Долази ли Диснеи Плус у Велику Британију и вриједи ли то

Долази ли Диснеи Плус у Велику Британију и вриједи ли то

Аутор: Мицхаел Смолски, 2019-05-10 16:38:07 у Ентертаинмент


Чуо за Диснеи Плус и узбуђивао се? И јесмо док нисмо чули да не долази у било који део Европе на почетку. Да ли Диснеи Плус уопће долази у Велику Британију? У овом ћемо чланку сазнати зашто Диснеи не лансира изван САД-а одмах, зашто се исплати Диснеи Плус и како то учинити у Великој Британији пре него што је доступан у Великој Британији.

Кратки одговор на питање „Да ли Диснеи Плус долази у Велику Британију?“

То је. Само не 2019. Можда ће се у Великој Британији појавити 2020. године, иако је 2021. врло реалан сценариј.

Сада ћемо објаснити детаљније.

Детаљнији одговор на питање „Да ли Диснеи Плус долази у Велику Британију?“

Покретање платформе захтева много ресурса било да је то служба за кориснике, сервере или оглашавање. Ниједна главна стреаминг платформа није покренута свуда у једном потезу. Било да је то Нетфлик или ДАЗН. Оснивање на једном тржишту и фокусирање на раст првог је много боља стратегија од покушаја да се све уради одједном. И то од компаније ВОВ АИР, авиокомпаније која је покушала учинити превише одједном и срушила се почетком ове године.

Неке платформе попут Хулу-а (иако смо водили водиче о томе како Хулу радити у Великој Британији) никада нису покренуте у Великој Британији, па можда док сте тражили „да ли Диснеи Плус долази у Велику Британију“ такође сте сумњали да уопште неће доћи . Међутим, јесте.

Знамо да је Диснеи један од најпознатијих брендова широм света са досегом широм планете и Диснеи зна да ће се људи пријавити ако добију прилику. Диснеи такође зна огромну вредност струјања. И док би се могло рећи да је Амазон такође велика компанија и да Амазон Приме није доступан свугде, Амазон нема већину садржаја који емитује. Диснеи зна. А то је и један од разлога зашто ће Диснеи Плус бити вредан тога.

Када се у Великој Британији покрене Диснеи Плус за који сумњамо да ће бити друга или трећа локација на којој ће Диснеи Плус лансирати, неће имати проблема са стримингом садржаја јер поседује компаније попут Марвел, Натионал Геограпхиц, 20тх Центури Фок, Фок и Луцасфилм. А ако вас нико не може спречити да стрмирате садржај због правих проблема, то шири у друге земље страховито лако. Да и не спомињемо да сам Диснеи чува огромну библиотеку садржаја.

Да ли ће Диснеи Плус бити вредан када дође у Велику Британију

Већ смо споменули да Диснеи неће имати проблема са стримингом садржаја који ће бити доступан у САД-у, у Великој Британији због чињенице да поседује сав садржај који ће да струји, а не само да плаћа могућност да стрим.

Али да ли Диснеи Плус вреди? Или се треба придржавати Нетфлика?

Авенгерс: Ендгаме ће бити ексклузивни Диснеи Плус који ће на платформу стићи у децембру 2019. Скоро сви воле Марвел, а ако Ендгаме нећете гледати у биоскопима, ваша једина опција биће Диснеи Плус. А ово ће бити случај са свим осталим филмовима које ће објавити компаније које имају компаније Диснеи, укључујући Аватар 2, Аватар 3, Аватар 4 и Аватар 5 са ​​Аватаром 2 који је тренутно у току.

Нетфлик нуди неке сјајне филмове, али филмови на које има права или стварају ретко се по квалитету такмиче са делима Марвела или 20тх Центури Фока. Да и не спомињемо да су продукције попут Симпсонса и Породичног момка власништво Фока.

Диснеи такође ради на оригиналним серијама са спин-офф серијом Стар Варс у процесу.

Ох, и јесмо ли споменули да све ово стиже за 6,99 долара, што ће највероватније бити 6,99 фунти у Великој Британији, када Диснеи плус званично лансира у Великој Британији, што је далеко приступачније од Нетфлика?

Рећи ћемо овако, ако се Диснеи Плус састојао само од Диснеијевог садржаја, било би тешко препоручити га. Али будући да Диснеи такође поседује 20тх Центури Фок који је створио многе невероватне филмове попут поменутих Аватар, Марвел, Фок и Натионал Геограпхиц, Диснеи вам нуди огроман низ садржаја. На веома високом нивоу квалитета и, можда, велика продајна тачка свега овога је да сте упознати са већином садржаја који ће доћи на платформу.

Питали сте да ли Диснеи Плус долази у Велику Британију и на то смо ми одговорили да још увек не постоји начин да Диснеи Плус ради у Великој Британији или било где другде по том питању..

Како натерати Диснеи Плус да ради у Великој Британији пре него што Диснеи Плус стигне у Велику Британију

То је релативно једноставан процес.

Да бисте гледали Диснеи Плус у Великој Британији, морате натерати Диснеија да мисли да сте у САД-у.

А то радите користећи ВПН.

ВПН услуге штите вашу приватност на Интернету шифрирањем онога што радите, али што је још важније у вашем случају, омогућавају вам да промените локацију без померања. У овом случају да буде у САД-у.

Кључ за рад Диснеи Плус-а је да се добије прави ВПН. Као и код ДАЗН-а и Хулу-а, није довољно само користити ВПН, јер су услуге попут Диснеи-а свесне ВПН услуга и спречавају их да раде. Када Диснеи Плус није у САД-у, моћи ћете гледати Диснеи Плус у Великој Британији повезивањем на десни ПриватеВПН сервер.

Помоћу ПриватеВПН-а, такође ћете моћи да користите ДАЗН, Хулу и највише Нетфлик регије са водичима око њих на нашем блогу.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me