Topp 5 bästa Kickass-Torrentsalternativ för att ladda ner allt du vill

Topp 5 bästa Kickass-Torrentsalternativ för att ladda ner allt du vill

Av Michael Smolski, 2018-09-26 10:50:24 i Entertainment


Förvirring kan vara lagligt. Det kan också vara olagligt. Vad du gör, det är upp till dig, men det här inlägget handlar om de bästa kickass torrent-alternativen för att ladda ner allt du vill ha 2018/2019.

Den här listan kan vara en topp-40. Den kan vara en topp-10. Men letar du efter de bästa Kickass-torrentalternativen för att ladda ner allt du vill eller letar du bara efter en lista med torrenttjänster? Det här inlägget handlar om de 5 bästa Kickass Torrents-alternativen för att ladda ner allt du vill, inte för tjänster med brister.

Om du väljer att ladda ner olagligt innehåll, leta inte efter tjänster med integritet och "det kommer inte att få problem med lagen." Det finns inget sådant. Om du inte vill få problem, läs vad vi har att säga i slutet av detta inlägg.

Och om du inte kan komma åt någon av de webbplatser som listas i det här inlägget om de fem bästa Kickass Torrents-alternativen, finns det en punkt om det längst ner i inlägget.

LimeTorrents

LimeTorrents är en av de torrentwebbplatser du går till, och du älskar bara hur det ser ut även om det inte ser snyggt ut. Och eftersom det inte ser snygg ut är det inte heller alltför komplicerat, och på grund av det är det ett av de 5 bästa Kickass Torrents-alternativen att ladda ner allt du vill ha. Du ser bara allt.

UI för LimeTorrents består av denna ljusgröna färg som bara är väldigt lätt för ögat, och som påverkar användarupplevelsen. Men än en gång är du inte här för att läsa om färger. Du vill veta om innehåll och tillförlitlighet.

Webbplatsen har ett mycket användbart sökfält som gör att du kan välja en kategori du söker efter direkt, och webbplatsen visar dig själv topp 50 av filmer följt av shower, musik och spel, och så vidare. Om du vet vad du söker hittar du det på några sekunder utan att behöva gå igenom annonser som lurar dig, och om du inte vet vad du söker kommer de 50 bästa listorna säkert att hjälpa dig.

Men annonserna kan leda till installation av skadlig programvara. Det finns gott om falska nedladdningslänkar på webbplatsen. De som säger ”ladda ner direkt och anonymt” bör inte lita på. Men samtidigt är detta en vanlig sak, och om du vet vad du ska klicka på är LimeTorrents säkert ett av de fem bästa Kickass Torrents-alternativen för att ladda ner allt du vill.

LimeTorrents fungerar för närvarande med .cc-domänen och försöker inte använda den med några andra. Det kan vara falska versioner av LimeTorrents.

1337x

1337x är den 3: e populära torrentersidan för 2018 enligt TorrentFreak. Och kanske finns det en anledning till det. Det har stått i över ett decennium utan att tas ner, vilket inte är vanligt när det gäller störande platser. LimeTorrents har tagits bort flera gånger till exempel. Och kanske det konstiga namnet är anledningen till att webbplatsen inte har tagits bort. Torrenttermen saknas.

1337x har ett användargränssnitt som är mycket hårdare med sina mörkröda färger men medan namnet inte är tilltalande erbjuder webbplatsen ett mer tilltalande utseende än torrentsidan som inte gjorde topp 10.

För några år tillbaka skulle det inte ha gjort listan över de 5 bästa Kickass Torrents-alternativen för att ladda ner allt du vill säkert, men det har vuxit enormt under de senaste åren med avsaknad av Kickass Torrents.

Den grundläggande hemsidan är faktiskt mycket trevligare än LimeTorrents. Det finns inte så många saker på det. Bara en sökfält och en sidolista med kategorier. Överst på sidan har också en topp 100-sektion. Det är allt. Det finns också en mer avancerad hemsida tillgänglig som liknar den på LimeTorrents.

Det vore dock trevligt om det fanns en mer specifik kategorisida tillgänglig, men åtminstone filer har massor av detaljer när det gäller nedladdningar, versioner, språket för det du laddar ner, bland annat.

YourBittorrent

YourBittorrent har funnits sedan 2003. Det är också den enda webbplatsen på den här listan med en .com-slut.

På grund av dess ålder är YourBittorrent en webbplats som har den typ av innehåll som många andra alternativ inte skulle ha. Det fantastiska med är att det har en massiv variation av innehåll på olika språk så om du letar efter en torrenting-webbplats för innehåll som inte är på engelska, kan detta vara ditt bästa val som skulle göra YourBittorrent till ett av de 5 bästa Kickass Torrents-alternativen att ladda ner allt du vill ha.

Medan LimeTorrents visar de mest populära torrenterna, visar YourBittorrent de senaste, och de flesta föredrar nyare innehåll än något som är populärt men från 2016.

Men det är en torrenting-webbplats som vi inte skulle rekommendera när det finns andra människor på grund av den typ av annonser som finns, men samtidigt är det en webbplats som har torrenter med många såddare och igångare som gör nedladdning mycket snabbare.

The Pirate Bay

Pirate Bay är en av legenderna om torrentplatser. Efter att ha funnits sedan 2003, hade det upp och ner, men det överlevde dem till skillnad från piraterna, och till skillnad från många andra platser som slutade befintliga efter att de ursprungligen stängdes, överlevde The Pirate Bay och inte bara det, sedan Kickass Torrents har varit nere, det har återfått sin plats som den bästa torrentplatsen.

Det är enkelt. Du får inte något som "topp 50", men du hittar vad du letar efter eftersom katalogen är massiv.

Det enda problemet är att det finns många annonser av alla slag. Ganska mycket varje gång du klickar på något kommer du att skickas till en annan webbplats.

Kickass Torrents

Kickass Torrents mest känd som KickassTorrents är anledningen till att du sökte efter det här inlägget. Du ville veta de 5 bästa Kickass Torrents-alternativen för att ladda ner allt du vill ha 2018/2019 eftersom du trodde att Kickass Torrents var nere. Det är det inte. Inte längre. Det är precis under ett annat namn.

Vi behöver inte ens förklara Kickass Torrents till dig om du söker efter det här inlägget.

Webbplatsen går under namnet katcr.co, och det gör vad folk älskar med Kickass Torrents.

Saker att veta om spännande och om hur man får tillgång till de 5 bästa Kickass-torralternativen för att ladda ner allt du vill

Du är inte säker när du laddar ner torrenter. Om du gör något olagligt som vi inte stöder, har du ett anti-virus. Det finns en stor chans att du kommer att ladda ner något som inte är bra för din dator.

Och om du kommer att ladda ner torrenter, leta inte efter en torrenting-webbplats som kommer att skydda dig. Skaffa ett VPN vilket. PrivateVPN valdes som den bästa värde VPN-tjänsten, och vi har också ett blogginlägg om det bästa VPN för Kickass Torrents som du bör kolla in om du vill hålla dig säker med några torrenting webbplatser.

Vi kommer dock att lämna dig en viktig information. PrivateVPN lagrar inte loggar vilket innebär att vi som VPN-företag inte kan sälja dig till någon. Och som vi sa i vårt senaste inlägg, ta inte det från oss. Ta det från svensk lag. Vi lagligt kan inte lagra loggar. Och det betyder att vi inte har någon information som kan användas för att spåra dig. En VPN döljer din IP och håller dig skyddad när du strömmar. VPN-loggar utan loggar håller dig skyddad från VPN-företaget själv.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me