Да ли је бујица сигурна и како се заштитити од себе

Да ли је бујица сигурна и како се заштитити од себе

Аутор: Мицхаел Смолски, 2019-03-16 10:16:16 ин Ентертаинмент


Чињеница коју тражите да ли је бујица сигурна највероватније значи да оно што преузмете није сигурно.

Ако се питате да ли је бујица сигурна, онаква каква јесте, потпуно је легална и сигурна. Проблеми почињу када почнете да преузимате илегални садржај. Не само да нисте заштићени и могли би да дођу до проблема са законом и вашим интернет провајдером током бујице, али и бујица вам може наштетити на много начина. Више о томе у наставку.

Ризици који долазе са бујицом због којих тражите како да се заштитите од муке

Постоје 2 главна проблема са безбедним бујицама.

Први? Излажете се влади и провајдеру интернета који вас „не прати“.

Хоћете ли упасти у невољу? Зависи од тога шта сте преузели и у којој земљи сте је преузели. Проћи ћемо како да се заштитимо када бујимо са те стране ствари у овом посту, али пре него што то учинимо, разговарајмо о другом ризику.

Други ризик? Преузимате нешто са вирусима засађеним унутар датотека које преузмете.

Ако одлучите да преузмете нешто илегално што ПриватеВПН не охрабрује ни на који начин, излажете се ризику да преузмете нешто што ће покварити ваш уређај било да оштетите систем или успорите.. То је цена коју плаћате када очајавате да преузмете нешто бесплатно. Људи који постављају ствари на интернет, знају да сте очајни, а неки немају проблема да са свог уређаја убаце скривени рударски софтвер који ће минирати симпатије Битцоина за њих. А то не можемо да вас заштитимо.

Како се заштитити од муке

Са ВПН-ом.

Ето како.

Замислите ВПН као заштитни слој за све што радите путем интернета. Заштитни слој који шифрира све што радите на интернету, чинећи га недодирљивим за све остале, у вашем случају, омогућавајући вам да преузмете све што желите, а да нико ништа о томе не зна..

Да ли је то једноставно као шифрирање? нажалост не.

Оно што је често битно више од енкрипције јесте услуга коју користите и функције које добијају.

Где је ВПН услуга коју планирате да користите?

Мислите ли да се ВПН услуга брине о вама када вас нетко из владе у којој су они пита о вашим записницима? Посебно под притиском? Ако обавите неке претраге са Гоогле-ом, добићете одговоре врло брзо.

Више од неколико ВПН компанија чува записе вашег коришћења који садрже информације које вас могу изложити.

Постоји и гомила која је рекла да они не складиште записнике и онда су изложени томе.

Ово је ситуација у којој је најбоље веровати законима земље, а не само речи компаније. ПриватеВПН? Сједиште је у Шведској. Земља са строгим законима о приватности који нас спречавају да чувамо записнике који би се могли користити да бисмо вас разоткрили, ако бисмо се прво интересовали за ваше записнике..

Не кажемо да је ПриватеВПН једина опција у том пољу, али ако се желите заштитити од буке, уверите се да је ВПН услуга смештена у земљи са јаким законима о приватности.

Ваша ВПН услуга треба да има функције које спречавају цурење ако желите да се заштитите приликом бујице

Можете да имате најбољу енкрипцију на планети, можете да користите ВПН услугу која не чува записнике, али ако се желите заштитити током бујице, ВПН услуга коју користите треба да вас заштити од пропуштања.

Авиони су најсигурније превозно средство на планети, а ипак се сруше. Без обзира колико је сјајан ВПН који користите, ако се желите заштитити током мучења, најсигурнији ВПН је онај који такође има функције које ће вас заштитити.

У овом случају?

ИПв6 заштита од цурења заједно са ДНС заштитом од цурења.

Ово двоје спречиће било какво цурење ИП и ДНС-а које се потенцијално могу догодити, и резултираће да се сва заштита примењује без ичега.

Али шта ако ваш ВПН сервис престане да ради? На пример, ПриватеВПН има фантастичних 99,98% продуженог времена, али увек постоји то .02% могућности. Ту долазе апликације Гуард анд Киллсвитцх. Киллсвитцх ће убити ваш Интернет ако ВПН престане да ради спречавајући вас да користите Интернет без заштите, чиме спречава излагање, у међувремену, Апплицатион Гуард ће искључити све апликације које желите да буду искључене у случају излагања, попут вашег клијента који буји.

Ако се желите заштитити приликом бујице, ове карактеристике су вам потребне, јер у супротном стављате себе у ризик излагања.

Тако се заштитите од мучења

Питали сте се да ли је бујица сигурна. Сама бујица је сигурна и чак легална. Проблеми почињу када их илегално преузмете, из правних и вирусних разлога.

Зато је заштита из сваког појединог угла неопходна. Није довољно да имате најбољу заштиту готово под једним углом ако нисте заштићени под било којим углом, као и свака могућност излагања може сву другу заштиту створити ни за шта. И зато ПриватеВПН долази са карактеристикама које ће вас заштитити од сваког угла док не подржава пиратство, он брине о приватности.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me