Titta säkert på BBC iPlayer överallt i världen – utan buffring eller geoblockering


Njut av en snabb, säker och privat anslutning så att du kan strömma dina favorit-BBC-program. Varje plats. Varje enhet.

Skaffa en helt dedicerad VPN för BBC iPlayer och kringgå frustrerande platsbegränsningar och hastighetsstegling. Det finns ingen risk för ditt konto och du kan njuta av hela Storbritanniens katalog i kristallklart HD som om du var hemma.

Jag har provat andra VPN: n, de fungerade inte…

Många andra VPN-leverantörer erbjuder inte fullt säkrade brittiska IP-adresser. Betydelse BBC iPlayer KAN se var du strömmar från. Inte med PrivateVPN: s 2048-bitars servrar i militär klass i London och Manchester. Du är helt privatiserad! Andra VPN-tjänster säger inte att du ska rensa dina webbläsarkakor eller att strömma i inkognitoläge i Chrome / Firefox - så vi säger det. Du bör alltid göra detta, oavsett vilket VPN du använder. .

Här är en liten lista över iPlayer-program blockerad utanför Storbritannien:

 • Eastenders
 • Blue Planet
 • Sherlock
 • Dr Who
 • Köksmästare
 • Casualty
 • Draknäste
 • Högsta växeln
 • De unga brottslingarna
 • Säkerhet
 • Shetland
 • och hundratals fler TV-program…

Geoblockering gör att du går miste om hela din favoritunderhållning.

Varför kan jag inte se iPlayer från Storbritannien utanför?

BBC iPlayer har bara rätt licensavtal för innehåll för streaming inom Storbritannien. Det är synd, eftersom att betala för en giltig TV-licens i huvudsak betalar för att få tillgång till BBC-innehåll hemma. Vad händer om du flyttar utomlands eller åker på semester? Du måste göra utan alla dina favorit-TV-program tills du kommer tillbaka.

Inte med PrivateVPN. Med våra specialiserade VPN-platser i London och Manchester, du kan få tillgång till dina favoritprogram, live-sportmatchningar, nyhetskanaler och mer med våra brittiska IP-adresser. När du ansluter till våra dedikerade BBC iPlayer VPN-platser är det som att du aldrig lämnat hemmet. Det betyder att du kan strömma snabbt och privat var som helst med din bärbara dator, telefon eller surfplatta.

Det är därför vi skapade PrivateVPN

Med PrivateVPNs specialbyggda VPN för iPlayer kan du enkelt kringgå innehåll geoblockering med bara ett klick, strömma de senaste programmen i buffertfri HD och aldrig oroa dig för blockerade eller flaggade konton när du reser.

 • Åtkomst till FULL UK katalog av iPlayer-innehåll så fort du registrerar dig
 • Njut av din favorit BBC visar medan utomlands
 • Strömma i HD utan buffring på grund av vår obegränsad bandbredd
 • Strömma från alla bärbara datorer, surfplattor eller mobila enheter med vår unika app
 • Använd vilken som helst allmän eller privat wifi utomlands utan att offra din kontosäkerhet
 • Förbli tryggt och säkert med våra militära krypterade servrar

och mycket, mycket mer...

Se vad andra iPlayer-användare säger om PrivateVPN

Efter att ha lyckats kryptera över 15 000 Terabyte av data, upprätthålla en post 99,98% drifttid och låsa upp tusentals iPlayer-konton är det inte konstigt att våra användare håller sig med PrivateVPN i flera år, även efter att ha provat andra leverantörer!

Se vad våra användare har att säga om PrivateVPN:

Bonnie Soderqvist

★★★★★

Helt älskar denna VPN

Detta är en mycket bra privat VPN och jag kommer att prenumerera på nytt. Kundtjänst är vänlig och hjälpsam. Jag gillar att jag kan ändra områden där jag visar ett nytt IP-nummer och jag känner att allt jag gör eller vad jag läser inte alltid ses. Jag gör inte dåliga saker eller tittar på omoraliska platser men det är nobodies affärer vad jag gör.

Läs hela recensionen

Anonym

★★★★★

PrivateVPN är toppar för värde och prestanda.

"PrivateVPN har fungerat bra varje gång för mig. Det tillät mig att kringgå en blockerad webbplats. Andra VPN: s misslyckades! Min erfarenhet av att använda PrivateVPN har varit 100%.

Andra VPN: er kunde inte blockera webbplatser eller inte hålla sina servrar online och misslyckades utan en varning eller användarskärmvisning. Om VPN-servern går av offline av någon anledning, måste en användare veta om den !"

Läs hela recensionen

Dave

★★★★★

Hjälp från PVPN

"Jag kan inte fel på hjälp och säkerhetskopiering från PVPN. De har varit snabba att svara på några problem, inte att det har varit många. Jag kan rekommendera av en vän om PVPN och har vidarebefordrat detta till vänner.
Tack"

Läs hela recensionen

Dina vanliga frågor

+ Började inte iPlayer minska VPN-användare från utlandet?

Som de sa, ja. Men detta var bara en påstående gjord för att behaga sina innehållsleverantörer som kände att deras program visades utan rätt licensavtal (det är en pengarsak). I själva verket har iPlayer aldrig för att hålla reda på 1000-tal VPN: er som ansluter från hela världen.

PrivateVPN har fyra ultrasäkra brittiska servrar som du kan välja mellan, vilket säkerställer att du får ut så mycket som möjligt av din iPlayer medan du är utomlands.

+ Kommer att stanna ner min strömning?

Vi har haft rekord 99,98% drifttid sedan vi lanserade 2008 är det därför våra kunder älskar PrivateVPN för iPlayer!

+ Kommer snabba nedskärningar innebär strömning eller buffring av låg kvalitet?

Till skillnad från många VPN-tjänster köper vi vår internetkapacitet direkt från leverantörer av IP-transiteringar. Detta tillsammans med våra högkvalitativa nätverksservrar (HQN) -server betyder att du inte kommer att uppleva stora hastighetsnedskärningar.

Faktum är att många internetleverantörer använder Speed ​​Throttling för att bromsa din anslutning beroende på dina aktiviteter. Att använda en VPN kringgår detta strypning eftersom internetleverantörer inte kan se dina aktiviteter, så vissa användare faktiskt upplever ökade internethastigheter och bättre streaming.

+ Kan jag titta på BBC iPlayer från alla enheter?

Ja, vi stöder de populäraste enheterna:

 • Bärbar dator och skrivbord - Använd vår PrivateVPN-app för Windows / Mac / Linux
 • Smartphone och surfplatta - Använd vår PrivateVPN-app för iOS och Android
 • För Apple TV - Använd VPN på din router

+ Är mitt iPlayer-konto verkligen säkert?

Tekniskt kommer BBC: s system att luras att tro att du fortfarande är i Storbritannien så att de inte har någon anledning till misstank. Vår kryptering av militärklass har ALDRIG äventyrats sedan vi startade 2008. Kort sagt, ja, ditt konto är säkert.

+ Vad händer om jag ombestämmer mig och vill återbetala?

Vi har ett stort garantierbjudande nedan...

Titta säkert på BBC iPlayer överallt i världen - utan buffring eller geoblockering

Du har en FULL 30-dagars återbetalningsgaranti!

Om PrivateVPN inte ger dig omedelbar tillgång till iPlayer medan du är utomlands, lever upp till våra höghastighetsstandarder och geo-låsning av anspråk, kommer vi att återbetala dig varje sista öre! Du behöver inte bestämma för slutlig just nu. Prova oss utan risk...

Försök helt enkelt PrivateVPN i 30 dagar och bestäm om du vill behålla din åtkomst till BBC iPlayer i slutet. Det finns absolut NOLLRISK.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me