ДАЗН вриједи? ДАЗН 2019 Преглед

ДАЗН вриједи? ДАЗН 2019 Преглед

Аутор: Мицхаел Смолски, 2019-05-07 16:11:46 у Ентертаинмент


Ако волите спорт, можда сте видели да се логотип ДАЗН-а појављује све чешће у последњих пар месеци. Можда до те мере да сте заправо постали знатижељни и тражите да ли ДАЗН вреди или треба да се држите ТВ претплате.

ДАЗН Екплаинед

Пре него што нађемо у овом прегледу ДАЗН, вреди објаснити шта је ДАЗН.

Замислите ДАЗН као Нетфлик или Хулу спорта. ДАЗН је спортска платформа која се преноси уживо на којој можете легално гледати садржај највишег квалитета, без заостајања, у замену за плаћање месечне чланарине. Покренута је 2016. године и са великом популарношћу расте од тада, у неколико земаља, укључујући Аустрију, Немачку, Јапан, Швајцарску, Канаду, Италију, Сједињене Државе, Шпанију и Бразил, са звездама попут Цристиана Роналда потписаног с платформом.

Зашто ДАЗН чини смисао 2019. године

Па, прво, ако сте изван подржаних ДАЗН региона, то не значи да нећете моћи да гледате ДАЗН. Направили смо доста водича о томе како приступити ДАЗН-у у Великој Британији, ван САД-а, изван Канаде, у Аустралији и добро, било где на планети да будемо искрени, тако да ако ДАЗН не подржава у вашем региону и ви “ и даље волимо да му приступимо, ми имамо водиче око тога.

Али разлог зашто ДАЗН има смисла у 2019. години је тај што је интернет постао довољно добар да можемо преносити садржај у покрету. И док бисмо сви волели да можемо гледати утакмице својих омиљених тимова, нећемо увек бити код куће. ДАЗН омогућава гледање омиљеног тима или спортисте без обзира на то где се налазите, а само због тога ДАЗН је вредан тога. Никада нисте имали прилике да гледате колико спортских догађаја из удобности телефона, таблета, лаптопа или Фире ТВ Стицка као сада са ДАЗН.

„Свијет се мијења и захваљујући иновативном приступу, ДАЗН руши баријере за љубитеље спорта.“ - Цристиано Роналдо

ДАЗН вам штеди огроман износ новца

Да ли ДАЗН вреди по многима, поставило би се питање заједно са ценама. Сви желимо да уштедимо новац, а да истовремено уживамо у приступу свему ономе што желимо да гледамо.

Када смо писали о томе зашто ДАЗН није доступан у Великој Британији и о томе како га натерати, направили смо нека истраживања британског тржишта и утврдили да се може уштедјети око 700 фунти годишње тако што ће се ослободити ТВ претплате са спортским пакетима и уместо тога ДАЗН. Са тим новцем можете добити Нетфлик и Хулу, а још увек имате нешто новца да одете на викенд паузе изван своје земље.

Да ли је ДАЗН вредан потпуно зависи од тога где сте

Као и код Нетфлик-а, неједнакост садржаја постоји и са ДАЗН-ом. У међувремену, ликови Велике Британије тренутно уопште не подржавају ДАЗН, амерички ДАЗН у поређењу са канадским ДАЗН је страховито ограничен.

Ако ћете добити ДАЗН у САД-у, само ћете добити приступ неким борбеним догађајима, што је прилично ограничавајуће поготово ако не волите борбене догађаје.

Слично канадском ДАЗН-у нуди Лигу шампиона, Лигу Европе, Серију А, Лигу 1, Премијер лигу и још много тога. Генерално, САД има највише доступног садржаја, али у овом случају, канадски ДАЗН има далеко више садржаја.

Да ли ДАЗН вреди зависи од тога где се налазите, иако сте у САД-у, можете да приступите канадском ДАЗН-у или италијанском ДАЗН-у, који такође има неки други ексклузивни садржај који нема дражи Цандиан ДАЗН. У ту сврху потражите у нашем водичу како да деблокирате италијански ДАЗН и само примените део о превари ДАЗН-а. Проћи ћемо кроз овај аспект процеса на крају ове прегледе ДАЗН-а.

За и против ДАЗН-а

Већ споменуте цијене нуде невјероватну вриједност с којом се претплата на телевизији не може супротставити. И док би се могло рећи да ТВ претплата нуди пуно канала, колико њих се брине? Квалитета је битнија од количине.

Сам сервис нуди квалитет који ниједан нелегални веб сајт не нуди без потребе за освежавањем страница да бисте добили нови ток и без досадних огласа. И што је још важније, ДАЗН сам рјешава потребу за илегалним стримингом. Већина људи илегално струји јер имају ограничене могућности гледања како нешто иде. ДАЗН нуди спортске догађаје по цени за коју се нико неће жалити.

Можда је ограничење ДАЗН налога то што можете истовремено преносити садржај на два уређаја, али осим тога, осим проблема у региону, о ДАЗН-у нема ништа негативно. Они раде невероватан посао.

Како пребацити ДАЗН регионе у уживање у могућим спортским догађајима

Ако се питате како то да ДАЗН у овом тренутку не подржава више од борбе само са догађајима у САД-у, све се своди на права. Тешко је доћи на тржиште на којем многи спортски канали имају ексклузивна права за приказивање одређеног садржаја. ДАЗН у САД ће убудуће имати више садржаја сигурно, али пре него што стекне права за друге догађаје, мора да сачека док истекну уговори других спортских канала.

Због тога за многе ДАЗН не вреди, осим ако не знају како да пребаце регионе.

А за то је потребно да користите ВПН.

ПриватеВПН подржава и италијански, амерички и канадски ДАЗН, што га чини једним од најчешће подржаних ДАЗН сервиса, посебно имајући у виду колико је тешко преварити ДАЗН да мисли да се налазите у подржаном региону. О томе смо детаљније разговарали у неким водичима које смо споменули, али у основи, ако се повежете са правим ДАЗН сервером, на пример, Канадом, ДАЗН ће помислити да сте у Канади и на тај начин ће вам показати канадски садржај.

Да бисте ово учинили, морате користити прави ВПН. Повезивање на било који кандијски или италијански сервер није довољно. ДАЗН ће схватити да користите ВПН.

ДАЗН вриједи?

Да сумирамо овај преглед ДАЗН 2019, ДАЗН се апсолутно исплати. Заиста је тешко рећи било шта лоше о платформи која нам штеди стотине месечно, показује нам много више спорта који заправо желимо да видимо избором спорта који гледамо као наш, са могућношћу гледања с било којег места.

Једино ограничење је ваша локација. Нешто што поправља ПриватеВПН и наши водичи. Нешто што можда неће бити проблем у будућности јер ДАЗН и даље расте.

Написао Михаел Смолски.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 11 = 13

map