Како гледати ДАЗН у САД-у на свим уређајима (у 2019.)

Како гледати ДАЗН у САД-у на свим уређајима (у 2019.)

Аутор: Мицхаел Смолски, 2019-05-10 17:07:01 у Ентертаинмент


Да ли желите да гледате ДАЗН у САД-у? Није често потребно да тражите како гледати одређену платформу у САД-у, а? САД нуде приступ најпопуларнијим стреаминг платформама на планети, што се тиче филмова и видео записа, али не успевају када је реч о спорту. Наравно, ДАЗН у теорији подржава САД, али то није одговарајући ДАЗН. Са америчким ДАЗН-ом добијате само борбене догађаје, што је сјајно ако волите гледати борбе, али врло ограничавајући у поређењу са канадским или италијанским ДАЗН-ом.

Шта ако имате приступ америчком, канадском и италијанском ДАЗН-у који деблокира готово све главне спортске догађаје на планети? Без обзира да ли желите да гледате Ливерпоол који се враћа са 3-0 да бисте побиједили 4-0 у сљедећем мечу против сјајне Барцелоне, или желите да гледате неки МЛБ. У овом чланку ћемо описати како гледати ДАЗН у САД-у на свим уређајима у 2019. години.

Како гледате ДАЗН у САД-у на свим уређајима?

Овај поступак ћете наћи много лакшим од већине људи због чињенице да је ДАЗН у САД подржан.

Ако живите у Великој Британији, морате пронаћи начин да се региструјете или америчком, канадском или италијанском картицом. Будући да сте већ у САД-у, већ имате америчку картицу која вам омогућава да се лако региструјете.

Међутим, ако немате америчку картицу, прочитајте наш водич о томе како гледати ДАЗН у Европи или Аустралији, он се примењује широм планете.

Након што се регистрирате, моћи ћете да гледате ДАЗН у САД-у на свим уређајима, али то су само борбени догађаји. Ако желите да искористите ДАЗН у свом пуном потенцијалу за гледање неких најбољих лига на свету, наставите да читате.

Како гледати ДАЗН у САД-у (више од борбених догађаја)

Ако желите да гледате ДАЗН у САД из разлога што га људи воле широм планете, овде игра глупа ДАЗН.

А то радите користећи ВПН.

Ако желите да гледате Лигу шампиона и све оне добре ствари са ДАЗН-ом у САД-у, морате да користите ВПН да бисте променили локацију.

Међутим, то није тако једноставно као коришћење било које услуге вани.

Ако сте икада покушали да деблокирате платформу било да је то Нетфлик или ББЦ иПлаиер, онда знате да то није тако једноставно као повезивање са правом државом путем ВПН-а, јер услуге попут ДАЗН предузимају кораке како би спречиле људе да користе ВПН услуге.

То није зато што су злобни људи и не желе да гледате ДАЗН у САД-у до потенцијала да можете да га гледате у Канади, већ зато што ДАЗН нема право да вам покаже колико воли Лигу шампиона у САД-у.. А разлог за недостатак права обично се своди на симпатије ЕСПН-а и других који поседују ексклузивна права на одређене лиге што онемогућава да лаици ДАЗН-а купују права за одређени садржај. ДАЗН спречава ВПН услуге да раде, тако да не прави проблеме.

Међутим, један од ретких сервиса који раде са ДАЗН-ом је ПриватеВПН. Питали сте се како гледати ДАЗН у САД-у на свим уређајима и то је прилично једноставно. Морате да се повежете на прави ДАЗН сервер, и то је то. Једном када имате амерички налог, можете да прелазите између земаља једноставним повезивањем на други ДАЗН сервер. А то вам омогућава да уживате у ДАЗН-у у САД-у као што би требало да се ужива. Борбени спортови су цоол, али многи од нас желе и друге спортове.

Да ли је заиста могуће гледати ДАЗН у САД-у на свим уређајима 2019. године?

Ако узмете у обзир главне платформе као што су Андроид, иОС, и наравно, десктоп уређаје, онда да, ДАЗН у САД-у можете гледати на свим уређајима.

Међутим, ситуација постаје далеко сложенија када желите да гледате на свом ТВ-у. Осим ако немате Андроид ТВ или уређаје Амазон Фире ТВ серије.

То је због чињенице да ни Аппле ТВ ни Цхромецаст не подржавају ВПН услуге. Сам ПриватеВПН један је од ретких у Амазоновој продавници за Фире ТВ, али они који воле Аппле ТВ или Цхромецаст не подржавају никакве ВПН услуге, што вам онемогућује гледање ДАЗН-а у САД-у ако имате било који од ових..

Наш савет? Само узми Фире ТВ Стицк. Далеко је јефтинији од Аппле ТВ-а и омогућиће вам да гледате ДАЗН у САД-у, на великом екрану.

Написао Михаел Смолски.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 2 =

map