Sådan ser du TVN Player i England

Sådan ser du TVN Player i England

Af Michael Smolski, 2019-01-22 09:53:05 i Entertainment


Netflix er fantastisk, men hvad nu hvis du eller dine forældre vil se TVN-afspiller i England? De eller du kan ikke, som det kun er tilgængeligt i Polen. Tja, medmindre de køber en særlig pakke til folk uden for Polen, vil du ikke være i stand til at se TVN-afspiller i England. Og selvom du gør det, har du stadig ikke adgang til alt indholdet på TVN Player, hvilket betyder, at du i det væsentlige betaler for adgang til shows som Kuba Wojewódzki, som du kan få adgang til gratis, når du er i Polen.

Det er enten at du betaler penge for begrænset indhold, eller du læser, hvad vi skal dele, så du kan se det begrænsede indhold uden kamp hver gang du ændrer din placering, og selvom du er uden for EU. Denne metode giver dig også mulighed for at se IPLA uden for Polen med mange andre fordele, såsom at være i stand til at få adgang til amerikanske Netflix.

Men hvorfor kan du ikke se TVN Player i Storbritannien gratis?

Hvis du går ind i player.pl eller søger efter TVN Player på Google og forsøger at se noget på TVN Player i Storbritannien, får du blot fortalt, hvad du får at vide, når du prøver at få adgang til BBC iPlayer-udstillinger uden for Det Forenede Kongerige, som du ikke kan på grund af licensproblemer. Bortset fra, mens du på BBC ikke kan gøre det, siger de på TVN Player, at du kan betale, så du kan gøre det.

Fortsæt med at læse for at lære, hvordan man undgår det.

Sådan ser du TVN Player i England

For at se TVN Player i England uden at skulle betale, skal du få TVN Player til at tro, at du er i Polen. Det er alt hvad du skal gøre.

Bortset fra det er heller ikke så simpelt som man måske tror, ​​men mere om det på et minut.

Vi hjælper folk som dig med at få adgang til indhold, som du normalt ikke kunne få adgang til på grund af geo-blokke. Uanset om det hjælper folk med at få adgang til blokerede websteder i lufthavne i Kina, hjælpe folk med at oprette DAZN i Australien eller blot hjælpe folk med at se amerikanske Netflix i England, uanset hvad det er, så hjælper vi.

Sådan får du TVN-afspiller til at tro, at du er i Polen for at se TVN-afspiller i England?

For at se TVN Player skal du have denne ting kaldet en VPN, som er et virtuelt privat netværk, og som giver dig praktisk talt et andet sted end du er. For eksempel har PrivateVPN 59 forskellige serverplaceringer, og dette antal stiger månedligt.

Hvis du vil se TVN-afspiller i England, skal du tilmelde dig PrivateVPN, downloade vores klient, der understøttes på alle større platforme, oprette forbindelse til en polsk server og se TVN Player i Storbritannien.

Sådan ser du TVN Player i Storbritannien på mobile enheder

Ligesom med de fleste apps med geo-blokke, har TVN Player også en app, der kun er tilgængelig til download på det polske marked, hvilket er temmelig dumt i betragtning af at nogle mennesker måske betaler for et abonnement, men ikke vil være i stand til at downloade appen på deres mobile enhed.

Hvis du vil se TVN Player i Storbritannien på en mobilenhed, har du brug for en app.

For så vidt angår Apple-enheder, skal du logge ud af din iCloud-konto efterfulgt af at oprette en ny med base i Polen. Hvis du bare ændrer din placering på din nuværende konto, mister du alt.

For så vidt angår Android-enheder, gælder det modsatte. Du skal ændre din region for at være i Polen på din nuværende konto.

  • For at gøre det, gå til payments.google.com, Klik på Indstillinger og så Land.
  • Der vælges Polen som din placering.
  • Når du har gjort det, skal du gå til Indstillinger, og tryk på Apps hvor du har brug for at finde Google Play Butik, og tryk på Tvunget stop. Til sidst, mens du stadig er inde Indstillinger, gå til Opbevaring, tryk på Apps, find Google Play Butik og klik på knappen i kapper, der angiver SLET DATA.

Det skal give dig mulighed for at downloade TVN Player i England.

Du kan spørge "Hvorfor PrivateVPN i stedet for en anden VPN?"

For det første er der ikke gratis VPN-tjenester, der leverer polske servere. PrivatVPN er heller ikke gratis, men den blev valgt som den bedste værdi-service for 2018, og sandsynligvis vil den være for 2019, men sammenlignet med de mest populære VPN-tjenester i Polen, er PrivateVPN langt foran med til meget lignende priser. Hvis du har brug for Stealth VPN, hvis du vil have adgang til blokeret indhold i Kina, har vi det. Hvis du ønsker frihed med hensyn til kryptering eller fuld beskyttelse mod lækager, har PrivateVPN det.

Det vigtigste for dig er PrivateVPN den bedste VPN til Netflix. Hvis du vil se forskellige regioner af Netflix i Storbritannien eller Polen, understøtter PrivateVPN mest, og det er ikke noget, der kun er sagt af os, men også afsluttet af Comparitech baseret på 5.000 manuelle tests. Vi understøtter også alle andre store underholdningsplatforme som DAZN, Hulu og Amazon Prime med mange andre.

Og hvis du prøver det og beslutter, at vi ikke tilbyder det, du vil, tilbyder vi 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me