Да ли Диснеи Плус долази у Аустралију 2019. године (и шта треба радити док се то не догоди)

Да ли Диснеи Плус долази у Аустралију 2019. године (и шта треба радити док се то не догоди)

Аутор: Мицхаел Смолски, 2019-08-26 14:04:00 у категорији Забава


Чуо за Диснеи Плус и узбуђивао се? Тешко је не Посебно имајући у виду да је Диснеи управо најавио уговор од 12,99 УСД за Диснеи +, Хулу и ЕСПН + почевши од 12. новембра. Осим, као што Хулу није у Аустралији, није ни Диснеи Плус, поставља се питање да ли Диснеи Плус долази у Аустралију 2019. или уопште и шта за сада можете учинити.

Одговорити је Диснеи плус доћи у Аустралију 2019. године...

Није. Не у 2019. години.

Сада нема довољно података око Диснеи Плус издања тренутно и сигурно не желимо да стварамо нагађања, али ако желимо погледати шта људи из Диснеиа говоре на основу Диснеијевих потеза у последњих неколико година , лако можете претпоставити да ће Диснеи Плус доћи у Аустралију у неком тренутку будућности.

Иако сигурно није први на реду.

Канада и Велика Британија ће више него вјероватно бити испрва циљна тржишта, након САД-а.

Можда размишљате да ако Хулу никад није стигао у Аустралију или било где друго, осим Јапана, како ће Диснеи + успети.

Да бисмо одговорили на то, морамо да уђемо у стратегије ових платформи заједно са њиховим ограничењима.

Хулу? Циљао је на велико америчко тржиште пружајући квалитет у односу на количину као што је то случај овде. Као резултат тога, Хулу је могао да пружи врхунске емисије дан након што су емитирали, али то су могли само у САД-у.

Зашто? Као права на трошкове садржаја. И што више земаља желите да покажете нешто то више кошта.

Због тога Хулу и многе друге платформе попут ДАЗН-а никада нису стигле у Аустралију.

Диснеи Плус? Поседује сав свој садржај. Као и све то. Поседује Марвел, поседује ликове 21ст Центури Фока са 20тх Центури Фок-ом, Натионал Геограпхиц-а, Фок-а, док је такође власник Луцасфилм-а. И наравно, Диснеи посједује Диснеи.

То Диснеиу даје сва права на њихов садржај широм света. Ако сте се питали да ли Диснеи Плус долази у Аустралију и сумњате, то је разлог зашто не бисте требали. Диснеи Плус неће имати проблема са правима у вези са плаћањем преплате за садржај у другим земљама. Због тога се у теорији може лансирати у Аустралији кад год је то спремно.

Па зашто Диснеи Плус не долази одмах у Аустралију?

Пошто Диснеи жели да се фокусира на своје напоре на што успешнији успех у САД-у што је најважније за будућност Диснеи Плус-а. Али и зато што Диснеи има потписане уговоре са другим земљама.

Да је Диснеи посједовао сав свој садржај а да не посједује платформу за стриминг, изгубило би стотине милиона годишње од права на стриминг. Због тога је Диснеи врло дуго потписивао уговоре са Нетфлик-ом и многим другима. То је овим платформама дало могућност да гледају Диснеиеве или Марвел филмове док су Диснеиу зарађивали много новца.

Пре него што Диснеи Плус дође у Аустралију, сви уговори који се односе на било који садржај који Диснеи посједује, морат ће истећи. Једном када то учине, то отвара врата за отварање Диснеиа у Аустралији, под условом да њихов амерички лансирање крене како је планирано.

Уз то речено, иако Диснеи Плус тренутно није доступан у Аустралији, постоји начин да се то оствари без обзира на то.

И ох, јесмо ли споменули да је Диснеи сада такође власник Хулу? Зато ће понудити Диснеи + Хулу + ЕСПН + пакет.

Можете ли очекивати да Хулу дође у Аустралију ако га Диснеи посједује?

Са оригиналном стратегијом Хулуа, не.

Са Диснеијевом стратегијом? Вероватније него икад.

Можда није тако брзо као Диснеи Плус, али веће су шансе да се то догоди него икад раније.

Како добити Диснеи Плус у Аустралији пре него што службено изађе

Диснеи Плус у Аустралији? То би могло доћи у сваком крају 2019. или средином 2020. Док Диснеи не објави службени датум лансирања, све ће то бити само нагађања.

Али ако преварите Диснеи Плус да мисли да сте у САД-у, моћи ћете одмах да гледате Диснеи Плус, без обзира где се налазите.

Како то радиш? Коришћењем ВПН-а. ВПН који ради са Диснеи Плус-ом.

Као и наша ПриватеВПН услуга, коју можете испробати без ризика. Једноставно се региструјте, повежите на прави сервер и моћи ћете да користите Диснеи Плус у Аустралији. Под условом да Диснеи Плус буде у Америци у тренутку кад ово читате. Тренутно није.

Али ако сте овде, а Диснеи Плус још није изашао, ПриватеВПН помаже да деблокирају Хулу, ДАЗН, Нетфлик и Амазон Приме, само да напоменете неколико.

Написао Михаел Смолски.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me