Како деблокирати Фацебоок када је блокиран

Како деблокирати Фацебоок када је блокиран

Аутор: Мицхаел Смолски, 2018-05-30 09:34:36 ин Ентертаинмент


Пре две године сам напустио Фацебоок. Постоје људи попут мене, а ту су и људи који желе знати како да деблокирају Фацебоок када је блокиран. Да ли је њихов Фацебоок блокиран због веб филтера у школи или када је повезан са мобилним оператером или је то због тога што је Влада државе блокирала Фацебоок.

Разлог? Није битно. Оно што је важно јесте да желите да деблокирате Фацебоок када је блокиран и да је без обзира да ли га блокира школа или влада, то је у потпуности могуће.

Шта бисте требали знати о Фацебооку прије него што га деблокирате

Вероватно желите да користите Фацебоок, јер га сматрате одличним алатом за комуникацију. И то је. Али будите свесни. Фацебоок има великих пропуста у приватности о којима смо разговарали и раније. Неколико недеља касније Фацебоок барем објашњава све боље.

Али прави разлог зашто бисте размишљали о томе да ли је Фацебоок тачан за вас је тај Фацебоок је попут овог великог извора вести. А вести воле да буду негативне, јер добивају више вуче. Осим што, када гледате и читате вести, одлучите да на Фацебооку немате избора, и због тога је прилично 24/7. Авионска несрећа. Пуцњава. Гледајући то све време, има велики утицај на ваш живот.

Ако се бавите проблемима, размислите да ли је Фацебоок тачан за вас. Наш блог садржи садржај о садржају о приступу другим веб локацијама које би могле бити блокиране у вашој земљи. Можда ће вам то бити боље. На пример Телеграм.

И ако јесте, супер, то је сјајно средство за комуникацију без сумње. Осим ако не живите у Кини, а остатак породице живи у Сједињеним Државама, јер је Фацебоок блокиран у Кини, чинећи технологију која би требало да помогне у комуникацији апсолутно бескорисном..

Деблокирајте Фацебоок када га Влада не блокира

Посао, школа, библиотека, ваш Интернет провајдер и тако даље. Ако желите да деблокирате Фацебоок ако га Влада не блокира, овај процес је много лепши.

Да објаснимо.

Да бисте деблокирали Фацебоок кад га не блокира влада, морате навести школског или интернетског провајдера или било шта, или онај ко блокира Фацебоок или било коју веб локацију у том питању, помислити да му не приступате.

Како то радиш?

Па, не можете рећи лајковима вашег интернет провајдера да не приступате Фацебооку већ другој локацији, али можете учинити оно што приступите глупости било којем алату за блокирање.

Ако нешто изгледа као "глупост", онда то није Фацебоок.

А то је оно што вам треба.

Фацебоок се не може блокирати ако нико не зна да му приступате.

У томе вам помаже ВПН такође познат и као виртуална приватна мрежа.

Преузимате наш ПриватеВПН клијент након чега следи повезивање на један од наших сервера, а све што радите на Интернету шифрирано је 256-битном енкрипцијом.

Али разлог зашто је лакше деблокирати Фацебоок када га Влада не блокира је тај што се помоћу нашег сервиса можете повезати на сервер у вашој држави. Нудимо сервере на 56 локација, али обавезно погледајте списак да бисте били сигурни да је ваша земља у њему.

Када се повежете са сервером у својој земљи, моћи ћете да приступите свему што је доступно у вашој земљи.

Ако се не повежете са сервером у вашој земљи, можда ћете имати приступ више садржаја или мање, у зависности са којим сервером се повезујете.

Деблокирајте Фацебоок када га Влада блокира

Ово је проблем у Кини. Ово је питање у Ирану. И не само оне.

Ако желите да деблокирате Фацебоок када га блокира влада, морате да се повежете на ВПН сервер у земљи која не блокира Фацебоок. А то је велика листа земаља тако да нећете имати проблема са тим.

Као што је раније споменуто, повезивање са сервером у другој земљи може вам пружити мање садржаја. Али када је реч о земљама у којима је Фацебоок блокиран, он ће вам готово сигурно учинити више садржаја доступним.

Како инсталирате ПриватеВПН?

Кликнете на дугме Купи у горњем десном углу екрана, након чега пролазите кроз наш поступак регистрације у трајању од 30 секунди који долази са 30-дневном политиком поврата новца. Ако Фацебоок не ради за вас, добићете поврат новца ако га затражите у року од 30 дана.

Након што имате налог, преузмите нашег клијента и повежите се са његовим детаљима након чега следи повезивање са било којим сервером у вашој земљи или ван ваше земље, у зависности од тога где сте и шта или ко блокира ваш Фацебоок приступ.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me