Како гледати бесплатно 18/19 лигу шампиона у Великој Британији на интернету у ХД резолуцији

Како гледати бесплатно 18/19 лигу шампиона у Великој Британији на интернету у ХД резолуцији

Аутор: Мицхаел Смолски, 2018-09-26 09:57:20 ин Ентертаинмент


На ТВ-у више не можете гледати Лигу шампиона 18/19 у Великој Британији, већ можете на интернету. Већина људи може пронаћи илегалне токове у квалитету 2007, али шта ако желите гледати у ХД-у, легално и без потребе да чекате да се ваш садржај препусти на сваких неколико минута због превише људи који гледају због чега сервери могу да раде? Па, овај пост говори о томе како гледати Лигу шампиона у Великој Британији бесплатно на интернету у ХД резолуцији.

Зашто не можете бесплатно гледати Лигу шампиона 18/19 у Великој Британији

БТ је стекао ексклузивна права на Лигу шампиона у Великој Британији у следеће 3 сезоне за 1,2 милијарде фунти. То значи да је БТ једина компанија у Великој Британији која може показати лигу шампиона за наредне 3 сезоне.

ИТВ и ББЦ то неће моћи да ураде, а то су платформе које су учиниле Лигу шампиона у Великој Британији бесплатном. Сада би, наравно, БТ могао да одлучи да да права на ББЦ и ИТВ за неке игре Лиге шампиона у Великој Британији, али то је коштало БТ много новца да то право добије. У ствари, они су преплатили, значи то БТ неће давати никаква права за мечеве јефтино. А то значи да ћете више него вероватно пропустити утакмице које желите да гледате.

И због тога, већина људи ће тражити име меча који ће ускоро гледати са ознаком "бесплатно". Или ћете пронаћи веб локацију која изгледа обећавајуће, али која вас води ка огласима који често садрже злонамерни софтвер, или ћете наћи законити ток који се често престаје играти и није најбољег квалитета. Али ток који ћете завршити гледајући, јер бити у стању да видите да неко трчи с лоптом, чак и ако нисте сигурни о коме је, сигурно је боље него уопште ништа у реду?

Имамо много боље решење!

Гледајте 18/19 лигу шампиона у Великој Британији бесплатно на интернету у ХД резолуцији

Живимо 2018. године, у свету у којем готово сваки ТВ канал има платформу за стриминг на мрежи. А бесплатни канали за емитовање који очигледно не наплаћују приступ на мрежи. Па шта ако нађете платформе које приказују Лигу шампиона и имају он-лине играча? То је оно што морате да урадите.

Једини проблем? Па, већина ових платформи има право да приказује Лигу шампиона само у тој земљи на којој се заснивају, и због тога блокирају приступ људима ван ових земаља..

РТЕ и ТВ3 или сада звани Виргин Медиа Тво, два су примера интернетских платформи која ће вам омогућити да гледате 18/19 Лигу шампиона у Великој Британији бесплатно на интернету у ХД-у. Под условом да ВПН користите у већини случајева у Ирској.

Ако не знате шта је ВПН услуга, то је виртуелна приватна мрежа која вам у суштини омогућава да будете на другој локацији без да сте тамо, што се тиче Интернета..

Али ове платформе неће приказивати све присутне игре. Зато би требало да уђете на страницу Википедије са правим носиоцима за Лигу шампиона. На тај начин можете пронаћи друге играче. За те услуге ћете највероватније морати да користите и ВПН. Обавезно се повежите са државом у којој су канали базирани.

Ако користите ПриватеВПН, моћи ћете да се повежете на ВПН локацију у већини земаља која приказује Лигу шампиона, и то бесплатно.

И тако гледате ХД на интернету у ХД резолуцији 18/19 у Лиги шампиона!

Постоји начин који кошта и омогућава вам да гледате било који меч по вашем избору, ипак на енглеском.

Користите ДАЗН за гледање Лиге шампиона 18/19 у Великој Британији без обзира на утакмицу

Знамо како се осећа када не подржавате врхунски тим. Можда нисте из Велике Британије, али живите тамо. Шта ако желите гледати екипу из своје земље како игра у Лиги шампиона, али не можете јер се приказују само најпопуларнији мечеви?

Ту долази ДАЗН. ДАЗН је претплата за стреаминг спортове. Кошта нешто мање од 12 фунти месечно и без обзира да ли желите да гледате лигу шампиона 18/19 у Великој Британији или тражите ли личност Серије А, уз ДАЗН можете гледати већину спортских догађаја.

Само ако имате ВПН, иако ДАЗН није доступан у Великој Британији.

Осим са ДАЗН-ом, то је много сложеније јер ДАЗН непрекидно блокира ВПН услуге, а скоро сви ВПН сервери не раде с ДАЗН-ом.

ПриватеВПН је једина услуга која подржава ДАЗН. Ако се повежете на наш други сервер у Торонту, он ће радити.

Није баш тако једноставно као коришћење ВПН-а када је у питању ДАЗН. Подешавање ДАЗН-а много је сложеније, посебно када је у питању инсталирање апликација. За то вам препоручујемо да прочитате наш пост о подешавању ДАЗН-а. Ова метода делује у свим земљама!

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me