Како гледати амерички Нетфлик у Великој Британији 2019. године (и све остале Нетфлик регије)

Како гледати амерички Нетфлик у Великој Британији 2019. године (и све остале Нетфлик регије)

Аутор: Мицхаел Смолски, 2019-05-07 15:17:24 у Ентертаинмент


Понуде на британском Нетфлику нису тако лоше ако бисте их упоредили са словима Тајланда који има само мање од 10% америчког садржаја и у одељењу за ТВ и филм, али ако сте икада били у САД-у, онда знате много мање садржаја има Нетфлик у Великој Британији. Зато ви овде тражите како гледати амерички Нетфлик у Великој Британији 2019. године, а ми ћемо учинити нешто боље, показаћемо вам како гледати амерички Нетфлик у Великој Британији, али и како гледати све остале Нетфлик региона у Великој Британији.

Спреман?

Зашто садржај у Великој Британији нема исти садржај као амерички Нетфлик?

Своди се на права.

Снага је заправо емисија која је доступна на УК Нетфлик, али не и на америчком Нетфлику. То је зато што ТВ мрежа која га је створила има ексклузивна права на њу у САД-у, а пошто у Европи нико нема ту мрежу, лиценцирали су је на Нетфлик да оствари даљи приход.

Из перспективе УК Нетфлик, многе друге ТВ мреже или платформе које можда нису створиле емисију купљеног права за приказивање одређеног садржаја искључиво у Великој Британији, остављајући УК Нетфлик ограниченом.

Други главни фактор је то што кошта много новца за куповину права за емисије које су доступне широм света, што често чини разумнијом опцијом улагања само на америчко тржиште, јер управо је ту већина Нетфликових купаца. У ствари, трошкови куповине права на садржај један су од разлога зашто Нетфлик толико улаже у своје оригиналне продукције доступне широм света.

Пример емисије Повер показује савршено да, иако амерички Нетфлик има највише садржаја, то нема баш све. И зато ћемо вам помоћи да откључате 21 Нетфлик регију која ће откључати готово све могуће Нетфлик садржаје за вас, тако да никада ништа не пропустите, јер чак и Тајландски Нетфлик има ексклузивни садржај.

Како гледати амерички Нетфлик у Великој Британији 2019. године

Да бисте гледали амерички Нетфлик у Великој Британији, морате преварити Нетфлик да размишља како сте у САД-у.

А то радите користећи ВПН.

Ако никада нисте чули за ВПН услуге, ВПН услуге омогућавају вам да промените локацију без померања.

Па је ли то? Једноставно нађете ВПН, повежете се са америчким сервером и можете гледати амерички Нетфлик у Великој Британији 2019. године?

нажалост не.

Прво, бесплатне услуге не раде. Омогућују вам пребацивање локације у САД због једноставних ствари, али када су у питању ствари попут Нетфлика, Нетфлик зна да постоје ВПН сервиси, па тако и ТВ канали / платформе који имају права на неки садржај на који Нетфлик има права на одређеним локацијама. Зашто би неко плаћао додатни канал ако могу само користити ВПН који ће гледати ту емисију или филм на Нетфлику који већ имају? А то резултира тиме да Нетфлик руши ВПН услуге.

Да ли то значи да ће вам сви плаћени сервиси 2019. дозволити да гледате амерички Нетфлик у Великој Британији? Не све док се укупни проценат повећава, ако желите да приступите више него само америчком Нетфлику, већина их и даље не успева. Могло би се претпоставити да ако одете за сервис који има највише сервера, он би подржавао већину Нетфлик регија вани, али то није случај. Иако неки сервиси имају 3,000+ сервера, ПриватеВПН са мање од 200 сервера подржава 21 Нетфлик регију, највише на тржишту.

Из перспективе сервера, ПриватеВПН није најбоља услуга за вас, али ако тражите сервере са квалитетом, ту долази ПриватеВПН, а иако има 3.000 сервера, супер је, шта је смисао ако већина њих не ради са Нетфликом?

Ако само гледате да гледате амерички Нетфлик у Великој Британији, не морате нужно да користите ПриватеВПН, али ако ћете платити исту цену (или чак нижу) као за неку другу услугу, зашто онда не бисте добили максимум свог Нетфлика док то радите? А говорећи о Нетфлику, ПриватеВПН такође подржава симпатије Хулу и ДАЗН-а. Сви други, док немамо највише сервера, фокусирамо се на квалитет.

Заинтересовани сте да то испробате тако да у 2019. години можете гледати амерички Нетфлик у Великој Британији, као и све остале Нетфлик регије? Имамо 30-дневну гаранцију поврата новца.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me