Како гледати амерички Нетфлик у Русији

Како гледати амерички Нетфлик у Русији

Аутор: Мицхаел Смолски, 2019-06-25 22:05:04 ин Ентертаинмент


Иако је Нетфлик доступан у Русији, са 113 ТВ емисија и 509 филмова, нећете баш дуго уживати у Нетфлику. Поготово јер вас већина доступног садржаја неће занимати. Шта можете да урадите? Амерички Нетфлик можете гледати у Русији. То је више од 1157 емисија и 4593 филмова. Много боље, зар не?

У овом водичу показаћемо вам како гледати амерички Нетфлик у Русији, али и како можете уопште приступити већини Нетфлик региона који су могући. Да, амерички Нетфлик има највише садржаја, али нема га сви. На пример, Снага је доступна на УК Нетфлик, али не и на америчком Нетфлику, јер мрежа која ствара емисију има ексклузивна права на њу у САД-у..

Како гледати амерички Нетфлик у Русији

Гледање америчког Нетфлика у Русији далеко је лакше од постављања лајкова Хулу или ДАЗН о којима такође имамо водиче.

То је зато што је за разлику од Хулу-а, Нетфлик доступан у целом свету и нема потребе да се америчке картице региструју.

А то значи да нема потребе да пролазите кроз шкакљиве регистрације нити да морате да мењате локацију своје продавнице апликација да бисте преузели Нетфлик.

Све што је потребно јесте да натјерате Нетфлик да мисли да сте у САД-у.

А то радите користећи ВПН.

ВПН услуге вам омогућавају да практично промените локацију без померања, а то је управо оно што се мора догодити ако желите да гледате амерички Нетфлик у Русији.

Да ли ће вас било који ВПН пустити да гледате амерички Нетфлик у Русији?

Нажалост, Нетфлик улаже сталне напоре како би спречио ВПН услуге да раде.

Дајмо пример емисије, Снага.

Нетфлик плаћа да га покаже у Великој Британији, али не плаћа га у САД-у, јер мрежа која га је створила жели да га прикаже искључиво на својој платформи у САД-у. Ако је неко у могућности да помоћу ВПН-а користи УК Нетфлик за гледање напајања, тада та мрежа губи новац. Зато платформе попут Нетфлика морају предузети мере како би спречиле ВПН услуге да раде. У супротном, упадали би у проблеме.

И зато је кључно да истражите ВПН који добијате. 3.000+ сервера не значи да ћете моћи да гледате амерички Нетфлик у Русији. Квалитета је битнија од количине. И ту долази ПриватеВПН као услуга која нуди далеко мање сервера од конкуренције, али нуди сервере који раде са услугама које људи желе да користе, попут америчког Нетфлика у Русији.

У ствари, ПриватеВПН подржава већину Нетфлик регија на тржишту. Без обзира да ли желите да гледате тајландски, британски или амерички Нетфлик, ПриватеВПН подржава 21+ Нетфлик региона, што вам омогућава гледање најшире могуће Нетфлик библиотеке вани.

Друге предности коришћења ВПН-а у Русији

Није баш тајна да Русија цензурише неки садржај.

И иако није тако лоше као Кина на том пољу, са Кином ради на филтрацији садржаја од 2015. године.

Употреба ВПН-а неће вам само дозволити да гледате амерички Нетфлик у Русији. Омогућиће вам и приступ локацијама које је Русија блокирала у прошлости, а истовремено ћете осигурати да будете безбедни ако приступате веб локацијама на које би Русија могла да се осети осетљиво..

Из перспективе сигурности, ПриватеВПН долази с војним АЕС (Адванцед Енцриптион Стандард) 256-битним шифрираним шифром са 2048-битним ДХ кључем типа шифрирања, што је највиши стандард доступан на тржишту, пазећи да све што емитујете. на Интернету је шифриран и сигуран од приступа других.

Као шведски ВПН, ПриватеВПН није у стању да сачува ниједну евиденцију о вашој употреби. У прошлости се видело да је притисак владе довео до тога да ВПН услуге пуштају датотеке са евиденцијама о корисницима, које су често једини податак који стоји између ваше пуне 100% заштите.. Шведска има строге законе о приватности који нас спречавају да чувамо такве записе ако то желимо, што није случај са неким другим земљама.

Када је у питању безбедност, такође је веома важно да се подаци не пропуштају. То је разлог зашто ПриватеВПН клијент долази са ИПв6 заштитом од протицања, ДНС заштитом од цурења и Килл прекидачем који ће убити ваш Интернет ако ваш ВПН престане да ради. Не би требало, али понекад ствари које не би требале престати да раде, престају да раде. Боље спречити него лечити.

Тако треба гледати амерички Нетфлик у Русији док истовремено остаје безбедан

Употреба ПриватеВПН-а омогућава вам да гледате амерички Нетфлик у Русији, као и многе друге сервисе, попут Хулу-а о коме имамо водиче на нашем блогу, али коришћење ПриватеВПН-а такође ће вас заштитити да ли је то од вашег Интернет провајдера или владе.

Спремни за придруживање?

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me