Да ли су бесплатне ВПН услуге безбедне за употребу у 2019. и по којој цени?

Да ли су бесплатне ВПН услуге безбедне за употребу у 2019. и по којој цени?

Аутор: Мицхаел Смолски, 2019-01-07 22:22:34 у ВПН сервису


Постоји пуно сјајних бесплатних ВПН услуга које ће доводити у питање тачку постојања плаћених ВПН услуга, али постоје и други попут вас који размишљају о томе да ли су бесплатне ВПН услуге сигурне за употребу у 2019. и по којој цени? Ево ствари, кад је нешто бесплатно, често плаћате валутом приватности.

Па, то није сјајан почетак ове објаве, ха??

Али то је стварност.

То не значи да не треба да користите бесплатан ВПН, јер за неке ће они можда бити одличан избор, у зависности од трошкова који сте спремни да платите и од онога што вам је заправо потребно.

Подаци често вреде више од ваше претплате за некога

Ако се питате да ли су бесплатне ВПН услуге сигурне за употребу у 2019. години и по којој цени, трошак је веома занимљив.

Изгледа да ваши подаци могу коштати око 240 долара годишње. Много више него што бисте платили за годишњу ВПН претплату. Наравно, подаци који се користе за то нису управо засновани на ВПН индустрији, али ипак показују да су подаци вредни.

Али ВПН услуге треба да обезбеде приватност, зар не?

Да, али када је нешто бесплатно, често плаћате валутом приватности.

Фацебоок има ВПН који се зове Онаво. Можда сте чули за то. Можда не. Било како било, прикупила је пуно података. Аппле је на крају то уклонио из продавнице! То је бесплатна услуга и штити вас као да ВПН треба, осим што плаћате и оно што добијате, са оним што добијате.

То је само једна ВПН услуга. Подаци се могу продати трећим лицима. А шта ако га држава купи? Није етично, али је изведиво. Не би било изненађење да земље попут Кине ураде тако нешто.

Дакле, јесу ли бесплатне ВПН услуге сигурне за употребу у 2019. години и јесу ли прикупљени подаци чак и битни?

Бесплатне ВПН услуге у већини случајева су сигурне за употребу. Али то је зато што никога није брига за чињеницу да приступате нечему што вероватно не би требало да приступите.

Проблем је када неко почне да се брине или користи ваше податке против вас. Тада бесплатне ВПН услуге постају опасне.

Ако у земљи у којој се налазите учините било шта што би се могло сматрати илегалним и тражите да су бесплатне ВПН услуге безбедне за употребу, пре него што пожалите, уложите у плаћену услугу..

Али не ради се само о томе да радите илегалне ствари. Ради се о задржавању информација којима би се потенцијално могло приступити или се зна да долазе од вас јер служба има информације о вама. Говоримо о информацијама о купцима. Причамо о приватним разговорима.

Да ли су бесплатне ВПН услуге безбедне за употребу у 2019. години, није само питање

Питање приватности проширује се и на бесплатне услуге. Ствар је у томе што су бесплатне услуге више изложене проблемима приватности јер тако зарађују. Плаћене услуге, зарађују од плаћених претплата, али то не значи да не чувају податке. У последњих неколико година било је инцидената у вези са ВПН компанијама и тврде да не држе записнике који могу никога да разоткрију док су то радили.

И на крају, док бесплатне ВПН услуге прикупљају податке, онако слично каже барем. Неке плаћене услуге тврде да их нема када раде. А то је велика опасност. Да ли идете на бесплатну услугу и питате се да ли су бесплатне ВПН услуге сигурне за употребу у 2019. години у нади да је овај пост нетачан или да ли добијате плаћену услугу која вас и даље може изложити?

Шта ако нека услуга легално не може да чува ваше записнике?

Нећемо вам рећи да је ПриватеВПН најсавршенија услуга икада направљена јер тада никада нећемо требати да објављујемо ажурирања, оно што ћемо вам рећи је да смо изабрани као најбоља услуга за корисничку услугу и вредност. А та вредност је посебно приказана у одељку за забаву уз нашу подршку за највише Нетфлик локација, ДАЗН, Хулу, ББЦ и већину других забавних платформи што значи да шта год желите да употребите, прилично можете, без обзира где се налазите, чак и ако сте у Кини са нашим Стеалтх ВПН-ом који ради чак и на Амазон Фире ТВ Стицк-у!

Али што је још важније за вас, будући да читате овај пост и тражите услугу која је потпуно сигурна, ПриватеВПН је шведска компанија, а Шведска је испред других земаља што се тиче закона о приватности.. Не желимо ваше податке, али ако то учинимо, не можемо их чак ни законито имати. И ако има чему вјеровати, можда би то требао бити закон.


Тако да су бесплатне ВПН услуге безбедне за употребу у 2019. години?

Већина људи ће бити сигурна када користи бесплатну ВПН услугу. Ако то тражите, вјероватно је да не радите нешто на сигурном подручју. А ако јесте, иако вам је бесплатан ВПН можда довољан у погледу безбедности јер већина људи неће бринути, нећете моћи да користите већину интернета у земљама у којима се врши цензура, а да то и не спомињемо пропустићете забавне функције које пружа ВПН услуга.

Коначно, ваша приватност је трошак, и док вас вероватно не занима неко ко зна којим веб локацијама сте данас приступали, бринуће вас када неко приступи нечему што заиста не жели да неко зна.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me