Како гледати ББЦ иПлаиер изван Велике Британије 2019. године

Како гледати ББЦ иПлаиер изван Велике Британије 2019. године

Аутор: Мицхаел Смолски, 2019-01-29 12:48:29 у Ентертаинмент


Можда сте посетили веб страницу ББЦ иПлаиер док сте били на путовању ван Велике Британије. Можда никада нисте живели у Великој Британији и желели сте знати како гледати ББЦ иПлаиер изван Велике Британије 2019. године. Није важно да ли обично живите у Великој Британији или нисте никада били ако сте ван Велике Британије, чак и ако живите у Ирској која је на неколико минута удаљена од Уједињеног Краљевства. Ако нисте у Великој Британији, нећете моћи да приступите ББЦ иПлаиер-у јер се налазите изван Велике Британије.

Па, осим ако не знате како завести ББЦ да помисли да сте у Великој Британији. То је оно што ћемо вам показати како да радите у овом посту, тако да знате како гледати ББЦ иПлаиер изван Велике Британије 2019. године.

Зашто не можете гледати ББЦ иПлаиер изван Велике Британије 2019. године?

Очигледно, зато што не плаћате накнаду за ТВ лиценцу. Али шта ако јеси? Шта ако живите у Великој Британији, али само сте отишли ​​на одмор и изабрали да плаћате приликом регистрације на веб локацији ББЦ? Не, то још увек неће функционисати.

Прави разлог? Можда ББЦ иПлаиер нема права да приказује сав свој садржај ван Велике Британије. Проблем је решив прилично лако ако је ББЦ то желео да реши. Остале платформе у различитим земљама решиле су тај проблем.

У сваком случају, ви нисте у могућности да гледате ББЦ иПлаиер изван Велике Британије 2019. године без обзира на разлог, осим ако не заведете ББЦ да помисли да сте изван Велике Британије..

Како гледати ББЦ иПлаиер изван Велике Британије 2019. године

Промените локацију да буде у Великој Британији. То је све што мораш да урадиш.

ББЦ иПлаиер треба да вас види као некога ко је у Великој Британији, а не ван Велике Британије.

Ако желите да гледате ББЦ иПлаиер изван Велике Британије 2019. године, то се мора догодити.

Како то радиш? Будући да сте практично били у Великој Британији. У томе вам може помоћи ВПН. Када користите ВПН, можете променити локацију тако да буде негде другде, практично. На пример, можете да будете у Великој Британији када желите да гледате ББЦ иПлаиер, а у САД када желите да гледате амерички Нетфлик у одређеном броју услуга..

Замислите ВПН као услугу која деблокира забаву на планети. Као што заиста и јесте. Садржај није подједнако дистрибуиран широм света, чак и ако плаћате толико. А прави ВПН може вам помоћи да га откључате.

Који је прави ВПН за вас? Зависи од тога коме требате приступ. Ако желите да приступите ББЦ иПлаиеру, ДАЗН, Хулу, Амазон Приме и Нетфлику, ПриватеВПН их подржава све, а већина Нетфлик регија са подршка за 21 локацију што значи да можете прилично откључати најзабавнију могућу забаву на планети.


Ово ће вам омогућити да гледате ББЦ иПлаиер изван Велике Британије 2019. године, али само у веб претраживачу. Шта је са добијањем апликација на иОС, Андроид и Фире ТВ Стицк / Цубе уређајима?

Како гледати ББЦ иПлаиер изван Велике Британије 2019. на Андроиду

  • Иди на плаћања.гоогле.цом и кликните на Подешавања. Притисните симбол оловке поред Земља, ту ћете креирати нову регију државе у којој одаберете УК као твоја земља. Притисните Настави Након тога. Када то учините, затворите Плаи Сторе ако је отворена и идите на Подешавања затим Аппс. Пронађи Гоогле Плаи продавница. Притисните Присилно зауставити.
  • Онда се врати од тога и иди Складиште, и на крају, притисните дугме у великим словима ЈАСНИ ПОДАЦИ.
  • То би требало направити ББЦ иПлаиер се појављују у вашем Плаи Сторе. Ако не, поновите акције заустављања и брисања података.

Наравно, укључите ПриватеВПН када укључите ББЦ иПлаиер.

Како гледати ББЦ иПлаиер изван Велике Британије 2019. године на иОС-у

На Аппле уређајима је све о промени локације на вашем тренутном налогу. Није случај на иОС платформи.

За гледање ББЦ иПлаиера изван Велике Британије 2019. године изван иОС-а потребно је да направите нови иЦлоуд налог, иначе ћете изгубити све своје податке. Заувек.

Одјавите се са свог текућег рачуна, а након тога направите нови са сједиштем у Великој Британији.

Прилично је то. Када преузмете апликацију ББЦ иПлаиер, можете се пријавити у стару или наставити са овом. Било како било, имат ћете све апликације које тренутно имате.

Како гледати ББЦ иПлаиер изван Велике Британије 2019. године на Амазон Фире ТВ Стицк / Цубе

Ово ће се незнатно разликовати у зависности од региона вашег Амазон налога, али идите на веб локацију Амазона, после чега иде у картицу о вашем налогу. Оно што наводи може се разликовати, али све што се тиче садржаја и уређаја је оно што бисте требали кликнути. Циљ је променити регион, али још више како бисте били сигурни да се ваша адреса налази у Великој Британији. Иначе се ББЦ иПлаиер неће појавити. Такође ћете морати да одјавите свој Амазон Фире ТВ уређај што можете да урадите тако што ћете отворити Поставке, а затим Мој налог, директно на свом уређају..

И на крају, можда ћете морати да наведете начин плаћања који се односи на Уједињено Краљевство у зависности од ваше тренутне картице. Природно је избећи овај проблем коришћењем виртуелне картице.

Тако треба гледати ББЦ иПлаиер изван Велике Британије 2019. године

Ако желите да гледате ББЦ иПлаиер изван Велике Британије 2019. године, можете. Није тако тешко Сигурно изискује мало посла, али то је изведиво и вредно труда ако желите стварно да приступите ББЦ иПлаиеру изван Велике Британије у 2019. години.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me