Како гледати Хулу изван САД-а на ТВ ТВ коцки

Како гледати Хулу изван САД-а на ТВ ТВ коцки

Аутор: Мицхаел Смолски, 2018-10-18 08:27:43 ин Ентертаинмент


Да ли сте недавно добили Фире ТВ коцку? Да ли живите ван САД-а? Да ли желите да гледате Хулу изван САД-а на ТВ ТВ-у? Лако. Па, није баш лако, али знамо како то учинити, па ћемо вам помоћи да то схватите.

Главни разлог зашто не можете гледати Хулу изван САД-а на ТВ ТВ-у

Права. Права за филмове и емисије коштају. И Хулу? Хулу ради невероватан посао на који су волели Нетфлик и Амазон Приме, у смислу приказивања емисија које се трају, управо сада. Са Хулуом можете гледати најновију епизоду одређене емисије, дан након што је објављена, и то је прилично невероватно. Али то такође кошта, а обезбедити то у свету било би веома скупо. А да људи то користе широм света, не би било сјајно за компаније које имају та права. Стога На Хулу је вршен велики притисак. Резултат? Не можете да гледате Хулу изван САД-а на Фире ТВ Цубе или било ком другом уређају.

И постоје три корака за решавање овог питања. Такође им није лако, али ако желите гледати Хулу, треба да се региструјете и требате бити у стању да заварате Хулу-а да мисли да сте у САД-у. Ох, и наравно, такође морате да преузмете Хулу апликацију на Фире ТВ Цубе.

Регистрација на Хулу да бисте гледали Хулу изван Сједињених Држава на ватреном ТВ коцку

Ово није најважнији део, а можда већ имате налог, и ако јесте, можете прескочити овај део, али ако желите да гледате Хулу изван САД-а на Фире ТВ Цубе, ово је најтеже урадити.

Да бисте регистровали Хулу налог, идите на веб локацију Хулу на телефону или рачунару. Такође морате имати америчку картицу. А то је проблем већини људи.

Касније можете користити ваучере за плаћање, али у почетку морате платити картицом. Мој савет? Замолите пријатеља у САД-у да вам помогне. Озбиљно. Или их замолите да то плате или тражите да вам купе неку препаид картицу у продавници.

Такође можете да испробате мрежне виртуелне картице, иако степен успеха употребе једне можда и није толико велик. Ради се о испробавању док то не учините. Урадите нека истраживања јер се методе које се стално мењају.

Али требате преварити и Хулу, да бисте се регистровали и гледали Хулу изван САД-а на Фире ТВ Цубе.

Натјецање Хулу-а да ради на гледању Хулу изван Сједињених Држава на ТВ ТВ-у

Желите ли гледати Хулу изван САД-а на ТВ ТВ-у? Морате преварити Хулу да мисли да сте у САД-у. То је једина опција која није доступна ако не желите летјети у САД сваки пут кад желите да гледате Хулу.

А за то вам треба ВПН. ВПН је виртуелна приватна мрежа и кад је једном повежете с њом и повежете са сервером у другој земљи, ви ћете практично бити тамо што значи да, што се тиче интернета, моћи ћете гледати Хулу ако сте повезани на Амерички сервер.

Али највише ВПН УСЛУГА НЕ РАДИ СА ХУЛУ!

Ако се Хулу мора потрудити да људи у другим земљама не могу гледати Хулу изван САД-а на Фире ТВ Цубе, онда ће, наравно, знати да ВПН услуге постоје. Због тога већина ВПН услуга не ради са Хулуом.

ПриватеВПН? Има америчке ВПН сервере који подржавају Хулу.

Креирајте налог са ПриватеВПН. Преузмите клијента који је доступан на Фире ТВ Цубе и повежите се на Хулу подржан сервер. Лако? Да.

Али чекај, шта је са Хулу апликацијом?

Како инсталирати Хулу апликацију да гледате Хулу изван САД-а на ТВ ТВ коцки

Фире ТВ Цубе има неколико локација продавница апликација. Тхе Амазон Аппсторе? Ако желите да се Хулу види у њему, онда то треба бити амерички.

За то је потребно да одете на веб локацију Амазон. Урадите то на свом лаптопу или рачунару, ако можете. Ући Рачуни & Листе затим Садржај & Уређаји. Тамо морате ажурирати своју локацију да бисте били у САД-у. И обавезно користите праву адресу. За ту претрагу генерала адреса на Гоогле-у.

Након тога, потребно је да се одјавите са Фире ТВ Цубе тако што ћете ући Подешавања затим Мој налог, и затим последњим притиском Поништи регистрацију. Тада требате сачекати неколико тренутака и поново пружити своје детаље. Осим,

овог пута видећете амерички садржај.

Ипак ћете можда имати проблема. На примјер, с преузимањем Хулу-а иако га видите. Можда је то ваш тренутни начин плаћања. Можда ћете требати да га избришете или да на неки други начин додате ону која је у САД-у, што не би требало да представља проблем ако имате унапред плаћену картицу за Хулу регистрацију. И виртуалне картице раде врло лако са овим кораком. Само га потражите на интернету.

Након тога, спремни сте за полазак.

Гледајте Хулу изван САД-а на ТВ ТВ коцки

Без обзира желите ли гледати Хулу изван САД-а на Фире ТВ коцки или Фире ТВ Стицк-у, кораци су исти.

Међутим, разликују се на одређеним платформама, а за то имамо и друге постове у вези са Хулуом, попут оне о гледању Хулу изван Канаде или целокупног водича о Хулу-у.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me