Како гледати амерички Нетфлик у Ирској

Како гледати амерички Нетфлик у Ирској

Аутор: Мицхаел Смолски, 2018-02-25 09:27:25 у Ентертаинмент


Амерички Нетфлик има око 50% више ТВ емисије и филмови од ирских. Такође плаћате приближно исто за Нетфлик у обе земље. Садржајна дискриминација? Аха. Зато тражите овде како гледати амерички Нетфлик у Ирској.

Али иако библиотека Нетфлик у Ирској није тако лоша као у неким другим земљама о којима смо писали раније, попут Нетфлика у Саудијској Арабији, још увек је прилично лоша. Срећом, постоји начин да гледате амерички Нетфлик у Ирској, а кораци нису превише тешки да се изврше ни на једном.

Али зашто уопште требате да тражите како гледати амерички Нетфлик у Ирској?

То је нешто што бисте могли да тражите с обзиром да уместо да кренете илегалном рутом плаћате претплату и плаћате је толико колико и људи у САД-у, а опет не враћате свој новац..

Па зашто се Нетфлик само одлучи дати мање садржаја?

Своди се на права.

Није да Нетфлик жели бити зло, али да кад плаћате за садржај, свугде не добијате права. Већину времена добијате права за одређени регион, а остале регије коштају више. Већина купаца Нетфлика је у САД-у и зато има смисла да Нетфлик улаже у амерички садржај, а не у приказивање садржаја у Ирској где је популација малена..

То не значи да Нетфлик не улаже у Ирску, јер још увек има пуно садржаја на ирском Нетфлику, то једноставно мора да значи да ирски Нетфлик пропушта велики део другог садржаја.

Једна ствар коју је Нетфлик почео да ради у нади да ће заобићи ове проблеме је да су почели да стварају много свог сопственог садржаја који се може приказати у већини земаља, зависно од контекста садржаја јер је цензура жива и здрава широм света..

Укратко, ако Нетфлик дистрибуира садржај на једнак начин, посао би брзо нестао.

И не заборавимо, понекад се поставља и питање да неко има права на одређени садржај у одређеној земљи. То је разлог зашто Диснеи још није покренуо своју стреаминг платформу. Како Нетфлик још увек има право на велики део свог садржаја до лета. И како треба нешто да покажеш ако то неко већ показује?

Како гледати амерички Нетфлик у Ирској

Гледање америчког Нетфлика у Ирској заправо је једноставно као гледање ББЦ иПлаиера у Ирској који смо раније покривали.

То се практично своди на промену локације. У овом случају ви, наравно, морате бити у САД-у.

То вам омогућава ВПН, тачније ПриватеВПН.

Помоћу ВПН-а можете се повезати са америчким сервером и само на основу тога можете гледати амерички Нетфлик у Ирској.

Под условом да користите праву ВПН услугу.

Нећемо вам рећи да смо најбољи ВПН за вас јер то зависи од ваших потреба. Али што се тиче Нетфлик-а, подржавамо већину Нетфлик регија на тржишту на основу тестова Цомпаритецх-а који се састоје од 5.000 ручних тестова што значи да помоћу ПриватеВПН-а можете приступити већини Нетфлик садржаја на тржишту. И док амерички Нетфлик има највише садржаја уопште, сваки регион има тенденцију да има и свој ексклузивни садржај. А такође радимо са већ споменутим ББЦ иПлаиер-ом, али и ДАЗН-ом, Амазон Приме-ом, па чак и Хулуом откључавамо улаз да бисте видели садржај који иначе не бисте могли да видите.

Ствар у Нетфлику је да значајан број ВПН услуга не ради с Нетфликом због чињенице да Нетфлик такође ради на рушењу ВПН услуга због притиска компанија које имају права на садржај на одређене емисије и филмове које Нетфлик такође има права на, у одређеним областима.

И да, чак подржавамо и ХБО САДА који ће вам омогућити да гледате 8. сезону Гаме оф Тхронес у највишем могућем квалитету без да губите време на тражење нове епизоде ​​на интернету.

Тако је гледати амерички Нетфлик у Ирској

Тешко је кад не знате како то да урадите, али једном када прочитате кораке, то је врло проклето једноставно.

Ако вам је ово помогло, сигурно вам препоручујемо да проверите наш блог како бисте пронашли други користан садржај.

И на крају, уживајте у приступу америчком Нетфлику одговорно.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me