Sådan ser man italiensk tv online (RAI TV, DAZN, Sky)

Sådan ser man italiensk tv online (RAI TV, DAZN, Sky)

Af Michael Smolski, 2019-09-01 20:41:25 i Guides


Vil du se italiensk tv online? Uanset om det er for de mere følelsesladede kommentatorer i fodbold eller blot for, at indholdet er på italiensk, kan du se italiensk tv online, uanset hvor du er i verden. Ved hjælp af platforme som Rai Play / TV, Sky og DAZN med nogle justeringer, da disse platforme i øjeblikket kun fungerer i Italien.

I denne guide viser vi dig, hvordan du narrer disse platforme til at tro, at du er i Italien.

Sådan kan du se italiensk tv online ved hjælp af RaiPlay

RaiPlay er den mest populære italienske streamingtjeneste, der tilbyder både en blanding af sport, tv-shows og film.

Ogdet er den eneste italienske platform, der giver dig mulighed for at se italiensk tv online gratis, helt lovligt, uden behov for at gå ind på websteder fyldt med ondsindede annoncer og hakke strømme.

Det eneste, du skal gøre for at se italiensk tv online ved hjælp af RaiPlay, er at oprette en gratis RaiPlay-konto og narre RaiPlay til at tro, at du er i Italien.

Hvordan narrer du RaiPlay til at tro, at du er i Italien?

Ved at bruge en VPN, som praktisk talt giver dig mulighed for at være i et andet land.

Det er med det samme værd at nævne, at gratis VPN-tjenester ikke er en mulighed, hvis du vil se italiensk tv online. Gratis VPN-tjenester er begrænset til placeringer som USA eller undertiden Storbritannien, og du skal oprette forbindelse til en italiensk server.

Men hvis du elsker underholdning, kan det alligevel være værd at få en VPN, selvom det ikke er gratis af en enkelt grund, at den rigtige VPN kan fjerne blokeringen af ​​næsten alt det indhold og de tjenester, du vil bruge, uanset hvor du er.

Har du nogensinde ønsket at få adgang til et bestemt show, der var på Netflix, men på amerikanske Netflix? Har du nogensinde ønsket at se Hulu uden for USA? Og hvad med DAZN, om den italienske eller canadiske DAZN? Det er den type tjenester og indhold, som PrivateVPN kan fjerne blokering af.

Du vælger den server, du vil oprette forbindelse til, og det er det. Du er praktisk taget på et andet sted og har nu adgang til indhold, der ellers ville blive blokeret i dit land.

PrivateVPN? Det er ikke gratis, men er en af ​​de bedst værdsatte VPN-tjenester derude, dog med en fuldt gratis 7-dages risikofri prøve og en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Tilmeld dig bare til vores prøveversion og opret forbindelse til RaiPlay.

Nøglen til at fjerne blokering af RaiPlay med en VPN? For at oprette forbindelse til den rigtige server. Desværre er det ikke så let som at oprette forbindelse til en italiensk server for at se italiensk tv online. Tjenester som RaiPlay eller Netflix er nødt til at forhindre brugere i at se indhold, at de ikke har rettighederne til at vise dem.

Hvorfor skulle nogen købe et Starz-abonnement bare for at se Power i USA, hvis de kan se det ved at oprette forbindelse til det britiske Netflix med deres nuværende abonnement? Problemet er, at Netflix ikke betalte for rettighederne til at vise dem som Power on Netflix i USA, og hvis de ikke griber ind for at forhindre brugere i at se det i USA, vil de komme i problemer. Derfor fungerer de fleste VPN-servere og -tjenester ikke med de fleste underholdningsplatforme.

PrivateVPN tilbyder ikke tusinder af servere som vores konkurrence. Vi fokuserer dog på at få servere til at fungere, når alt kommer til alt bruger 51% af VPN-brugere det til underholdning.

Ved at oprette forbindelse til vores RaiPlay-understøttede server vil du være i stand til at se italiensk TV Online på alle enheder, der understøtter VPN-tjenester.

Brug du en platform, der ikke understøtter VPN-tjenester? Desværre er det platforme som Apple TV, Roku og Chromecast. Vores anbefaling? Enten får du Amazon Fire TV Stick eller læser vores guider om installation af en VPN på en router, som selvom det ikke er den mest praktiske mulighed, giver dig mulighed for at bruge VPN-tjenester på alle enheder.

Sådan ser du italiensk tv online ved hjælp af DAZN

Når det kommer til at se sport, giver RaiPlay nogle gode muligheder, men DAZN er en absolut førende når det kommer til at se sport online.

Det er ikke så let at se italiensk tv online ved hjælp af DAZN, som det er med RaiPlay, men med det sagt, når du først er i stand til at finde ud af det, vil du også kunne få adgang til amerikansk og canadisk DAZN ved at bruge PrivateVPN, så du får adgang til næsten alt sportsindhold, du nogensinde kunne bede om.

Der er tre trin til at se italiensk TV Online ved hjælp af DAZN:

  1. Få et kort udstedt enten i Canada, Italien eller USA.
  2. Nar DAZN tænker på, at du befinder dig i en understøttet region ved hjælp af PrivateVPN.
  3. Download DAZN-appen.

Hvis du vil se italiensk tv online ved hjælp af DAZN, har du brug for et kort, der er udstedt i en understøttet DAZN-region. Hvis du er fra Italien eller har boet der tidligere, har du muligvis allerede et udstedt italiensk kort. Selv hvis du ikke gør det, skal du prøve at bruge dit kort først. Det fungerer eller muligvis nu, afhængigt af dit kort og din bank.

For dem, der ikke har det rigtige kort lige nu, anbefaler vi, at du tjekker vores guide til, hvordan du fjerner blokeringen af ​​italiensk DAZN. Det går nærmere over, hvordan man opsætter DAZN mere dybtgående og giver forslag omkring at få det rigtige kort. Denne guide vil også guide dig gennem, hvordan du installerer DAZN på enheder, der ikke er så let, som det ser ud som DAZN-appen ikke vises i app-butikkerne i lande, der ikke understøtter den.

Sådan kan du se italiensk tv online ved hjælp af Sky

For mange vil dette være den mindst sandsynlige måde at se italiensk tv online på. Jo, det giver muligvis en dejlig række kanaler, men det kræver, at du er Sky-abonnent, der koster 29,99 € startende med en prisstigning i fremtiden.

Hvis du allerede er Sky-abonnent, skal du bare oprette forbindelse til en af ​​PrivateVPNs Sky-dedikerede VPN-servere til at oprette forbindelse til Sky Go, og det giver dig mulighed for at se italiensk tv online ved hjælp af Sky.

Sådan ser du italiensk tv online

Vil du se mere end bare italiensk tv online? PrivateVPN giver dig adgang til de mest mulige Netflix-regioner, mens du giver dig adgang til alle store amerikanske og ikke-amerikanske platforme, såsom Hulu, DAZN, HBO GO, HBO NU, ESPN, og mange flere, som du kan læse om på vores blog.

Og du kan finde ud af det selv ved at bruge vores 7-dages fuldt risikotest.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me