Како гледати ДАЗН на Амазон Фире ТВ Стицк-у у било којој земљи

Како гледати ДАЗН на Амазон Фире ТВ Стицк-у у било којој земљи

Аутор: Мицхаел Смолски, 2018-08-28 10:39:13 ин Ентертаинмент


Не постоји ништа попут гледања спорта уживо на великом екрану, тако да ако тражите како гледати ДАЗН на Амазон Фире ТВ Стицк-у, упутили сте се прави позив. Спортови уживо нису ТВ емисија. Ниво емоција је управо на сасвим другом нивоу. Поготово ако игра ваш омиљени тим. А ДАЗН? ДАЗН је стреаминг платформа која вам омогућава да гледате највеће спортске догађаје на планети, легално и у високом квалитету.

Цака? То не ради у свакој земљи, у ствари то чак не ради ни у САД-у. Одличне вести? Знамо да гледамо ДАЗН на Амазон Фире ТВ Стицк-у у било којој земљи! И ми ћемо вам помоћи!

Да бисте гледали ДАЗН на Амазон Фире ТВ Стицк-у у било којој земљи, прво бисте требали бити у могућности да инсталирате апликацију

Шта је тако тешко око инсталирања апликације? Па, ако желите гледати ДАЗН на Амазон Фире ТВ Стицк-у, ово је сигурно најтежи део.

Ако нисте у земљама које подржавају ДАЗН, а то су Канада, Немачка, Италија, Аустрија или Јапан, ДАЗН се неће појавити у Амазон Аппсторе-у на вашем Фире ТВ-у. И док на рачунару можете гледати ДАЗН директно из веб прегледача, то не можете учинити на Фире ТВ Стицк-у. Само ћете добити обавештење да набавите апликацију ДАЗН.

Да бисте гледали ДАЗН на Амазон Фире ТВ Стицк-у у било којој земљи, прво морате да набавите апликацију. А за то морате променити локацију свог Амазон Аппсторе-а. Канада? Нема ексклузивну продавницу на Амазону. Стога нећете моћи преузети ДАЗН ако се налазите у Канади на Фире ТВ Стицк-у, јер за Канаду нема продавнице. Ипак, у Немачкој постоји ексклузивна продавница, и то би требало да идете.

Да бисте заменили земљу компаније Амазон Аппсторе, прво морате да посетите сајт Амазон. Сада ће се, у зависности од ваше локације, овај корак мало разликовати, али у сваком случају, морате да одете на страницу Амазона. Амерички Амазон ће изјавити Рачуни & Листе у међувремену ће држава Велика Британија саопштити Ваш рачун. Шта год каже, кликните на њу и идите на Ваш садржај и уређаји.

Тамо морате променити локацију да бисте били у Немачкој. И не упишите само „сфдајххфја“ очекујући да ће то бити валидна адреса. Сигурно вам је потребан немачки поштански број, па само тражите Гоогле-ов генератор на Гоогле-у.

Можда је проблем са вашом картицом. Понекад можете само да промените адресу своје картице у подешавањима Амазона, а то ће бити довољно за преузимање ДАЗН-а, али то не функционише са свим картицама. Понекад треба да добијете припејд / виртуалну картицу из Немачке. Ако имате среће, можете питати пријатеља. Ако можете да пронађете бесплатну било да се користи за тестирање или са бесплатне странице која је све што вам треба. Ваша картица не треба да се верификује нити има новац. Треба само да буде картица издата у Немачкој.

А ако сте у банци која је компанија из Немачке, користите је уместо тога.

Искрено, постоји доста немачких банака на мрежи на које се можете бесплатно пријавити. Потребно је само неколико брзих претрага на Гооглеу.

Ако ништа од овог не успе, обришите своје не-немачке начине плаћања.

Ситуација са плаћањем је важна јер гледање ДАЗН-а у Амазон Аппсторе-у није довољно јер ћете добити поруку у којој се наводи да требате да ажурирате наплату осим ако немате немачки начин плаћања.

Након што ажурирате све што је потребно за ажурирање, морате да поништите регистрацију свог Амазон Фире ТВ Стицк-а да бисте могли да видите ДАЗН у Амазон Аппсторе-у. Да бисте то постигли, идите на свој Фире ТВ Стицк Подешавања затим Мој налог и притисните Поништи регистрацију. Амазон ће вам дати упутства о том процесу док се то догоди. Пратите их и обавезно се региструјте на немачку верзију продавнице укуцавањем кода који сте на крају добили на немачкој верзији веб локације Амазон.де/цоде.

Преварите ДАЗН у мисли да сте у Немачкој да бисте гледали ДАЗН на Амазон Фире ТВ Стицк-у

На крају, набавка ДАЗН апликације само је проблем на Фире ТВ Стицк-у. Стварни проблем свуда је заправо што ДАЗН мисли да се налазите у подржаној земљи. ВПН је начин да се то постигне. Ако не знате шта је ВПН, то је виртуелна приватна мрежа, а када се повежете на њу, у зависности од услуге коју користите, можете прилично да будете било где на планети коју желите, практично.

А то значи да са ВПН-ом можете практично да будете у Канади, а да никада не закорачите у Канаду.

Изузев, људи у ДАЗН-у нису глупи и знају да имају права на стриминг садржаја и да људи који дају та права не би били срећни ако људи изван земаља у којима ДАЗН има права да емитују, користе ДАЗН и стога осигуравају чак ни ВПН не ради с тим.

Па, ПриватеВПН то ради с тим. Ако се повежете са нашим Канада - Торонто 2 сервер, ДАЗН ће радити. И не само посао, радиће тако глатко као и без ВПН-а. Неки који су свесни ВПН-а претпостављају да успоравају вашу везу. Неке компаније то раде. Не тврдимо да ћемо га убрзати, у ствари, рећи ћемо да ако је ваш интернет срање, ваше искуство са ДАЗН-ом ће такође највероватније бити срање.

Али ми ћемо вам пружити брзине које су врло блиске вашим тренутним брзинама јер већину наших интернет капацитета купујемо директно од добављача ИП транзита, а не од хостинг компанија што елиминише било каква ограничења од хостинг компанија.

Са ПриватеВПН-ом можете гледати ДАЗН на Амазон Фире ТВ Стицк-у у било којој земљи, али вам је потребан и налог који ће нас довести до следећег корака.

Постављање рачуна за гледање ДАЗН-а на Амазон Фире ТВ Стицк-у у било којој земљи

Па, нисте мислили да можете да гледате ДАЗН на Амазон Фире ТВ Стицк-у у било којој земљи без налога? Зар не?

То је баш као и први корак. Није тако једноставно.

Регистрација је једноставна. У Канади можете да наплате рачуне и слично, јер ћете користити канадску верзију веб локације. Такође можете да користите немачки обрачун који сте користили са Амазон Аппсторе-ом, али покушајте да употребите канадски обрачун. Наравно, ДАЗН се плаћа, тако да уколико већ немате рачун, морате имати новац на ваш начин плаћања.

Препоручујемо вам да се обратите Канађанину! Они су заиста дивни људи! Ако не, узмите унапријед плаћену картицу из Канаде, било да је виртуална или стварна. И пошаљите му новац. Коначно, платите и онда сте унутра. Тако гледате ДАЗН на Амазон Фире ТВ Стицк-у у било којој земљи!

Гледајте ДАЗН на Амазон Фире ТВ Стицк-у

Да ли желите да гледате Дазн на Амазон Фире ТВ Стицк-у у било којој земљи на овој планети? Добро сте се позвали желећи да спорт пребаците на већи екран без преплаћивања за недовољно садржаја на телевизору. И ми? Ми вам само помажемо да користите ДАЗН где год да се налазите на овој планети.

Написао Михаел Смолски.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me