Storbritanniens bästa VPN-tjänst för 2018

Storbritanniens bästa VPN-tjänst för 2018

Av Michael Smolski, 2018-09-19 18:41:17 i VPN-tjänst


Letar du efter den bästa VPN-tjänsten i Storbritannien för 2018? Beroende på vem du är kommer dina behov och funktioner som behövs att variera. Den bästa VPN-tjänsten i Storbritannien kan ses som något annorlunda av din vän. Det handlar om dina behov. Och det betyder att den bästa VPN-tjänsten ska ha allt som en användare kan behöva. Annars är det bara den bästa VPN-tjänsten i Storbritannien för vissa människor.

Så vad är den bästa VPN-tjänsten i Storbritannien för 2018? Och vilka funktioner har den?

Att inte vara amerikansk eller brittisk håller dig säker

Det är inte bara dessa två länder som inte helt kommer att hålla dig säker om du använder ett VPN-baserat i dessa, utan det är de två största spelarna när det gäller VPN-marknaden och brist på säkerhet.

Regeringar har för mycket kontroll över integritet och säkerhet på dessa marknader vilket innebär att om du skulle göra något som inte stämmer, kan dina uppgifter skickas till någon, och du kan komma i kontakt.

Naturligtvis bör du inte göra något som inte stämmer, men en VPN är där för att hålla dig helt säker oavsett dina avsikter. Den bästa VPN-tjänsten i Storbritannien för 2018 måste leverera säkerhet, speciellt i en värld där integriteten är så stor oro.

PrivateVPN? Det kommer med en 2048-bitars kryptering med AES-256, som är den högsta krypteringsnivån på marknaden. Det finns inte en enda människa som har råd att gå förbi den.

Men det räcker inte. Många VPN-företag har loggar även om de påstår sig inte. Sanningen kommer ut när någon har arresterats. PrivateVPN är ett svenskt företag som måste följa strikta svenska integritetslagar. Även om vi brydde oss om vad du gör, kunde vi inte lagligen kunna veta. VI HÅLLER INTE LOGGAR!

Vad händer om en VPN slutar fungera?

Det kommer osannolikt att hända, men osannolika saker händer hela tiden. Säkra före det osäkra. Om den bästa VPN-tjänsten i Storbritannien för 2018 består av säkerhet för dig, är detta ett måste.

PrivateVPN erbjuder ett IPv6-läckskydd vilket innebär att om du någonsin kopplas bort av någon anledning är du fortfarande säker eftersom ditt internet också kopplar bort vilket innebär att dina data inte läcker.

Servers Matter när det gäller den bästa VPN-tjänsten i Storbritannien

Efter säkerhet letar du efter servrar. Du letar efter en VPN som har servrar i de länder som erbjuder vissa specialtjänster som du inte kan komma åt. PrivateVPN erbjuder 56 olika serverplatser och räkningar. Och det är mer än tillräckligt för 99% av användarna eftersom de länder som inte ingår ofta är platser med lite internet och inget exklusivt innehåll i alla fall.

Den bästa VPN-tjänsten i Storbritannien för 2018 borde kunna arbeta med Hulu, Netflix och Amazon Prime tillsammans med BBC, och PrivateVPN gör.

Du vill också ha hastighet

Att vara ansluten till en VPN-server är bra, men du vill också ha hastighet. Att kunna titta på American Netflix i Storbritannien är bra förutsatt att du kan titta på Netflix i god kvalitet.

Och VPN-tjänster har ett dåligt rykte för snabbhet eftersom de flesta företag köper sin internetkapacitet från värdplatser snarare än IP-transitleverantörer. PrivateVPN köper internetkapacitet mestadels från bara IP-transitleverantörer direkt så att du kan använda internet utan gränser som värdplatser skulle ge.

Vem vill betala mycket?

Ju fler funktioner du får, desto mer betalar du. Rätt?

Och det betyder att den bästa VN-tjänsten i Storbritannien för 2018 kanske inte är den som erbjuder allt, som om du inte har råd, det är inte den bästa tjänsten, är det?

PrivateVPN erbjuder det bästa erbjudandet när det gäller VPN-tjänster som väljs av BestVPN.

Åh, och vi är så säkra på att du kommer att vara nöjd med det vi erbjuder att vi erbjuder full återbetalning för de första 30 dagarna om du inte är nöjd.

Och slutligen, om du någonsin har några problem, vann vår kundtjänst också en utmärkelsen för det som vpnMentor valde.

“PrivateVPN är som en VPN-butik; när du vill känna att någon bryr sig om dig och lyssnar på dina behov kan du vara beroende av dem. ”

Den bästa VPN-tjänsten i Storbritannien för 2018

Den bästa VPN-tjänsten i Storbritannien för 2018 måste ge säkerhet och inte bara säga att den gör det. Lita inte på oss på det, lita på vår lag. Det måste också vara snabbt, varför skulle du sakta ner dig 2018? Filerna blir större och större. Den stora faktorn är också priset, hur mycket betalar du för det du får? Det här är vad PrivateVPN handlar om. Tillhandahåller funktioner till ett bra pris. Det bästa av båda världar.

Hur registrerar du dig? Klicka på knappen Köp längst upp till höger på webbplatsen följt av vår 30-sekunders registrering. Slutligen ladda ner vår klient och ge dina uppgifter, och det är det.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me