтеже сигурно. Зашто? Будући да укључује употребу америчке картице. Са Хулу-ом ће радити само америчке картице издате. Ако не можете добити америчку картицу, заборавите на употребу Хулу-а.

Најбоље решење за вас ће вероватно бити добијање унапред плаћене картице из САД-а. То ће вам требати да сачекате, али биће најлакши начин да набавите картицу која не укључује подешавање банковног рачуна. Могли бисте покушати набавити виртуалну картицу, али оне имају много нижу стопу успјеха. У идеалном случају, питајте пријатеља из САД-а да ли можете да их користите. Или их назовите да поставе рачун за вас. Ово су ваше 3 могућности. Урадите оно што је најбоље за вас, али морате да урадите једно од овога. Нећете моћи да поставите рачун америчком картицом, а ако желите да гледате Хулу на Амазон Фире ТВ Стицк-у изван САД-а, једноставно немате другог избора. Пронађите некога ко има америчку картицу или га набавите сами.

Поред тога, приликом регистрације обавезно наведите амерички поштански број и адресу за то. Још једном, користите генератор на интернету за то.

Након тога, под условом да сте повезани на Хулу сервер на ПриватеВПН, требали бисте бити спремни!

Гледајте Хулу на Амазон Фире ТВ Стицку изван САД-а

У САД морате бити практички преко ПриватеВПН. Морате да промените земљу свог Амазон Аппсторе-а да бисте могли да преузмете Хулу. И на крају, потребна вам је америчка картица да бисте направили рачун на Хулу. А онда сте добри.

Написао Михаел Смолски.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me