Varför Disney + inte finns i Storbritannien och hur man ställer in Disney + i Storbritannien

Varför Disney + inte finns i Storbritannien och hur man ställer in Disney + i Storbritannien

Av Michael Smolski, 2019-11-18 08:10:43 i Entertainment


Vill du ställa in Disney + i Storbritannien? Undrar du varför Disney + inte är tillgängligt i Storbritannien i första hand? Svaret på det är ganska enkelt. När det gäller underhållningstjänster, till slut går det att ha rättigheter till innehållet.

Förutom har Disney + redan rättigheter till allt innehåll eftersom det äger sådana som Discovery Channel, FOX och Marvel. Till skillnad från Netflix behöver Disney inte betala för rättigheter till dess innehåll.

I den här artikeln kommer vi att gå igenom varför Disney + inte är tillgängligt i Storbritannien, följt av hur man ställer in Disney + i Storbritannien i två enkla steg.

Redo?

Varför Disney + inte finns i Storbritannien

Vi nämnde redan att Disney äger allt sitt innehåll.

Det, i teorin, betyder att det kan tillåta människor över hela världen att använda Disney +, och det kommer troligtvis i framtiden, men här är orsakerna till varför Disney + inte är tillgängligt i Storbritannien just nu:

  1. Disney har avtal om strömningsrättigheter för sitt innehåll som är undertecknat över hela världen. Det betyder att det inte kan visa sitt innehåll överallt förrän alla dessa kontrakt löper ut. Till exempel hade Netflix rätt att ånga det mesta av Disney & Förundras med innehåll under mycket lång tid, varför Disney + inte startade förr.
  2. Disney fokuserar på ett litet antal marknader i början eftersom det är en smart sak att göra. Flygbolag som nyligen kollapsade är ett bra exempel på vad som händer när du fokuserar på för många saker på en gång.

Vad betyder det?

Att Disney + redan är redo att vara tillgänglig i Storbritannien eller mycket snart kommer.

Tills det gör det, men här är hur man ställer in Disney + i Storbritannien!

2 steg för att ställa in Disney + i Storbritannien

1. Nar Disney + att tro att du är i USA.

2. Skapa ett Disney + -konto. (Inte så lätt som det ser ut.)

Vi gör detta så enkelt som möjligt, men du kan alltid nå ut till vår prisbelönta kundsupport eller på annat sätt att använda på Instagram på @privatevpn_ om du har några problem eller frågor.

Hur man ställer in Disney + i Storbritannien genom att tävla Disney att tro att du är i USA

Innan du kan använda Disney + i Storbritannien behöver du ett konto, men innan du får ett måste du lura Disney + att tro att du är i USA.

Hur gör man det?

Genom att få Disney + att tro att du är i USA.

Varför? Eftersom Disney + har satt ett geo-block på sin tjänst för människor utanför USA.

Om du vill ställa in Disney + i Storbritannien måste du använda en VPN för att lura Disney att tro att du är i USA.

VPN-tjänster gör att du kan hålla dig säkrare på internet med kryptering och ändring av en IP (PrivateVPN använder en 2048-bitars kryptering med AES-256, som är den högsta militära kryptering på marknaden.) Samtidigt som du också kan ändra din plats på internet så att du till exempel kan ställa in Disney + i Storbritannien.

Naturligtvis kanske du funderar på om VPN-tjänster är gratis, och vissa är det, men om du vill ta bort blockering av underhållning kommer du inte komma undan med ett gratis VPN eftersom tjänster som Disney + har särskilda säkerhetsåtgärder för att förhindra VPN-tjänster från att arbeta. PrivateVPN? Det är inte gratis, men det kommer med en 7-dagars rättegång, och du kan få det för så lite som $ 3,82 per månad efteråt, vilket är lägre än priset på ditt kaffe, och knappt 13 cent per dag.

PrivateVPN kommer inte bara att låta dig ställa upp Disney + i Storbritannien utan också sådana som Hulu, DAZN, HBO eller något så enkelt som American Netflix. Och om du inte gillar det, behöver den 7-dagars gratisversionen inte ens ett kort, så om du bestämmer att det inte är värt din tid vare sig det är av säkerhetsmässigt eller för att blockera innehåll, kan du fortsätta med din livet som ingenting hände.

Ladda bara ner vår app, skapa ett konto och anslut till ett stöd för Disney +.

Om du är på din telefon, surfplatta eller Amazon Fire TV söker du bara efter PrivateVPN i din app store. Alternativt, om du är på en dator, gå till vårt nedladdningsavsnitt längst ner på sidan PrivateVPN.

Varför Disney + inte finns i Storbritannien och hur man ställer in Disney + i Storbritannien

Problemet med sådana som Disney +, liksom ESPN +, DAZN och Hulu, är att de alla behöver ett amerikanskt kort för att ställa in.

Och det är den svåraste delen av den här guiden.

Naturligtvis är det bara inte lätt att få ett amerikansk kort om du inte är i USA.

Det finns emellertid sätt att komma runt denna fråga.

Det enklaste sättet? Att helt enkelt be en vän med ett amerikansk kort för att hjälpa dig.

Har du inte en vän med ett amerikansk kort? Innan du går till det sista alternativet kan du testa dina kort. Kanske kommer en av dem att fungera.

Alternativet? Att söka på internet efter ett förbetalt virtuellt / förbetalt kort som utfärdats i USA.

Det är därför Disney + inte finns i Storbritannien och hur man ställer in Disney + i Storbritannien

Disney + kommer sannolikt att finnas tillgängligt i Storbritannien i framtiden, men för tillfället kommer PrivateVPN att låta dig blockera både ESPN + och Hulu om du vill ta Disneys paketavtal, och du kan prova det riskfritt med vår 7-dagars gratis rättegång. Vi ber inte ens om ett kort. Klicka bara, ange ett e-postmeddelande och lösenord så går du bra.

Skrivet av Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me