Како гледати АБЦ на ватрогасном ТВ прилогу (не знаци где зивис)

Како гледати АБЦ на ватрогасном ТВ прилогу (не знаци где зивис)

Од ПриватеВПН, 2018-09-16 10:53:08 у Ентертаинмент


Имате Фире ТВ Стицк, али када покушате гледати АБЦ на Фире ТВ Стицк-у, он се не појављује у Амазон Аппсторе-у? Наши пријатељи, ваш Фире ТВ Стицк није покварен и постоји начин да то решите како бисмо гледали АБЦ на Фире ТВ стицк.

Али да бисте решили овај проблем, морате знати зашто је то уопште проблем.

Разлог зашто не можете гледати АБЦ на Фире ТВ Стицк-у је прилично проклето једноставан.

Не можете гледати АБЦ на ватри телевизора јер садржај није једнак

Разлог због којег не можете гледати АБЦ на Фире ТВ Стицк-у? Спушта се на вашу локацију. Многе ствари нису једнаке на овој планети, а садржај је само једна додатна ствар у том загради.

Да ли сте икада видели канал доступан широм света? Нема смисла. Не само да већина света не говори енглески довољно течно да би гледала садржај на енглеском на нивоу на којем могу уживати, већ такође нема финансијског смисла.

Нема смисла правити АБЦ у свету. Компаније које се оглашавају у АБЦ-у не могу свугде да зарађују. Неки садржаји приказани на АБЦ-у такође се не могу приказати свуда што значи да и за тај садржај постоје ограничења.

Такође је најчешће исплативије продати лиценце за одређене емисије другим платформама или често чак одређеним регионима на Нетфлику, уместо да АБЦ буде доступан широм света.

Због тога су доступни само у Сједињеним Америчким Државама, а ако нисте у Сједињеним Државама (или не постављате свој Фире ТВ Стицк тамо где је то) разлог је да када тражите АБЦ, не добијете резултате.

Није да је АБЦ зло, само нема смисла да сви буду доступни широм света.

Па шта је решење?

Преварити Амазон да гледа АБЦ на ватри ТВ Стицк је први корак

да, морате преварити дива за који Амазон мисли да сте у Сједињеним Државама. И изненађујуће је прилично једноставно, углавном зато што се Амазон вероватно понаша само онако како им је стало, али на основу тога колико је отворена њихова платформа, вероватно је с њом у реду..

На крају, они контролирају које су апликације у Амазон Аппсторе-у.

Да бисте гледали АБЦ на Фире ТВ Стицк-у, морате да промените локацију свог Амазон Аппсторе-а да бисте били у Сједињеним Државама. То можете учинити тако што ћете отворити свој Управљање садржајем и уређајима на вашем Амазон налогу. Након што сте тамо, морате кликнути Подешавања затим Подешавања земље. Једном када стигнете тамо, притисните Промена.

И да, добро сте схватили, кад сте тамо, требате да промените локацију у америчку. И не стављајте само случајна имена. Уместо тога, на Гооглеу потражите амерички генератор адреса који такође садржи поштански број.

Након што све ово учините и укључите Фире ТВ Стицк, морат ћете поново дати своје детаље.

То је први корак.

Други корак за гледање АБЦ-а на Фире ТВ Стицк-у?

Заваравајте АБЦ да се налазите у Сједињеним Државама да бисте гледали АБЦ на ватри ТВ Стицк

Први корак је релативно лак и не захтева много рада. За друго је потребно мало више рада.

Да бисте гледали АБЦ на Фире ТВ Стицк-у, морате натерати АБЦ да мисли да се налазите у Сједињеним Државама.

И сигурно нећете ићи у Сједињене Државе због тога. Али Интернет је ипак лако преварити.

Локацију је могуће променити без да је икада промените једноставним алатом званим ВПН који је виртуелна приватна мрежа.

Амазон отворено подржава употребу ВПН услуга што значи да можете променити локацију на Фире ТВ Стицк-у без већих проблема..

Питање је да ли ВПН услуга коју ћете користити за гледање АБЦ-а на Фире ТВ Стицк-у ради са Фире ТВ Стицк-ом.

Највероватније не.

Прво, заборавите на бесплатне ВПН услуге ако су преспор за гледање садржаја. Друго, већина ВПН услуга фокусира се на Нетфлик, Амазон Приме и Хулу, али не и на мање играче као што су АБЦ.

ПриватеВПН се фокусира на све!

Потражите нашу апликацију у Амазон Аппсторе-у, а затим следи налог на овој веб локацији. То је само регистрација од 30 секунди.

Наравно, пријавите се на свој налог, али немојте се само повезати с нашим америчким сервером. АБЦ тада неће радити. Морате да повежите се било са нашим сервером Нев Иорк 1 или са нашим Буффало сервером!

Тако гледате АБЦ на Фире ТВ Стицк-у без обзира где сте! Ох, и успут, АБЦ и ПриватеВПН раде и на другим уређајима!

Написао Михаел Смолски.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me