Како гледати амерички Нетфлик у Великој Британији у 2018. години

Како гледати амерички Нетфлик у Великој Британији у 2018. години

Аутор: Мицхаел Смолски, 2018-02-01 14:35:24 ин Ентертаинмент
Да, знамо да сте криви за то. Размишљате о томе одмах. желите да гледате амерички Нетфлик у Великој Британији, па ћемо вам показати како свако може гледати амерички Нетфлик без обзира где се налазе у 2018. То је све теже и теже, али Нетфлик је велика рупа.


То у Кини тотално неће успети. Али опет, нико ко то вероватно није у стању да прочита, или неће врло брзо. Ако сте у Ирану, Русији или Сирији, можда ћете имати проблема.

Стари начин који још увек функционише

Можда сте прочитали наш стари блог о овоме што и даље делује, али није ни приближно тако ефикасан као о чему ћемо делити касније иако су веома слични.

Види, ако желите да гледате амерички Нетфлик у Великој Британији, једино што утиче на вас је ваша локација. Тамо где сте започели претплату није важно.

Како гледати амерички Нетфлик у Великој Британији у 2018. години
Ако не можете да промените локацију, морате је практично променити. Након што вам ИП адреса стигне из САД-а, Нетфлик мисли да сте у САД-у. Проблем? Нетфлик је постао много паметнији и може вам рећи да нисте баш тамо гдје ваша ИП држава наводи много брже него пре само неколико месеци.

Да бисте гледали амерички Нетфлик у Великој Британији у прошлости, морали сте практично бити у САД-у. Морали сте да користите оно што се назива ВПН. И тај део је и даље валидан ако желите да гледате амерички Нетфлик у Великој Британији 2018., али то није увек довољно.

Како гледати амерички Нетфлик у Великој Британији у 2018. години
Разлог због којег је Нетфлик забранио ВПН био је тај што га је 200.000 корисника у Аустралији користило када још није било доступно у њиховој земљи. То је било 2014. године.

ВПН не само да вас штити од владе и провајдера ваше Интернет мреже од провере ваше историје, већ спречава и све што радите на Интернету 256-битном енкрипцијом коју користе лично владе САД-а. Практично га је немогуће пробити. То би коштало три билиона долара.

То је један од разлога зашто људи воле да користе виртуелне приватне мреже јер је то ВПН. Али други? Забавни део.

Једном када имате ВПН, можете да се повежете на било који сервер који има ВПН провајдер, ПриватеВПН, на пример, има сервере на 56 локација, што значи да можете бити на 56 различитих локација без да се иселите из своје собе. Једном када се повежете на сервер, ваша ИП адреса ће се налазити на локацији тог сервера. Тако вам ВПН помаже да гледате амерички Нетфлик без да сте у САД-у. У ствари, ВПН не можете користити само путем америчког Нетфлика. Немају све. Ако желите да преносите Нетфлик садржај из Јужне Кореје, Аргентине, Колумбије, Бразила, Аустралије, Шпаније, Италије, Холандије, Швајцарске, Шведске, Норвешке, Немачке, Финске, Данске, Јапана, Француске, Велике Британије, или чак Канаде, можете и ви.

Проблем је што Нетфлик може открити да ли неко користи ВПН пуно боље него раније. То може трајати око 30 минута или се то никада не може догодити, али могућност поремећаја током омиљене емисије расте.

Срећом постоји сјајно решење које иронично и сами Нетфлик пружају.

Како гледати амерички Нетфлик у Великој Британији у 2018. години без икаквих проблема

Метода је у ствари врло слична старој.

И даље морате да промените локацију користећи ВПН који прво радите тако што ћете извршити налог на нашој веб локацији.

  • Кликните на дугме Купи у горњем десном углу екрана. Потребно је само 3 корака за прављење рачуна, али ако имате било каквих проблема, слободно се обратите нашој награђеној корисничкој подршци.
  • Изаберите свој план. Упишите своју е-пошту и лозинку по избору. Изаберите плаћање по избору. Имате цео месец дана да бисте добили пуни повраћај новца ако нисте задовољни. И чак прихваћамо Битцоин као облик плаћања.
  • Након што се региструјете, потребно је да одете у одељак за преузимање на дну или једноставно потражите ПриватеВПН у својој продавници апликација на свом телефону или таблету. Преузмите га и инсталирајте. Наведите своје податке и повежите се са једним од наших 9 сервера у САД-у.

Како гледати амерички Нетфлик у Великој Британији у 2018. години
Стари метод би био овде потпуно исти и у ствари још увек делује, али ако желите да гледате амерички Нетфлик у Великој Британији 2018. без икаквих дистрибуција, требате да користите алат креиран од стране Нетфлика.

  • Изаберите филм или ТВ емисију коју желите да гледате и преузмите. Да, Нетфлик вам омогућава преузимање већине доступних наслова.
  • Након преузимања тог филма или ТВ емисије, укључите режим авиона или искључите Ви-Фи или мобилне податке. Погледајте, ствари и филмови и ТВ емисије преузет ће се много пре него што нешто завршите.

Ако бисте гледали ТВ емисију, Нетфлик ће можда схватити да користите ВПН за отприлике 30 минута. Ако га искључите и поново повежете, требало би да буде у реду, али то може пореметити ваше искуство. Али преузимање филма или емисије и искључивање интернета спречиће Нетфлик да сазна да нисте у САД-у.

Ако желите да гледате амерички Нетфлик у Великој Британији 2018. године, ово је најбољи начин да то учините, и на крају крајева, ово је такође сјајно за гледање филмова у авиону, на пример, када немате интернет..

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me