Како бити сигуран у јефтином хотелу у Русији током Свјетског првенства

Како бити сигуран у јефтином хотелу у Русији током Свјетског првенства

Аутор ПриватеВПН, 2018-05-03 15:20:36 у Травел


Да ли желите да останете сигурни у јефтином хотелу у Русији за време Светског купа? Па, кад су у питању хотели или чак и апартмани током Светског првенства, имаш само две могућности, и ти плаћате 1000 долара по ноћи за прилично уредно место или плаћате око 100 долара за ноћ за место које изгледа као да је неко убијен у. Мјесец дана након Свјетског првенства, то чак неће бити проблем. Места ће бити јефтина. Али, добити јефтино место за Светски куп значи победити на лутрији.

Па како бити сигуран у јефтином хотелу у Русији за време Светског купа? Постоје три аспекта која морате узети у обзир ако желите да останете на сигурном. Сигурност ваших ствари. Сигурност ваших података. И наравно, ваша сигурност.

НЕ остављајте уопште ништа што је од највеће вредности у вашем хотелу

Наравно, најбоље је да уопште ништа не украдете. Али понекад не можемо све понети са собом. Поготово ако се задржавамо на неколико дана. Иако не можемо све понијети са собом када одемо, можемо донијети највредније ствари.

Покушајте да сакријете нешто драгоцено у соби. Не ради то.

Људи очекују да вас нема током Светског првенства. Хоћете ли озбиљно сјести у кретен хотел кад се око вас одигра догађај који се догоди једном у 4 године? ЈА НЕ МИСЛИМ ТАКО. И то је савршена прилика за крађу. Ако желите да будете сигурни у јефтином хотелу у Русији, то морате узети у обзир.

Уместо да сакријете ствари, понесите са собом руксак и ранац на путовање у Русију. Ставите мање вриједне предмете у торбу и оставите их у хотелу.

У међувремену, ставите скупље ствари у свој ранац.

Када је у питању носач, обавезно га затворите. А ако цените одећу, инвестирајте у сигурносну камеру.

Много компанија прави сигурносне камере које раде на батеријама и које вас обавештавају када се догоди неки већи покрет. Ако неко покуша да уђе у ваш преносник, знаћете и видећете њихова лица ако имате неку од ових камера. Лопов можда одлучи да баци ту сигурносну камеру, али у сваком случају видећете њихово лице.

А кад су у питању вредни предмети као што су лаптопи или фотоапарати, ставите их у свој ранац. И узмите тај ранац са собом када истражујете руске градове.

Али постоји само један проблем са руксацима. Нису дозвољени на стадионе. Због тога ће их већина вероватно оставити у својим јефтиним хотелима. И то је грешка.

Најсигурније место за оставити свој руксак када је у питању Светски куп уколико одседате у јефтином хотелу је складиште пртљага. А биће их доста. Можда имате проблема са поверењем код њих, али они ће бити далеко сигурнији од јефтиног хотела. И још једном, можете ставити сигурносну камеру у неку да бисте знали да ли вам је неко узео ствари.

Када је у питању чување ствари на сигурном у јефтином хотелу у Русији током Светског првенства, држите их на сигурном да их немате у јефтином хотелу без вас.

Чување података

Имамо текстове које не желимо да други виде. Имамо идеје које су поверљиве. Ох, и не заборавимо рачуне за плаћање новцем. Када су у питању подаци на Интернету, заправо није важно да ли сте у скупоцјеном или јефтином хотелу, оно што је важно јесте да било шта друго приступите или радите лако може да му приступи..

Ваша кућна адреса. Порука која може да се користи за уцењивање. Ваша ПаиПал лозинка. Не треба генијално да приступите том садржају када је неко повезан на отворену мрежу, то је ако место на којем боравите има бесплатан Ви-Фи на првом месту.

Срећом, такође није потребно генија да остане безбедан у јефтином хотелу у Русији током Светског првенства када је у питању чување података. Једноставно морате пронаћи начин да останете шифровани када сте због тога повезани на Интернет.

Како то радиш? Користите ВПН. Једноставно речено Када сте повезани на отворену мрежу, било које информације које се шаљу или примају могу се пресрести. Будући да је ово пост о Светском купу, објаснимо га из те перспективе. Дефанзивац шаље лопту везном играчу. Са отвореном мрежом, супротну екипу може пресрести ту лопту на неколико различитих начина. Када користите ВПН, шифрирате се. А када користите ПриватеВПН, шифрирате се 256-битним АЕС-овим шифрирањем војне класе са 2048-битним ДХ кључем, што је врста шифрирања која је на нивоу америчке владе..

А таква шифрирање изгледа превише скупо да би се пукло чак и за најбогатије људе вани.

Да се ​​вратите фудбалској перспективи, ако сте шифровани, то је као да сте играли лопту преко играча тако да они не могу да је достигну, али да се на крају стигне до особе која је требало да је прими. А ако имате ту даљу енкрипцију коју пружа ПриватеВПН, изгледа да ћете потпуно уклонити други тим са терена. Шифрирањем се све што радите чини глупостима свима осим вама.

Ако желите да будете сигурни у јефтином хотелу у Русији током светског првенства када су у питању подаци, користите ВПН. А што се тиче ПриватеВПН-а, нудимо и 56 локација сервера на које можете да се повежете, што значи да ако се повежете на амерички сервер, можете да гледате амерички Нетфлик док сте, на пример, у Русији. Није да се амерички тим квалификовао за светско првенство. Али зато је на располагању много других локација!

Ох, и ако вам се не свиђа наша услуга, добијате цео месец да тражите цео поврат новца.

Пријавити се код нас је лакше него сигурно наћи место за Светски куп. Кликните на дугме Купи и прођите кроз наш поступак регистрације у 3 корака након чега слиједи преузимање нашег клијента. Било да га потражите у локалној продавници апликација или тако што ћете претражити у дну странице.

Али како можете остати безбедни у јефтином хотелу у Русији током Светског првенства?

Чување ствари и података је сјајно док вам се нешто не догоди. Те друге ствари тада нису битне.

Како остати сигуран? Први корак укључује добијање руске СИМ картице. НЕМОЈТЕ ВАМ РАЗМИСЛАТИ ОДЛАЗАК У РУСУ БЕЗ ДОЗИВА РУСКЕ СИМ картице! Ох, и ако ваш телефон има закључавање СИМ-а, понесите други телефон. Ваш телефон је кључ ваше сигурности. Било да се ради о навигацији, преводу или једноставно позиву за помоћ. Без телефона ћете се борити са сигурношћу.

Такође би требало да ходате у групама, ако је могуће. Мање сте мета ако сте с неким. Ако не можете бити у групи, немојте изгледати као милион долара. У реду је покушати да се импресионирате, али то вас може довести у опасност. Изгледа добро, али не превише добро. Нико неће красти од некога ко не изгледа као да има новац.

Ти савети се примењују и када сте изван хотела. Шта је са оним кад сте унутра? Покушајте да не носите контроверзне дресове. На пример, ношење енглеског дреса у Русији можда вам може представљати проблем. Најбоље је да то сакријете када сте у хотелу. Па чак и када ходате сами када није око центра града или на стадиону.

И на крају, избегавајте свађе и будите љубазни према људима.

Овај догађај се неће догодити још 4 године након тога. Следећи пут ћете бити 4 године старији. Овако можете бити сигурни у јефтином хотелу у Русији. Израчунај.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me