Top 5 bedste Kickass Torrents-alternativer til at downloade alt, hvad du ønsker

Top 5 bedste Kickass Torrents-alternativer til at downloade alt, hvad du ønsker

Af Michael Smolski, 2018-09-26 10:50:24 i Entertainment


Forvirring kan være lovligt. Det kan også være ulovligt. Hvad du gør, det er op til dig, men dette indlæg handler om de bedste kickass torrent-alternativer til at downloade alt hvad du ønsker i 2018/2019.

Denne liste kan være en top 40. Den kunne være en top 10. Men leder du efter de bedste Kickass-torrentalternativer til at downloade alt, hvad du ønsker, eller leder du bare efter en liste med torrent-tjenester? Dette indlæg handler om de 5 bedste Kickass Torrents-alternativer til at downloade alt, hvad du vil, ikke til tjenester med mangler.

Hvis du vælger at downloade ulovligt indhold, skal du ikke lede efter tjenester med privatliv og "det får ikke problemer med loven." Der er ingen sådan ting. Hvis du ikke vil have problemer, skal du læse, hvad vi har at sige i slutningen af ​​dette indlæg.

Og hvis du ikke kan få adgang til nogen af ​​de sider, der er anført i dette indlæg om de top 5 bedste Kickass Torrents-alternativer, er der et punkt om det i bunden af ​​indlægget også.

LimeTorrents

LimeTorrents er et af de torrentwebsteder, du besøger, og du elsker bare hvordan det ser ud, selvom det ikke ser godt ud. Og fordi det ikke ser smukt ud, er det heller ikke alt for kompliceret, og på grund af det er det et af de 5 bedste Kickass Torrents-alternativer til at downloade alt, hvad du ønsker. Du ser bare alt.

Brugergrænsefladen til LimeTorrents består af denne lysegrønne farve, der bare er meget let på øjet, og som har indflydelse på brugeroplevelsen. Men så er du ikke her for at læse om farver. Du vil vide om indhold og pålidelighed.

Webstedet har en meget nyttig søgefelt, der giver dig mulighed for at vælge en kategori, du søger efter med det samme, og selve stedet viser dig top 50 af film efterfulgt af shows, musik og spil osv. Hvis du ved, hvad du leder efter, finder du det på få sekunder uden at skulle gennemgå annoncer, der narrer dig, og hvis du ikke ved, hvad du leder efter, hjælper de 50 bedste lister med sikkerhed.

Men annoncerne kan føre til installation af malware. Der er masser af falske download-links på webstedet. Dem, der hedder ”download direkte og anonymt”, skal ikke have tillid til. Men på samme tid er dette en almindelig ting, og samlet set, hvis du ved, hvad du skal klikke på, er LimeTorrents helt sikkert et af de 5 bedste Kickass Torrents-alternativer til at downloade alt, hvad du ønsker.

LimeTorrents fungerer i øjeblikket med .cc-domænet og prøv ikke at bruge det sammen med andre. Det kan være falske versioner af LimeTorrents.

1337x

1337x er det øverste 3. populære torrenting-sted for 2018 ifølge TorrentFreak. Og måske er der en grund til det. Det har stået i over et årti uden at blive taget ned, hvilket ikke er en almindelig ting for så vidt angår torrenting steder. LimeTorrents er for eksempel blevet fjernet flere gange. Og måske er det underlige navn grunden til, at webstedet ikke er blevet fjernet. Torrentbetegnelsen mangler.

1337x har en brugergrænseflade, der er meget hårdere med sine mørkerøde farver, men selvom navnet ikke er tiltalende, tilbyder webstedet et mere tiltalende look end torrents-webstedet, der ikke gjorde top 10.

For et par år tilbage ville det ikke have lavet listen over de 5 bedste Kickass Torrents-alternativer til at downloade alt hvad du vil med sikkerhed, men det er vokset enormt i de sidste par år med fraværet af Kickass Torrents.

Den grundlæggende hjemmeside er faktisk meget pænere end den i LimeTorrents. Der er ikke for mange ting på det. Bare en søgelinje og en sideliste med kategorier. Øverst på siden har også et top 100-afsnit. Det er det. Der er også en mere avanceret hjemmeside tilgængelig, der ligner den på LimeTorrents.

Det ville være rart, hvis der var en mere specifik kategoriside tilgængelig, men i det mindste filer har masser af detaljer med hensyn til downloads, versioner, sproget for det, du downloader, blandt andet.

YourBittorrent

YourBittorrent har eksisteret siden 2003. Det er også det eneste sted på denne liste med en .com-slutning.

På grund af sin alder er YourBittorrent et websted, der har den slags indhold, som en masse andre alternativer ikke ville have. Den gode ting ved er, at det har et massivt udvalg af indhold på forskellige sprog, så hvis du leder efter et torrenting-sted for indhold, der ikke er på engelsk, kan dette være dit bedste valg, som ville gøre YourBittorrent til et af de 5 bedste Kickass Torrents-alternativer at downloade alt, hvad du ønsker.

Mens LimeTorrents viser de mest populære torrenter, viser YourBittorrent de nyeste, og de fleste foretrækker nyere indhold end noget, der er populært, men fra 2016.

Men det er et torrenting-sted, som vi ikke vil anbefale, når man besøger andre mennesker på grund af den type annoncer, der er til stede, men på samme tid er det et sted, der har torrents med en masse seeders og leechers, der gør download meget hurtigere.

The Pirate Bay

Pirate Bay er en af ​​sagnene om torrenting steder. Efter at have eksisteret siden 2003, havde det sine op- og nedture, men det overlevede dem i modsætning til piraterne, og i modsætning til mange andre websteder, der stoppede eksisterende, efter at de oprindeligt blev lukket, overlevede The Pirate Bay og ikke bare det, da Kickass Torrents har været nede, det har genvundet sin plads som det øverste torrenting site.

Det er simpelt. Du får ikke noget som "top 50", men du vil finde det, du leder efter, da kataloget er massivt.

Det eneste problem er, at der er masser af annoncer af alle slags. Næsten hver gang du klikker på noget, bliver du sendt til et andet sted.

Kickass Torrents

Kickass Torrents mest kendt som KickassTorrents er grunden til, at du søgte efter dette indlæg. Du ønskede at vide de top 5 bedste Kickass Torrents-alternativ til at downloade alt hvad du ønsker i 2018/2019, fordi du troede Kickass Torrents er nede. Det er det ikke. Ikke mere. Det er lige under et andet navn.

Vi behøver ikke engang at forklare Kickass Torrents til dig, hvis du søger efter dette indlæg.

Webstedet går under navnet katcr.co, og det gør hvad folk elsker ved Kickass Torrents.

Ting at vide om Torrenting og om hvordan man får adgang til de 5 bedste Kickass Torrents-alternativer til at downloade alt hvad du ønsker

Du er ikke sikker, når du downloader torrenter. Hvis du laver noget ulovligt, som vi ikke støtter, skal du have en antivirus. Der er en stor chance for at du vil downloade noget, der ikke er fantastisk til din computer.

Og hvis du vil downloade torrents, skal du ikke kigge efter et torrenting-sted, der holder dig i sikkerhed. Få en VPN, som. PrivateVPN blev valgt som den bedste værdi VPN-service, og vi har også et blogindlæg om den bedste VPN til Kickass Torrents, som du bør tjekke, om du vil være sikker på eventuelle torrenting-websteder.

Vi vil dog efterlade dig med et vigtigt stykke information. PrivateVPN gemmer ikke logfiler, hvilket betyder, at vi som VPN-firma ikke kan sælge dig ud til nogen. Og som vi sagde i vores seneste indlæg, tag det ikke fra os. Tag det fra den svenske lov. Vi lovligt kan ikke gemme logfiler. Og det betyder, at vi ikke har nogen oplysninger, der kan bruges til at spore dig op. En VPN skjuler din IP og holder dig beskyttet, når du torrenser. VPN med ingen logfiler holder dig beskyttet mod VPN-virksomheden selv.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me