Како гледати ЕСПН на мрежи изван САД-а (корак по корак)

Како гледати ЕСПН на мрежи изван САД-а (корак по корак)

Аутор: Мицхаел Смолски, 2019-09-01 20:14:38 у водичи


Да ли желите да гледате ЕСПН на мрежи изван САД-а? Можемо вам помоћи у томе. Али за разлику од других водича, упозорићемо вас и да није тако лако као само преварити ЕСПН да мисли да сте у САД-у.

Објаснићемо зашто је то испод, док ћемо пружити неке сјајне алтернативе. Затим вас упутите како гледати ЕСПН на мрежи изван Сједињених Држава, корак по корак.

Зашто већина људи није практично гледати ЕСПН ван САД-а

Ако не живите у САД-у, немате ТВ провајдера у САД-у, што значи да нећете имати приступ ЕСПН каналима.

ЕСПН +? И даље ће вам дозволити невероватне утакмице, спортске документарне филмове и пуно колеџ спортова, али ако се нешто не репродукује на ЕСПН +, морате имати ТВ претплату да бисте му приступили због чега ће многи људи пронаћи гледање ЕСПН-а на мрежи изван САД ограничавајући.

Због тога је за многе ДАЗН, а посебно канадски ДАЗН, најбоља опција за многе. Нема пуно онога што ЕСПН + има, али такође има много тога што ЕСПН + није усредсређен на професионалне лиге преко факултетских лига. И ту је бесплатно пробно време да бисте видели да ли вам се свиђа.

ДАЗН или ЕСПН +? То заиста зависи од ваших спортских потреба. Ако волите америчке лиге, ЕСПН + је место за то, али канадски ДАЗН ће вам свеједно понудити симпатије НФЛ-а, истовремено нудећи и најбоље европске лиге у фудбалу, укључујући Лигу шампиона.

Било како било, на нашем блогу имамо водиче о томе како деблокирати и једну и многе друге забавне платформе.

Како гледати ЕСПН на мрежи изван САД-а

Постоје два корака за то.

  1. Отворите рачун помоћу америчке картице ако је већ немате.
  2. Будала ЕСПН да помисли да сте у САД-у.

Водићемо вас о томе како то да урадите чак и ако тренутно немате америчку картицу.

Стварање ЕСПН + налога за гледање ЕСПН интернета изван САД-а

Ако већ имате америчку карту, можете наравно да прескочите овај део. Исто се наравно односи и ако већ имате ЕСПН + налог.

Ако немаш?

Биће вам најлакше у Европи.

Зашто?

Из неког разлога, Револут са седиштем у Великој Британији ради и са Хулуом и са ЕСПН-ом. Испробали смо и премиум, металне и виртуелне картице које нуде и из неког разлога делују.

Да ли ће то увек бити случај? Не знамо. Али за сада Револут делује.

ЕСПН водичи никада не спомињу потребу за америчком картицом. То је зато што већина људи која пише ове водиче заправо не пролази кроз кораке потребне за пријаву на сервис. На ПриватеВПН-у то радимо зато што желимо да решимо ваша питања, било да су безбедна или забавна.

Премиум Револут налог ће вам одмах приступити виртуелним картицама. И најбоља ствар? Будући да је ријеч о интернетској банци, пуно је лакше успоставити је стандардну банку. Потребно је само неколико минута.

Нисмо ни на који начин повезани са Револутом, а ако наиђемо на било коју другу банку која олакшава пријаву на ЕСПН, поменућемо их и. За нас је реч само о решавању вашег проблема у потпуности, а Револут то чини за клијенте у Европи и неким другим регионима.

Ако Револут икада престане да ради из овог разлога из неког разлога, обратите нам се тако да знамо и можемо помоћи другима који покушавају да гледају ЕСПН изван САД.

Не живите у Европи или не желите алтернативу? Наравно.

  1. Питајте некога са картицом коју су издали Американци да ли може да вам отвори рачун. Понудите да га делите ако је потребно.
  2. Затражите некога у САД-у да подели рачун са вама. Понудите да га платите ако је потребно.
  3. Набавите припејд картицу издату у САД-у.
  4. Набавите виртуалну припејд картицу издату у САД-у.

Корак 3 и 4?

Требат ће нека Гоогле истраживања како би се пронашла права компанија за вашу регију. Није немогуће, већ је сложеније од употребе Револут-а.

Наравно, пре него што се чак региструјете, да бисте гледали ЕСПН на мрежи изван САД-а, морате преварити ЕСПН да мисли да сте у САД-у. Проћи ћемо кроз то у наставку.

Како заварати ЕСПН да бисте гледали ЕСПН он-лине изван САД-а

ЕСПН + мора мислити да сте у САД-у.

А за то вам треба ВПН.

ВПН услуге омогућавају вам да виртуелно промените локацију. У овом случају, можете да гледате ЕСПН он-лине изван САД-а, при чему ЕСПН мисли да сте у САД-у ако се повежете на прави амерички сервер.

ЕСПН неће радити са свим америчким серверима. Исто важи за Хулу и амерички Нетфлик. Забавне платформе морају уложити напоре да спрече ВПН услуге да раде на други начин, они крше споразум са компанијама јер вам дозвољавају да гледате нешто изван САД-а.

Зато је употреба правог ВПН-а за забаву тако важна. ПриватеВПН? Нема хиљаде сервера широм света. Има сервере широм света, али уместо тога, ми се фокусирамо на квалитет и пазимо да сви сервери које имамо вредне за вас. Зато подржавамо већину Нетфлик региона на тржишту; у међувремену, неке компаније за ВПН имају хиљаде сервера више.

Да ли је ПриватеВПН једина услуга која ће вам омогућити гледање ЕСПН-а на мрежи изван САД-а? Није. Има и неколико других. Ми ипак нудимо 7-дневно суђење без ризика како бисте га могли испробати и након тога? Па, купци нас воле због вредности коју пружамо. Ох, и ми такође радимо са сличним Хулу, Амазон Приме, Хотстар, ХБО и многим другима о којима можете прочитати на нашем блогу.

Тако треба гледати ЕСПН на мрежи изван САД-а

Ако желите да гледате ЕСПН на мрежи изван САД-а, оно што смо споменули у овом водичу је од суштинског значаја за то, али у зависности од тога који уређај желите да гледате ЕСПН на мрежи, можда ћете имати проблема док је ЕСПН апликација доступна у продавницама апликација широм света ВПН услуге нису подржане на свим платформама.

Уређаји попут Аппле ТВ-а, Цхромецаст-а и Року-а уопште не подржавају ВПН услуге. Шта можете да урадите ако ваш уређај не подржава ВПН услуге? На рутер можете инсталирати ВПН. То уопште неће бити згодно, а само је боље да добијете свиђање Амазон Фире ТВ Стицк-а, али то је опција коју покривамо на нашој веб локацији.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me