Да ли је Гаме оф Тхронес сезона 8 на Нетфлику? И како то натерати да било где

Да ли је Гаме оф Тхронес сезона 8 на Нетфлику? И како то натерати да било где

Аутор: Мицхаел Смолски, 25.02.2019 09:37:06 у Ентертаинмент


„Да ли је Гаме оф Тхронес на Нетфлику?“ „Да ли је Гаме оф Тхорнес сезона 8 на Нетфлику?“ У једном тренутку сви који желе гледати Гаме оф Тхронес питају „је Гаме оф Тхронес на Нетфлику?“

Једноставно речено, Гаме оф Тхронес сезона 8 није на Нетфлику. У ствари, ниједна сезона Гаме оф Тхронес-а уопште није на Нетфлику.

И због чињенице да иако је Нетфлик сјајан и има фантастичне емисије, ХБО има своје две платформе зване ХБО НОВ и ХБО ГО, и стога не би имало смисла ХБО да га поклони Нетфлику од већине корисника ХБО НОВ-а у почетку су се претплатили на ХБО за Гаме оф Тхронес. Да не спомињемо да је Гаме оф Тхронес најскупља емисија на тржишту, што значи да ХБО заиста треба да заради од тога. Да је Гаме оф Тхронес на Нетфлику, ХБО никада не би добио толико купаца као што је то, спречавајући серију да добије квалитету производње коју има.

Да и не спомињемо да иако Нетфлик има сјајне продукције, Гаме оф Тхронес једноставно не стаје на Нетфлик.

Ако се питате да ли је Гаме оф Тхронес сезона 8 на Нетфлику, то није, и највероватније је да никада неће. Али постоји начин да то нађе било где. Ни то није превише тешко.

Како направити Гаме оф Тхронес сезона 8 радити било где

Да би Гаме оф Тхронес сезона 8 радио било где, било да је гледате додавањем ХБО-а у своју већ скупу ТВ претплату или га гледате на мрежи.

И да, технички можете да га преносите на било коју веб локацију са садржајем ако желите да уништите своје искуство због лошег квалитета и ако вам не смета да ли је ваш уређај заражен вирусима или можете добити претплату за ХБО НОВ. Сјајна ствар у томе је што можете добити пробе од месец дана, а на основу чињенице да постоји само 6 епизода у сезони 8 Гаме оф Тхронес, можете отказати након другог месеца ако вас садржај не увери у то.

Проблем са ХБО САДА? Дјелује само у САД-у што значи да ако сте изван САД-а нећете моћи да гледате Гаме оф Тхронес. Али овај пост говори о томе како да нађете било где, и у томе ћемо вам помоћи.

Да бисте свуда гледали Гаме оф Тхронес, ХБО НОВ мора мислити да сте у САД-у. То је тако једноставно, а опет тако компликовано.

Како заварати ХБО-а када размишљате да сте у САД-у како би игра престола функционирала било гдје?

Коришћењем ВПН-а.

ВПН је врста услуге која се користи у целом свету било због разлога приватности било због заобилажења блокова постављених од стране услуга.

Потребно је само да се повежете на амерички сервер са ВПН-ом. Па, у теорији.

То није тако једноставно због чињенице да су услуге попут ХБО-а, наравно, свесне ствари попут ВПН-а и уложити напор да спрече ВПН услуге да раде са својим платформама што значи да било који ВПН неће једноставно радити.

И ту долази ПриватеВПН. Док се други сервиси оглашавају колико сервера имају, ми бирамо квалитет преко количине. Имати огромну количину сервера са којима се повезујете сјајно је док не схватите да не можете да користите већину сервера за ствари за које желите да их употребите.

ПриватеВПН? Он нема највише серија тамо, али подржава већину Нетфлик региона на тржишту. Такође поседује сервере са њиховим интернетским капацитетом који долазе директно од добављача ИП транзита, а не само од хостинг компанија, што значи да сте у целини добили стабилну везу која је важна за стриминг садржаја. ПриватеВПН је такође један од ретких сервиса који подржавају ДАЗН који је Нетфлик ливе стреаминга.

Свакако, неке друге услуге које ће такође радити са ХБО-ом, али ако тражите услугу која подржава све што желите, уместо да имате више сервера него што можете да схватите који такође не раде са пуно услуга, тада је ПриватеВПН одличан избор за вас. Она која нуди и 30-дневну гаранцију поврата новца.

То је начин на који Игра престола функционише било где

Ако сте се питали да ли је Гаме оф Тхронес сезона 8 на Нетфлику, то није, али сигурно постоји начин да то нађе било где. Потребни су вам само ХБО НОВ, ПриватеВПН или неки други ВПН који ради са ХБО НОВ, и, добро, ХБО НОВ апликацију о којој постоји блог на нашој веб страници. Нешто за провјеру желите ли ХБО НОВ на телефону или Фире ТВ Стицк.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me