Да ли је ПриватеВПН добар? Ствари које треба знати о ПриватеВПН-у

Да ли је ПриватеВПН добар? Ствари које треба знати о ПриватеВПН-у

Аутор: Мицхаел Смолски, 2019-02-13 11:09:19 у ВПН услузи


Са сваком услугом се постављају питања попут "је ли ПриватеВПН добар?" У овом посту нећемо покрити све што треба знати о ПриватеВПН. Немогуће је одговорити на сва питања само у једном посту, али ево неких уобичајених ствари које се постављају о ПриватеВПН-у које ћемо објаснити, надам се да ћемо вам помоћи да донесете одлуку о томе да ли је ПриватеВПН добар, за ваше специфичне потребе.

Да ли ПриватеВПН ради са Нетфликом?

ПриватеВПН не ради само с Нетфликом. Подржава већину Нетфлик регија на тржишту заснована на тестовима Цомпаритецх-а који се састоје од 5.000 ручних тестова. Ако желите да гледате амерички Нетфлик, УК Нетфлик, пффт, чак и корејски Нетфлик, ПриватеВПН је покривен подршком за 21 регион Нетфлик..

Ако се питате да ли је ПриватеВПН добар што се тиче Нетфлик-а, што се тиче регионалне подршке, не иде на боље.

Да ли ПриватеВПН ради са ДАЗН-ом?

Да, ми смо једина платформа која ради са ДАЗН-ом.

Да ли ПриватеВПН ради са Хулу, Амазон Приме, ХБО и ББЦ иПлаиером?

Још једном, да. ПриватеВПН подржава све главне платформе и многе мале платформе такође!

Ако постоји мала услуга у коју нисте сигурни, обратите се нашој служби за кориснике.

Колико је безбедно ПриватеВПН?

Да ли је ПриватеВПН добар за неке, можда и све о томе како добар ПриватеВПН делује мудро, за друге је ствар безбедности, а што се тиче сигурности, ПриватеВПН долази са 2048-битним шифрирањем са АЕС-256, највишим нивоом шифрирања на тржиште.

Наравно, шифровање није једино што је важно. ПриватеВПН такође долази са Киллсвитцх, Апплицатион Гуард-ом и ИПв6 заштитом од цурења који вам омогућавају да останете потпуно безбедни када користите ВПН.

ПриватеВПН са седиштем у Шведској са јаким законима о приватности што значи да се записници такође не складиште што вам омогућава да останете у потпуности заштићени. ВПН компаније воле да кажу да не похрањују евиденције, али онда се нешто догоди, влада затражи податке, и ту је, тамо је. То се догодило и раније. Због шведског закона, ПриватеВПН не може то учинити што значи да сте потпуно сигурни.

Има ли ПриватеВПН Стеалтх ВПН?

Да. Било да је у питању ваш Аппле, Андроид или Амазон уређај, а да не заборавите радне површине, ПриватеВПН има Стеалтх ВПН.

Стеалтх ВПН омогућава вам заобићи ВПН блокове у земљама попут Кине. У суштини вам омогућава да се помешате у цензурним земљама тако да нисте откривени. Веома је важно имати.

Да ли ПриватеВПН ради на Цхромецаст-у и Аппле ТВ-у?

За неке, да ли је ПриватеВПН добар у потпуности ће зависити од тога да ли ради на платформама које можда користите.

Али не, ПриватеВПН не ради са Цхромецастом и Аппле ТВ-ом. Ни друге ВПН услуге.

То функционише са Фире ТВ Стицк-ом и осталим Амазоновим уређајима, али ако желите да користите ВПН на великом екрану како бисте приступили лајковима ДАЗН-а или америчког Нетфлик-а, топло вам препоручујемо да га набавите уколико већ немате Андроид ТВ на ТВ. ПриватеВПН такође ради с тим.

Да ли ПриватеВПН ради у Кини?

Да. Ради у Кини и свим осталим земљама са цензуром под условом да користите Стеалтх ВПН. Клијента претходно требате имати, иако ће, у супротном, можда бити проблема при преузимању.

Где је засновано на ПриватеВПН?

Као што је већ споменуто, ПриватеВПН је смештен у Шведској где постоје снажни закони о приватности, што коришћење ВПН чини много сигурнијом него од компаније у САД или Великој Британији..

Је ПриватеВПН Фрее?

Не. Али, да јесте, не бисте тражили да ли је ПриватеВПН добар.

Проблем са бесплатним ВПН услугама је што кад нешто није бесплатно, плаћате валутом приватности. Онаво у власништву Фацебоока је одличан пример тога.

Ако користите бесплатни ВПН, највероватније дајете своје податке, тачно од онога што ВПН треба да вас заштити од. Бесплатни ВПН сервиси су такође много популарнији, што значи да већи број корисника значи веће преоптерећење, а још горе, сервере који не раде са услугама којима желите да приступите.

Дакле, не, ПриватеВПН није бесплатан, али такође није толико скупо да га људи често бирају као најбољи ВПН у буџету..

Колико сервера долази ПриватеВПН?

Много људи воли да суди на основу броја. Они ће утврдити да ли је ПриватеВПН добар према томе колико сервера има.

ПриватеВПН? Тренутно долази са 59 серверских региона. Много је услуга које имају много више.

Али колико њих ради са услугама које желите да користите? ПриватеВПН можда нема највише сервера, али на то гледате погрешно. Уместо да гледате ко има највише сервера, потражите колико ових сервера ради са Нетфликом. ПриватеВПН нема највише сервера, али некако има највише подржане Нетфлик регије на тржишту.

Квалитет је важан преко количине.

Да ли је ПриватеВПН добар колико брзина?

Ако је ваш Интернет тренутно сисан, Интернет ће и даље сисати када користите ПриватеВПН.

Али ПриватеВПН већину свог интернетског капацитета добија директно од добављача ИП транзита директно, а не од хостовних локација. Омогућавање много брже везе, како до пинг-а, тако и до укупне брзине преузимања, него ако има интернет капацитет само са хостинга што је уобичајена пракса, јер је јефтиније.

Са ПриватеВПН-ом ваш интернет неће бити бржи ако вас Интернет провајдер не ограничи на одређеним веб локацијама, али такође неће бити спорији. Отприлике исто. ВПН је добар само за забаву уколико на крају крајева и дјелује.

То су све основе свега што бисте могли да знате о приватном ВПН-у

Кад бисмо одговорили на сваки мали детаљ или сваку особину са којом долази ПриватеВПН, вероватно бисте заспали. Уместо тога, покренули смо ствари како бисмо знали о ПриватеВПН-у које су људи тражили.

Ако сте научили све што вам је потребно за почетак, претпостављамо да знате како да се пријавите, а ако имате још питања, обратите се нашој корисничкој подршци.!

Написао Михаел Смолски.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me