Диснеи Плус ВС Нетфлик (то би вас могло изненадити)

Диснеи Плус ВС Нетфлик (то би вас могло изненадити)

Аутор: Мицхаел Смолски, 2019-05-10 17:28:47 у Ентертаинмент


Нетфлик је апсолутни лидер у страни стреаминга ствари, али Диснеи већ годинама ради иза кулиса, а сви његови напори сада се удружују стварајући Диснеи Плус, вероватно, најбољу светску стреаминг услугу са датумом лансирања 12. новембра.

Али да ли је Диснеи Плус у ствари ишта бољи од Нетфлика? О томе се ради у борби за Диснеи Плус ВС Нетфлик.

Диснеи посједује Марвел

Марвел игра важну улогу у Диснеи ВС Нетфлик битки. Пре Диснеи Плус-а, и Диснеи и Нетфлик имали су велику корист од свог партнерства. С једне стране, Нетфлик је имао филмове које су људи волели, а такође су могли да направе оригиналне серије базиране у Марвеловом универзуму које су такође волели људи, попут Даредевил-а. Док је с друге стране, Диснеи зарађивао огроман новац од продаје права на садржај који поседује и поседује.

Сада, када Диснеиев уговор са Нетфликом истиче на лето 2019. године, Нетфлик ће изгубити на главном делу садржаја који још има, и највероватније му неће никада вратити приступ. И то ће бити огроман погодак за Нетфлик.

Марвел без сумње нуди једну од најомиљенијих и најпознатијих филмова тренутно. А зарада карата говори о томе изузетно. Осветници: Ендгаме је зарадио преко 1,2 милијарде долара свог првог викенда.

Могућност приступа филмовима попут Авенгерс: Ендгаме због власништва Диснеи-а Марвел биће велико продајно место за многе. Тако ће бити чињеница да ће се Марвел ТВ емисије вратити. (Диснеи и Нетфлик имали су креативних несугласица, а гомила Марвел шоуа отказана је.)

Диснеи посједује Луцасфилм

Вероватно сада видите моделе ове битке за Диснеи Плус ВС Нетфлик.

Нетфлик плаћа за права на приказивање садржаја. Диснеи купује компаније које стварају садржај.

Сви знају Стар Варс и милиони фанова били су одушевљени када чују да се враћа. А изгледа да Диснеи има дугорочне планове који се односе на Стар Варс и Диснеи Плус с обзиром да је у процесу креирања спин-офф серије Стар Варс.

Диснеи је власник 20. века Фок и...

Ово је најновија Диснеијева аквизиција и она која заправо ставља Диснеи испред у борби за Диснеи Плус ВС Нетфлик.

У свету који се емитује, на много начина је све о количини. Диснеи Плус? Са комбинованим Марвел, Диснеи и Луцасфилм можете одмах видети да је скоро сваки наслов који Диснеи поседује велика продукција, али комбиноване услуге не нуде довољно садржаја.

И зато је ова аквизиција КСКС Центури Фока била невероватно важна. Без њега, Диснеи Плус чак и са Марвел и Стар Варс садржајима не би могао да се такмичи са Нетфликом. Цена? 71,3 милијарди долара.

То се вероватно чини много новца, али управо таква врста трошка чини Диснеи Плус ВС Нетфлик борбом на првом месту.

Могло би изгледати пуно, али Диснеи не тражи краткорочни успјех, а кад размислите о садржају који је Диснеи добио овим споразумом, то заиста није пуно. Аквизиција такође доноси Натионал Геограпхиц и Фок у Диснеи. То су емисије попут Породичног момка и Симпсона. А то су филмови као што су Аватар са Аватаром 2,3,4 и 5 који долазе у наредних 8 година. И стотине филмова и ТВ емисија које су већ добро познате широм планете.

Филмови "Аватар" зарађиват ће милијарде, а библиотека ФОКС доноси ТВ емисије које би Диснеи Плусу иначе недостајало, што би био разлог да се људи придруже.

Нетфлик обавља невероватан посао са својим оригиналним ТВ емисијама

Иако се Нетфлик вреднује по приближно истој цени као и Диснеи, то не значи да Нетфлик може себи да приушти да троши попут Диснеи-а. Уз то речено, само зато што не може себи да приушти куповину компанија за 71,3 милијарде долара не значи да није у стању да произведе сјајан садржај. Серије попут "Странгер Тхингс", "13 разлога", "Хоусе оф Цардс" и многе друге биле су и невјероватне су емисије.

А будући да је Нетфлик већ дуже време у стреаминг игри, он има веома велику разноликост и оригиналног и не оригиналног садржаја који је привлачан широј публици од производа сличних Фок-у.

Диснеи Плус ВС Нетфлик овиси о томе гдје се налазите

На почетку Диснеи Плус долази само у САД. То није због чињенице да Диснеи није откупио права на садржај у другим земљама с обзиром да је сада власник садржаја, већ зато што прави стреаминг један корак по један. Можете очекивати да ће Диснеи Плус бити покренут у Великој Британији највјероватније 2020. године, а ускоро ће услиједити и многе друге земље, али за сада, Нетфлик има предност што је доступан свуда. Проблем са Нетфликом? Да немају све земље исти садржај.

И ту долази ВПН услуга. С ПриватеВПН-ом можете гледати Диснеи Плус изван САД-а повезивањем на прави амерички сервер. Коришћењем ПриватеВПН-а можете и деблокирати највише могућих Нетфлик региона помоћу ПриватеВПН који подржава већину Нетфлик региона на тржишту. Без ВПН-а, тренутно је Нетфлик победник у Диснеи Плус ВС Нетфлик борби, јер на крају дана није важно колико су ваши филмови или ТВ емисије ако их људи не могу гледати..

Али ВПН услуге су врло једноставне за коришћење. Можете добити најбоље од оба користећи један! Врло је једноставно испробати!

Диснеи посједује многе друге платформе

С обзиром да Диснеи поседује делове Хулу и ЕСПН +, а цена Диснеи Плус кошта само 6,99 долара месечно, Диснеи би могао понудити пакет аранжман који се састоји од 3 платформе које омогућавају још више ТВ емисија, као и увођење спорта на Интернету по цени можда Нетфлика или само мало већи, што је многима врло привлачна опција.

То је нешто што Амазон прави код Амазон Приме-а када корисницима компаније Амазон Приме нуде гомилу различитих услуга у пакету.

Диснеи Плус вс Нетфлик - Ко је победник?

Рекли смо вам да би вас ово могло изненадити! Тренутно изгледа да је Диснеи Плус можда највећи конкурент који је Нетфлик икада имао. И то ће бити само половина цијене Нетфлика. Наравно, још није сасвим истекло, а ТВ емисије на којима ради могу завршити просјечно, али не можемо порећи огромну библиотеку цијењених филмова и показује да ће је имати када се покрене.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me