Varför Hulu inte finns i Kanada och hur man ställer in Hulu i Kanada 2019

Varför Hulu inte finns i Kanada och hur man ställer in Hulu i Kanada 2019

Av PrivateVPN, 2019-01-02 20:21:01 i Entertainment


Vill du etablera Hulu i Kanada 2019? Undrar du varför Hulu inte är tillgängligt i Kanada i första hand? Kort sagt, det går till rättigheterna till innehåll. Vissa företag i andra länder har exklusiva rättigheter till något av innehållet på Hulu och Hulu, till skillnad från Netflix visar innehåll dagen efter det sänds. Det är mycket svårare att få rättigheter att visa något en dag efter det sänds än ett år efter det sänds. Det är därför Hulu inte finns i Kanada eller någon annanstans utanför USA, förklaras i den enklaste formen.

 • Det är svårt att få exklusiva (eller till och med icke-exklusiva) rättigheter till TV-program i flera olika länder när det gäller innehåll som just sänds.
 • Det är också mycket dyrt eftersom allt innehåll som redan finns, Hulu skulle behöva få en licens för det, igen, för andra länder utan något annat land som har lika stor potential när det gäller användartillväxt som USA.

Det betyder dock inte att du inte kan titta på Hulu i Kanada. Oavsett om du bor 100 km eller 1 km från USA kan du titta på Hulu i Kanada med denna handledning.

Så hur ställer du in Hulu i Kanada 2019?

Det finns tre steg för att etablera Hulu i Kanada 2019.

 1. Du behöver ha en giltig amerikansk betalningsmetod för registrering.
 2. Du behöver lura Hulu att tro att du är i USA.
 3. Åh, och du måste ladda ner Hulu-appen som inte är så lätt som den verkar.

Vi kommer att gå igenom alla dessa, en efter en.

Det svåraste steget om du vill etablera Hulu i Kanada 2019

Det första steget är inte det viktigaste när det gäller att få Hulu till jobbet i Kanada, men alla dessa måste slutföras som annars, Hulu kommer inte att fungera ändå.

För registrering måste du ange ett giltigt amerikansk kort.

Det är det svåraste steget att få ett amerikanskt kort, vilket innebär att kortet utfärdas i USA är inte lätt.

Om du inte är bosatt i Kanada och någonsin försökt åka till USA, skulle du veta hur mycket av en kamp det kan vara ibland. Allt amerikan är en kamp för de flesta människor utanför USA. Ironiskt nog är Hulu ett bra exempel på det. Du var tvungen att söka efter varför är Hulu inte tillgängligt i Kanada och hur man ställer in Hulu i Kanada 2019...

Vi har några idéer om hur du kan få ett amerikansk kort för att sätta upp Hulu i Kanada 2019:

 1. Be din amerikanska vän att hjälpa dig och betala för dig. Betala dem extra om det behövs eller erbjuda att dela ditt konto. Eller om de är goda vänner, kan de bara göra det eftersom de bryr sig om din underhållning!
 2. Om du inte har någon som kommer att erbjuda dig sitt kort, kanske någon som du känner redan har ett Hulu-konto. Fråga dem om de kan dela eller på annat sätt erbjuda att betala dem hälften av prenumerationen, eller till och med allt om du är så desperat att starta Hulu i Kanada 2019.
 3. Köp ett förbetalt kort. Inte alla förbetalda kort fungerar med Hulu, men om du gör en del undersökningar och hittar ett kort som fungerar med Hulu när du söker, få det. Oavsett om du beställer online eller genom att åka till USA för att få det direkt.
 4. Köp ett virtuellt kort. Detta är den minst troliga metoden att fungera, men det kan vara den mest tidseffektiva metoden om du har bråttom att inrätta Hulu i Kanada.

En av dessa fyra metoder ger dig tillgång till Hulu, men i slutändan behöver du bara ett kort för att registrera dig. Efter det kan du köpa ett Hulu-presentkort istället.

Vi kommer inte att gå igenom hur du registrerar ditt konto. Det är ganska enkelt. Det är precis som att registrera sig på någon annan webbplats. Se till att du själv anger en amerikansk adress.

Du kan använda en adressgenerator för det.

Det viktigaste steget om du vill etablera Hulu i Kanada 2019

Du undrade varför Hulu inte finns i Kanada. Rättigheterna till utställningar är anledningen. Hulu vet att det skulle vara lätt att komma åt Hulu i Kanada eller någon annan region om man bara geo-blockerade Hulu.

Det är därför det krävs flera steg för att komma åt Hulu. Först var registrering. Nu gör det att Hulu tänker att du är i USA istället för Kanada.

Hulu vet att du inte är i USA. Hur lurar du det? Genom att vara i USA praktiskt taget.


En VPN är hur du gör det.

Inget behov av att gå in på detaljerna i det, men helt enkelt säger ett VPN att du kan ändra din plats för att vara var som helst i världen beroende på servrar som tjänsten du använder har.

För det här steget räcker det dock inte bara att ha ett VPN. Du behöver en VPN som fungerar med Hulu. Tjänster som Netflix, Hulu, BBC, Amazon Prime, och så vidare, vet att människor kan använda VPN-tjänster för att kringgå geo-block.

Du kanske redan har varit medveten om VPN-tjänster tidigare och laddat ner en för Hulu men ändå slutat leta efter varför Hulu inte finns i Kanada och hur du installerar det. Det beror på att VPN-tjänsten hade servrar i USA, men de var inte för Hulu.

På PrivateVPN har vi fungerande Hulu-servrar. Betyder det att du måste registrera dig hos oss? Nej, det gör det inte.

Men du är redan här, vilket betyder att du förmodligen bryr dig om att få tillgång till amerikanska Netflix eller Amazon Prime, och vi är den bästa VPN-tjänsten för att få tillgång till inte bara den amerikanska Netflix utan de flesta av Netflix-tjänster genom att erbjuda det bredaste stödet för Netflix. Amerikanska Netflix kanske har mest innehåll, men det har inte allt för att någon annan redan kan ha rättigheter till det innehåll som finns tillgängligt i USA.

Gör ett konto hos oss. Ladda ner vår klient antingen genom att bläddra till botten av vår sida eller genom att söka efter oss i din app-butik och anslut till en av våra Hulu-stödda servrar, vare sig det finns på din iPhone, iPad, Android, Amazon Fire TV Stick eller din dator.

Och det är så du kan ställa in Hulu i Kanada 2019, förutom på de flesta enheter är det faktiskt inte det eftersom det finns några extra steg du behöver vidta eftersom nedladdning av appen inte är lika lätt.

Hur man ställer in Hulu i Kanada 2019 på Apple-enheter

På Apple-enheter, för att ställa in Hulu i Kanada, måste du ha Hulu-appen eftersom du inte kan se från din webbläsare, såvida du naturligtvis inte tittar från din Mac.

Så här gör du stegen du behöver följa:

 1. Logga ut från din iCloud.
 2. Skapa ett nytt iCloud-konto med din plats i USA.
 3. Ladda ner Hulu.
 4. Logga in på ditt gamla konto om du vill.

Varför behöver du göra detta?

Som om du i teorin bara kunde ändra din plats på ditt nuvarande konto, men du kommer att förlora all din data då. Och det vill du inte, rätt?

Hur man ställer in Hulu i Kanada 2019 på Android-enheter

På Android-enheter fungerar detta lite annorlunda än Apple-enheter. Här måste du faktiskt ändra din plats på ditt nuvarande konto.

 • Gå till payments.google.com och klicka på inställningar följt av att trycka på Land flik.
 • Välj Kanada som ditt land och ange en kanadensisk adress.
 • När du är klar med det, gå till inställningar, Klicka på ENpps, och välj Google Play Store. Tryck Tvinga stopp. Slutligen, gå in Lagring, hitta Google Play Store igen, och tydliga data.
 • Det skulle låta dig se Hulu i Play Store. Och om det inte gör det, upprepa kraftstopp och rensa data.

Hur man ställer in Hulu i Kanada 2019 på Amazon Fire TV Stick

Till skillnad från den som Chromecast tillåter Amazon Fire TV Stick nedladdningar av appar vilket innebär att du kan få ett VPN på det vilket ger det en stor fördel.

Men att ställa in Hulu i Kanada på Amazon Fire TV Stick är faktiskt det näst svåraste i denna tutorial.

 • Gå till amazon.ca i din webbläsare och logga in på ditt konto. Tryck Ditt konto och igen Innehåll och enheter.
 • Där kommer du att kunna ändra din region. Du måste ändra det för att vara i USA, naturligtvis.

Problemet du kanske har här är att även om du kanske kan ändra din region är att om du försöker ladda ner Hulu kan du ha ett problem eftersom du kan få ett fel. Detta beror på att Hulu inte är tillgängligt i Kanada och att du har lagt till ett kanadensiskt kort.

Detta kanske inte är ett problem för vissa, beroende på deras bank / kort, men något som kan vara ett problem. Men eftersom du behöver ett amerikanskt kort för att sätta upp Hulu i Kanada 2019, bör detta ändå inte vara så stort problem för dig.

Du måste logga ut från ditt Amazon-konto på din Fire TV Stick eller Cube för att din plats ska uppdateras på något sätt. För att göra det på din enhet, gå till inställningar följd av Mitt konto, och Amazon-konto. Och slutligen, tryck på Deregister. Det kräver att du loggar in igen.

Efter det borde du kunna ladda ner och få tillgång till Hulu i Kanada 2019 eller vilket annat år som helst.

Detta är varför Hulu inte finns i Kanada och hur man ställer in Hulu i Kanada 2019

Vi förklarade varför och vi förklarade också hur man ställer in det. Förhoppningsvis löste vi dina problem, och om inte, når vi till vår prisbelönta kundservice. Vi hjälper dig!

Och under tiden kan du kolla in våra andra tutorials på vår blogg. Oavsett vilken underhållningsplattform du behöver för att skriva, skrev vi ganska mycket om den, och om vi inte gjorde det, låt oss veta!

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me