Vilken strömningsenhet är bäst för dig

Vilken strömningsenhet är bäst för dig

Av Michael Smolski, 2019-06-25 22:38:35 i Entertainment


Vi pratade mycket om streamingplattformar nyligen och diskuterade om Netflix fortfarande är värt det med Disney Plus-lansering, men kanske det större att titta på är den strömningsenhet du väljer, beroende på typ och land, en del av strömmningen tjänster du vill ha kanske inte är tillgängliga. Vilken strömningsenhet är bäst för dig? Låt oss börja.

Vilken strömningsenhet som är bäst för dig beror på dina behov

Om du är en Apple-älskare och är van vid Apple-ekosystemet kommer vi inte att säga att den bästa strömningsenheten för dig är en Android-plattform. Det är inte vettigt.

Det finns många plattformar som Roku som varken är Apple eller Android baserade som folk älskar, det kan vara värt att överväga om du vill komma ifrån två stora spelare som Google och Apple är, men du är här för att du vill veta vilken strömningsenhet är bäst för dig.

Så här är det.

Om du bara vill strömma det som spelas på din telefon till din TV gör Google Chromecast ett fantastiskt jobb på det. Men om du vill veta vilken strömningsenhet som är bäst för dig eftersom du vill få ut mesta möjliga av din underhållning, så är svaret ganska tydligt.

Varken Roku, Chromecast eller Apple TV är alternativ värda att titta på.

Varför?

Det finns två skäl.

  1. Du kan inte installera Android-appar som är tillgängliga i Android-appbutiken för telefoner. Det betyder att du bara sitter fast med vad plattformarna tillåter dig åtkomst, och det är inte bra för underhållning. Om du vill titta på live-TV med Hulu och befinner dig utanför USA fungerar det inte med varken Chromecast, Apple TV eller Roku.
  2. Du kan inte få ett VPN på dessa plattformar, och det begränsar dina underhållningsmöjligheter enormt.

Om du vill titta på live-tv med Hulu och ha en VPN kan du titta på Hulu utanför USA. Det beror på att VPN-tjänster låter dig ändra din plats utan att flytta.

Vilken strömningsenhet är bäst för dig? Den som låter dig få tillgång till all underhållning som du vill komma åt, oavsett var du är.

Med ett VPN kan du avblockera alla plattformar som för närvarande är blockerade i ditt land eller det land du besöker. Och i slutändan är den förmågan skillnaden mellan att en strömningsenhet är bäst för dig eller inte.

Så vilken strömningsenhet är bäst för dig? Amazon Fire TV Stick.

Fördelarna med en VPN-tjänst

Om du bor i USA och för närvarande har ett stort Netflix-bibliotek och kan komma åt Hulu och DAZN, är det fantastiskt.

Men den andra du lämnar USA, Hulu, DAZN och många andra plattformar slutar fungera direkt. Och när det gäller Netflix? Ditt bibliotek krymper betydligt. Om du åker till fel land kan du kanske bara få åtkomst till 15% av amerikanska Netflix.

Det är därför en strömningsenhets förmåga är det viktigaste att titta på när du väljer vilken strömningsenhet som är bäst för dig. Även om du inte planerar att få ett VPN någon gång snart.

Det är ännu värre för människor som normalt inte bor i USA. Medan DAZN är tillgängligt i Kanada, är det inte i Storbritannien. För personer utanför USA är det inte bara en fråga om att avbryta blocket för det innehåll som är allmänt tillgängligt. Det handlar om att använda de flesta tjänster i första hand.

Och det är där Amazon Fire TV Stick verkligen framträder som en strömningsenhet som är bäst för dig.

PrivateVPN? Det finns i Amazon Appstore. Det stöder också de flesta Netflix-regionerna, tillsammans med plattformar som BBC iPlayer, DAZN, Hulu, Amazon Prime och många fler som du kan läsa om på vår blogg eller genom att fråga vår kundtjänst. Åh, och det kommer också med Stealth VPN som låter dig använda en VPN i länder som Kina, där vanliga VPN-tjänster normalt inte fungerar.

Och det är inte fallet med alla tjänster. Plattformar som DAZN måste göra ansträngningar för att förhindra VPN-tjänster att arbeta med dem. Det är därför PrivateVPN investerar i kvalitet över kvantitet. Medan andra tjänster erbjuder tusentals servrar tillhandahåller vi servrar som fungerar med de tjänster som människor vill använda.

Ska du bara få en smart-tv?

Du vet nu vilken strömningsenhet som är bäst för dig, men vad händer om du bara har en smart TV? Är det ett bra alternativ? Det beror på.

Om du inte reser ofta och är på en marknad för en TV kan ett bra alternativ kanske vara att få en smart TV med Android TV som också stöder PrivateVPN vilket innebär att du också kan spärra alla tjänster du vill ha åtkomst till, på den.

Problemet är att de flesta smarta TV-apparater inte levereras med Android TV så att du är begränsad när det gäller val, samtidigt kan Fire TV Stick kopplas till någon modern TV.

Det borde lösa frågan om vilken strömningsenhet som är bäst för dig

Den större frågan du kanske har? Hur man använder DAZN eller Hulu om du är i ett land som inte stöds. Medan ett VPN hjälper till med det är det inte så enkelt som att bara använda rätt VPN. Det är därför vi skapar guider om sådana plattformar på vår blogg.

Och om du behöver lite hjälp kommer vår kundsupport att hjälpa dig! Och ja, vår kundsupport är verklig. Vissa jämför det till och med att känna sig som en "familj."

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me