Како гледати ДАЗН на иПхоне-у без обзира на вашу локацију

Како гледати ДАЗН на иПхоне-у без обзира на вашу локацију

Аутор: Мицхаел Смолски, 2019-02-14 09:24:27 у Ентертаинмент


ДАЗН. Нетфлик живих спортова. Невероватна вредност. Такође врло ограничен што се тиче региона. Зато тражите како гледати ДАЗН на иПхоне-у без обзира на локацију. И ми смо ту да вам помогнемо у томе што је земљама које не подржавају ДАЗН то највише потребно јер су алтернативе за гледање спортова уживо у тим земљама прилично сиромашне колико и постоје..

Желите ли знати забавну чињеницу? ДАЗН долази из Велике Британије, али га Велика Британија не подржава. То значи да је једина опција коју имате у Великој Британији без овог поста да добијете ТВ претплату. Превелика цена претплате на ТВ. Цена могућности да се гледају неки од спортских догађаја које желите да гледате. Прошли пут када смо објавили пост о ДАЗН-у израчунали смо да ћете за 2 месеца ТВ претплате платити за своју прву годину ДАЗН-а. Иако је уједно и далеко већи избор што се садржаја тиче уз ДАЗН.

Да будем искрен, привлачење ДАЗН-а за гледање спорта је паметан избор без обзира на то где живите. Чак и уз чињеницу да је једна од најтежих платформи за постављање, јер ради само у неколико земаља. Али ми ћемо вас провести кроз најједноставнији могући начин јер уштеда новца, док смо у могућности да гледамо садржај који желите да гледате, вреди учинити.

Шта треба да се догоди како бисте могли да гледате ДАЗН на иПхоне-у без обзира на своју локацију?

Постоје три главна корака која треба предузети како бисте гледали ДАЗН на свом иПхоне-у.

  1. Прво морате да направите ДАЗН рачун. Ако имате довољно среће да га имате, можете прескочити тај део. Ако не, то је најтежа ствар када покушавате гледати ДАЗН на иПхонеу без обзира на локацију.
  2. Морате заварати ДАЗН да мисли да сте на подржаној локацији ДАЗН.
  3. Морате преузети ДАЗН са свог иПхоне-а што није превише тешко, али исто тако није лако као преузимање било које друге апликације.

То су 3 главне ствари које треба да урадите ако желите да гледате ДАЗН на иПхоне-у без обзира на локацију. А сада, размотримо како то учинити тако да лако можете гледати ДАЗН на иПхонеу без обзира на локацију.

Направите ДАЗН налог за гледање ДАЗН-а на иПхоне-у без обзира на вашу локацију

Направити ДАЗН рачун јер није тешко. Минус чињенице за коју морате да кажете да сте у Канади, то је попут пријаве на било коју другу платформу. То су проблеми помоћу алата.

Да бисте могли да гледате ДАЗН на иПхоне-у без обзира на локацију, морате да покушате да приступите канадском ДАЗН-у како би ова метода могла да функционише. Због тога морате имати канадску картицу да бисте се пријавили за ДАЗН.

У супротном се нећете моћи пријавити.

Ево неколико наших предлога за добијање канадске картице за регистрацију:

  • Питајте пријатеља који има картицу коју издаје Цандиан ако може да направи рачун за вас. Платите их ако је потребно или понудите да то поделе.
  • Купите унапред плаћену канадску картицу. Ово можда захтева чекање. Не заборавите да новац мора бити на њему.
  • Набавите виртуелну картицу издату у Канади. Вероватно најбржи метод, али са мањом шансом за успех.
  • Понудите некоме ко има ДАЗН размену „услуге сервиса“ где ћете им дати детаље за ваше Нетфлик или друге услуге, а они ће вам дати детаље за ДАЗН.

Ствар је у томе што нећете моћи да направите ДАЗН рачун док будалу не заварате ДАЗН да мисли да се налазите на подржаној локацији, у овом случају, Канади.

Како преварити ДАЗН у размишљању да се налазите у подржаној регији да бисте гледали ДАЗН на иПхоне-у без обзира на вашу локацију

Пријављивање је најтежи део добијања ДАЗН-а, али заправо је заваравање ДАЗН-а оно што је најважније.

И уопште, није превише тешко преварити услугу мислећи да сте негде тамо где нисте као што вам је све потребно, ВПН праћен неколико једноставних кликова.

Али спорт, имати права на спорт, то је скупо, а власници права не желе да неко у Великој Британији користи ДАЗН само за гледање Премијер лиге или Лиге шампиона. На пример, БТ Спортс платио је преко милијарду права за Лигу шампиона. То је пуно новца. И зато ДАЗН треба да спречи купце да користе њихову услугу у земљама где њихова услуга није подржана, јер постоји велики притисак других компанија да то ураде.

Тако ДАЗН ради само са ограниченим бројем ВПН услуга као што је ПриватеВПН, који је уједно и најбоље подржана услуга што се тиче Нетфлика с подршком за већину Нетфлик региона на тржишту како је тестирао Цомпаритецх.

Прво морате да се пријавите за ПриватеВПН након чега га преузмете у Апп Сторе-у, а затим се повежете на један од канадских сервера који имамо. Не раде сви, али са неким брзим покушајем и грешкама, схватићете прави сервер, а то ће вам омогућити да приступите веб локацији за регистрацију, али и да гледате ДАЗН на свом иПхоне-у.

Инсталирање ДАЗН-а на иПхоне-у ради гледања ДАЗН-а на иПхоне-у без обзира на вашу локацију

Имате рачун. Имате алат да преварите ДАЗН. Сада је последњи корак гледања ДАЗН-а на иПхоне-у без обзира на вашу локацију да га инсталирате.

Није превише лако. Није превише тешко. Само тражи знање шта да радим.

Да бисте инсталирали ДАЗН, морате да пређете на канадски Апп Сторе.

  • Да бисте се повезали са канадском верзијом Апп Сторе-а, то морате одјавите се са свог иЦлоуд налога.
  • Након што се одјавите, морате направите нови налог с обзиром да се ваша локација налази у Канади.
  • И на крају, преузмите ДАЗН, и наравно, ПриватеВПН који се може преузети на готово било којој локацији и слободно се пријавите на свој стари налог након што то учините.

Разлог зашто не можете једноставно пребацити регионе на свој рачун је тај да ћете, ако то учините, изгубити све што имате. Зато је од виталног значаја да направите нови налог.

Тако можете гледати ДАЗН на иПхоне-у без обзира на локацију

Није једноставно, али није ни напорно.

Под условом да знате кораке које смо управо поделили.

А ако желите знати како поставити ДАЗН на Андроид уређаје или друге, направили смо водич о томе како поставити ДАЗН на било који уређај у Великој Британији који такође ради широм света.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me