Како гледати ЕСПН + у Аустралији (корак по корак)

Како гледати ЕСПН + у Аустралији (корак по корак)

Од ПриватеВПН, 2019-09-26 09:43:17 у Забава


ЕСПН + је једна од најбољих и најјефтинијих опција за гледање спорта уживо на мрежи. 4,99 УСД месечно за неке од најбољих фудбала, колеџ спортова, УФЦ-а, МЛБ-а и многих других спортова и лига. Питање? Да не можете гледати ЕСПН + у Аустралији. Барем не без подузимања неких корака које смо обухватили у овом водичу.

Који кораци? Када је реч о ЕСПН +, постоје само 2.

  1. Креирајте ЕСПН + налог помоћу картице издате у Америци.
  2. Будала ЕСПН + мислећи да сте у САД-у.

С ликом Хулу-а који је у власништву Диснеи-а који такође поседује ЕСПН +, такође је потребно да промените локацију своје продавнице апликација да бисте је преузели, али ЕСПН апликација је доступна у продавницама апликација широм света.

Можда мислите да неће бити лако гледати ЕСПН + у Аустралији због првог корака, а сигурно неће бити тако једноставно као што је то гледати амерички Нетфлик у Аустралији, али за 4,99 долара месечно, можда исплати се набавити у сваком случају, па ћемо вас провести кроз корак по корак.

Прављење ЕСПН + налога за гледање ЕСПН + у Аустралији

Преварити ЕСПН + са размишљањем да се налазите у САД је први корак када је реч о стварању ЕСПН + налога. То покривамо у следећем кораку.

Урадио? Сјајно.

Да бисте створили ЕСПН + налог као што смо већ поменули, потребна вам је америчка картица издата.

Међутим, можда неће бити тако компликовано колико звучи.

Прво покушајте са картицом. Неке картице из неких банака или услуга издају се у САД-у чак и ако тамо не живите.

Ако то не успије, ваша најбоља опклада је можда Револут.

Револут из неког разлога функционише и са ЕСПН + и Хулу (у овом тренутку) и доступан је као бета у Аустралији.

Испробали смо и премиум Револут картице као и виртуелне картице, и све су радиле.

Не знамо да ли ће увек радити, нити је ПриватеВПН на било који начин повезан са Револутом, али тренутно је поуздан метод који делује и најбрже..

Не желите да користите Револут? Ево још неких предлога:

  1. Питајте пријатеља у САД-у да ли могу да направе налог за вас или ако могу делити свој тренутни. Понуда да платите ако буде потребно.
  2. Набавите припејд картицу издату у САД-у.
  3. Набавите виртуалну припејд картицу издату у САД-у.

Алтернатива можда није тако брза или сигурна као што је Револут, али са неким истраживањем на Гооглеу, пронаћи ћете неке алтернативе које ће радити са ЕСПН-ом+.

Гледајте ЕСПН + у Аустралији тако што ЕСПН мисли да се налазите у САД-у

Једини начин да се завара ЕСПН + јесте тако што се практично налази у САД-у.

То радите са ВПН-ом.

ВПН вам омогућава да виртуално промените локацију, а истовремено вас штити на интернету променом ИП-а и шифровањем. У овом случају чињеница је да вам омогућавају да практично промените локацију.

Осим што ВПН сам по себи није довољан.

Морате бити сигурни да ВПН услуга коју користите подржава ЕСПН+. Постоји стотине ВПН провајдера и они воле да рекламирају на колико сервера имају. И то је паметно. Уосталом, ми волимо количину. Међутим, када је у питању забава, није важна количина. То је квалитет.

То је зато што платформе попут ЕСПН + предузимају акције како би спречиле ВПН услуге да раде. Они морају. Има много новца на линији, и ако пусте некога ван САД да гледа ЕСПН + када није платио да се права за тај садржај прикажу негде другде, они крше уговорне уговоре. Као резултат, платформе попут ЕСПН + предузимају акције против ВПН услуга.

ПриватеВПН подржава и ЕСПН + и Хулу међу многим другим блокираним сервисима у Аустралији.

И најбоља ствар? Можете то испробати и сами, без ризика. Само унесите своју е-пошту и лозинку, и добро је да прођете 7 дана, уз наше бесплатно пробно суђење. Ох, и пошто је то 7-дневно суђење, можете имати потпуно поверење у рад ЕСПН + на послу, и у најгорем случају, не губите ништа.

Можете ли користити бесплатни ВПН за гледање ЕСПН + у Аустралији?

Можда размишљате о томе да потражите потпуно бесплатан ВПН за ово.

Не постоји ниједан.

Бесплатне ВПН услуге не деблокирајте Забава. Омогућују само основне ВПН функције.

Чак и ако су подржали забавне услуге попут ЕСПН +, та веза не би била довољно јака за стриминг, нема везе са стримингом уживо.

На ПриватеВПН схватамо да нису сви у могућности трошити двоцифре месечно на ВПН услузи. Такође разумемо да је квалитет важан. Комбиновали смо обоје нудећи невероватну вредност онај који је свима стало и подршку за услуге које су заиста важне.

Ствари које треба знати о гледању ЕСПН + у Аустралији

ЕСПН канали нису подржани на ЕСПН-у+.

ЕСПН + ће вам пружити широк спектар токова, али неће вам пружити све њих, јер је мали део њих ексклузиван за ЕСПН канале који нису део ЕСПН-а+. Ако им желите приступити на мрежи, потребна вам је ТВ претплата која долази са ЕСПН-ом и то већини не вреди већину јер ће коштати превише и превише компликовано.

Уз то речено, ЕСПН + би требао бити довољан за већину, јер укупно нуди далеко више садржаја него што је доступно на ЕСПН каналима, а одређени садржај недостаје. А ако вам ЕСПН + није довољан, ДАЗН је Нетфлик спорта, а ми смо објавили како да то учинимо у Аустралији пре.

Пре него што одете, ако желите да гледате ЕСПН + у Аустралији, морате да знате још једну ствар...

ЕСПН + неће радити на Аппле ТВ-у, Цхромецаст-у, Року-у, играћим конзолама или паметним телевизорима. Те платформе једноставно не подржавају ВПН услуге, па ова метода неће радити. Уз то речено, ако заиста требате да гледате ЕСПН + у Аустралији на једном од ових уређаја, постоји начин да то учините ... ако на рутер инсталирате ВПН.

То уопште није идеалан метод и није нешто што топло препоручујемо, али то је опција коју покривамо на нашој веб локацији. У супротном, само набавите Фире ТВ Стицк и повежите га са телевизором. Приступачне су и подржавају ВПН услуге попут ПриватеВПН.

Тако треба гледати ЕСПН + у Аустралији

Мало је једноставније гледати ЕСПН + у Аустралији од Хулу-а или ДАЗН-а, али није баш тако једноставно као што је гледати амерички Нетфлик у Аустралији.

ПриватеВПН? Омогућиће вам да гледате све њих иако и много више о чему пишемо на нашем блогу. Испробајте сами са нашим 7-дневним испитивањем без ризика.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me